VB - 2014
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: VB - 2014
nem hiszem el hogy a görögök bemakkolták...

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy szájkosár kötelező lenne, különben nem játszhat...ziro4vr írta: lassan indokolt lesz a váll/nyakvédő, esetleg fokhagymával bekenik magukat mikor ellene játszanak

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
lassan indokolt lesz a váll/nyakvédő, esetleg fokhagymával bekenik magukat mikor ellene játszanakRealista24 írta:Így már érthető minden
https://pbs.twimg.com/media/Bq-KnGWIcAAQgug.jpg:large
Konföderációs kupa még 2013-ból, akkor nem sikerült, most pótolta.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így már érthető minden
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem ez a félelmetes, hanem az ahogy nyilatkozott róla. "Nem történt semmi. Ez benne van a játékban..." - jah, nála, egyedülsentry írta:Csöppet sem sajnálom. Pepe van beállítva vadállatnak - hozzáteszem nem teljesen jogtalanul, de azért na... - mikor egyszer igazította meg Casquero mezét a földön, addig Suáreznél meg el van intézve egy legyintéssel, hogy "jó hát de k:rvajó játékos". Pepe meg k:rvajó védő, még is szét van kapva.... Harapni, háromszor...... nem is tudom ez mekkora elmebaj már. Ezt tényleg kezelni kell, viccen kívül.Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet. A maximum a két év.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csöppet sem sajnálom. Pepe van beállítva vadállatnak - hozzáteszem nem teljesen jogtalanul, de azért na... - mikor egyszer igazította meg Casquero mezét a földön, addig Suáreznél meg el van intézve egy legyintéssel, hogy "jó hát de k:rvajó játékos". Pepe meg k:rvajó védő, még is szét van kapva.... Harapni, háromszor...... nem is tudom ez mekkora elmebaj már. Ezt tényleg kezelni kell, viccen kívül.Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet. A maximum a két év.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én írtam, de továbbra sem értem, hogy miért aggódnak (ha egyáltalán a büntetés miatt aggódnak). Mert ez FIFA esemény, a BL és angol bajnokság meg az UEFA alá tartozik.Igen, de valahol láttam, vagy itt olvastam hogy a Poolnál be vannak fosva. Nem tudom a FIFA hatáskörébe mik tartoznak bele, de talán többszöri kihágás után akár a klubmeccsektől is eltilthatnák. Szerintem már van azon a szinten a szitu. Persze a jogi háttér a kérdés.
Maximum azért parázhatnak, hogy nem 100 milliót kapnak érte csak 80at.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Igen, de valahol láttam, vagy itt olvastam hogy a Poolnál be vannak fosva. Nem tudom a FIFA hatáskörébe mik tartoznak bele, de talán többszöri kihágás után akár a klubmeccsektől is eltilthatnák. Szerintem már van azon a szinten a szitu. Persze a jogi háttér a kérdés.Realista24 írta:Válogatott vs klubcsapatrealfan91 írta:Az lenne a vicc, hogy eltiltanák Suarezt évekre, és emiatt nem jönne hozzánk.Kicsit mák, hogy még időben lett eltiltva, időben csinálta ezt újra. Vicces lett volna, ha kiperkálunk érte 100 milliót és itt csinálja ezt meg. Egy kls fejbeb*szarintás ez perezéknek, hogy gondolkodjanak máskor esetleg.
KösziRealfan: hoofoot

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem is benzema eddig talán a legjobb, de ha a brazilok csoportját lehúzzátok, hát a franciáké még könnyebb.Géci írta:Nálam eddig Benzema az, és az is lesz szerintem! Amùgy maximálisan adom Kerlon szavait!
most ha például arányosan nézzük, campbell mekkorát játszik már, a kis costa rica meg is nyerte a nem gyenge csoportját, vagy dempsey is húzza az utolsónak várt usa szekerét a továbbjutás felé egy olyan erős csoportban.
azért majd az egyenes kieséses szakaszban már jobban meg lehet ezt ítélni.
szépen elintézte a vébéjét.Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Válogatott vs klubcsapatrealfan91 írta:Az lenne a vicc, hogy eltiltanák Suarezt évekre, és emiatt nem jönne hozzánk.Kicsit mák, hogy még időben lett eltiltva, időben csinálta ezt újra. Vicces lett volna, ha kiperkálunk érte 100 milliót és itt csinálja ezt meg. Egy kls fejbeb*szarintás ez perezéknek, hogy gondolkodjanak máskor esetleg.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az lenne a vicc, hogy eltiltanák Suarezt évekre, és emiatt nem jönne hozzánk.
Kicsit mák, hogy még időben lett eltiltva, időben csinálta ezt újra. Vicces lett volna, ha kiperkálunk érte 100 milliót és itt csinálja ezt meg. Egy kis fejbeb*szarintás ez Perezéknek, hogy gondolkodjanak máskor esetleg.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én nem hiszem el ,h valaki ekkora barom. Tudja ,h mi jár érte, de azért is meg kell harapnia valakit. Szóval már őt sem láthatjuk, elszúrta magának és az országának a VB-t.Realista24 írta:Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suárez minimum négy meccset fog kapni elvileg. De lehet, hogy többet. A maximum a két év.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A hollandba, 2 csatarral jatszanak mind a ket posztra megvannak. Nemetek talan. De azert irtam , h nem biztos talan, talan mindegyikbe be ferne.MyStiQ írta:Szerintem nagyot akartál mondani, így kénytelen vagyok példákat kérni Tőled. Neymar melyik válogatottba nem férne be jelenleg?Barmelyik valogatott kezdojebe beferne Yaya, Neymar mar nem biztos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam eddig Benzema az, és az is lesz szerintem
! Amùgy maximálisan adom Kerlon szavait!

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én se csípem, mert szerintem beképzelt, egosita és még színész is. De szerintem idáig a VB játékosa.Kerlon írta:Mi volt benne erős? A horvátok csak a nevük miatt voltak erősek, de egy null kilométeres edzőjük volt. Utána meg egy leharcolt lélektelen kamerunt vertek meg a brazilok. Az A csoportból csak Mexikó volt az üde színfolt.
De mostantól meg lehet mutatni, hogy mekkora fasza gyerek, kezdhetik is egy Mexikóhoz hasonló focit játszó Chilével. Amúgy szépen mutat a 4 gól és vitathatatlan, nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen unszimpatikus is olyan körbenyalást kap, ami indokolatlan még.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Bocs, bocs, bocs!volt írta:te most viccelsz?alexoxladjackoxi írta:Jackson Martinezt pedig egyértelműen nyomatni kéne Rodriguez helyett.![]()
Rodriguez a legjobb kolumbiai játékos, egyébként irányító. Martinez meg csatár. Gutierrez helyén kell őt nyomatni.

-
Meccs összefoglaló videókra van valami jó hely? youtube-on csak fosokat találni.
ésolyat is lehet rakni, hogy berohan egy csirke a pályára meg stb..mindenre lehet fogadni néhány irodánál... egy forintra 909 000-et lehet nyerni, mindössze annyinak kell összejönnie, hogy az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki címet nyerjen, a szövetségi kapitányt David Beckhamnek hívják, a győztes gólt legidősebb fia, Brooklyn Beckham szerezze, és Romeo Beckham álljon be csereként. Egyébként ugyanilyen oddsszal kínálta az iroda, hogy 2014. március 21-én egy aszteroida telibe kapja bolygónkat, és megsemmisíti a földi életet. Ha bejött volna, akkor úgysem kellett volna kifizetni...
emlékszem, anno egy angol sportfogadó arra rakott, hogy Xabi Alonso egyszer saját térfeléről szerez gólt a Liverpool színeiben, ezért egy fogadóirodánál 200 fontot tett erre az eshetőségre 2005 júniusában. A csávó egyrészt megfigyelte, hogy a spanyol középpályás rendszeresen próbálkozik átemelésekkel távolról, másrészt állítása szerint megálmodta az esetet. A spanyol középpályás bő fél évvel később a Luton Town elleni FA-kupa-meccsen meg is nyerte neki a fogadást, a felezővonalon túlról talált be az utolsó másodpercekben, így a fogadó mehetett a kasszához – 25 ezer fontot nyert.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.