én se örülök ennek, de ez van...

legalább a csapat közelében lesz így is valamelyest, nézzük a pozitív oldalát

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 25., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. június 25., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 14:20
túl széprm222 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2345375
bárcsak..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 25., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. június 25., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. június 25., szerda 13:44
Zidanehoz hasonlót nehéz lesz találni. (nem is fogunk, mert nincs)Realista24 írta:Morientes távozott, meg azért na. nézzük már meg Zidanehoz képest ki Morientes.rm222 írta:Morientes-t vagy Gutit-t mondanám mind a kettő házon belül egyszerűen megoldható.
guti-u12
morientes-u17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 13:39
Morientes távozott, meg azért na. nézzük már meg Zidanehoz képest ki Morientes.rm222 írta:Morientes-t vagy Gutit-t mondanám mind a kettő házon belül egyszerűen megoldható.
guti-u12
morientes-u17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 25., szerda 13:35
Par eve azt nyilatkozta, hogy nem akar edzo lenni. Szerintem az UEFA-nal fog valamilyen tisztseget betolteni. Ha jol tudom most is az UEFA egyik nagykovete. Foleg ha azt nezzuk, hogy 5 nyelven is beszel (portugal, spanyol, angol, olasz es francia), ezt azert siman kihasznalhatja.csabi87 írta:Figohoz mit szólnátok?
Szerintem jó lenne ő is Ancelotti mellé.
Szerintem ez elorelepes neki. Azert csak nem ugyan az, amikor van egy fonokod, akinek elmondod az otleteidet, tanacsaidat, persze emellett elvegzed a sajat dolgodat is, de a felelosseg ot terheli vagy az, amikor van egy sajat csapatod, ahol meghallgatsz masokat is, de te dontessz a fontos kerdesekrol.CS0ki írta:Én sem látom azt, hogy Zidane-nak ez előrelépés lenne, de ki tudja. Gondolom Zidane-nak is kényelmesebb azért valamilyen szermpontból a városban maradni, illetve a klubnál. A madridot ismerve, ha most jönne egy gyengébb szezon, kivágnák ancelottit, és akkor Zidane kéznél lesz!
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. június 25., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 25., szerda 13:29
Ha már Madridban marad azért remélem nem csak ennyi lesz közöttük a kapcsolattartás.Realista24 írta:Napi szintű kommunikáció volt köztük, egyfajta pszichológus. Ezt pár telefonnal, meg udvarias hellóval nem lehet pótolni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 25., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 25., szerda 13:02
Nem tudom Figónak mennyire vannak edzői ambíciói. Inkább Seedorf. A milánói megégés után jól jönne neki a tapasztalatszerzés Carlo mellett. A veretes játékosmúltja és a madridi kötődés is adott. No meg ugye az edzői ambíció.csabi87 írta:Figohoz mit szólnátok?
Szerintem jó lenne ő is Ancelotti mellé.
Vagy lehet,hogy Clementel ketten maradnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. június 25., szerda 12:10
Ezt a taktikát és felállást nem kell túlmisztifikálni, Carlo és a csapat hamarabb használta, mint azt RMFC ide biggyesztette, csak kicsit más felállásban és nem a meccsek teljes hossza alatt:numberone1 írta:Lenne benne fantazia RMFC altal vazolt taktikanak, de szerintem sem mukodne hosszutavon.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 25., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 25., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. június 25., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 25., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. június 25., szerda 11:39
Szerintem ezzel az 1. csapat hatalmasat veszít...Zidane puszta jelenléte is már egy hatalmas plusz volt, a hiányát szerintem meg fogjuk érezni...nehéz lesz egy hasonló kaliberű segédedzőt találnunk...Realista24 írta: Egyrészt örülök, másrészről nem.
Zidane rengeteget foglalkozott Bale-lel, Karimmal és Jesével, és korábban Cével kapcsolatban is volt ilyen hír. Örvendetes, hogy a klubnál marad, de elmegy a harmadosztályba, ahelyett, hogy átvett volna mondjuk egy közepesen erős csapatot valahol.
A másik, hogy ki lesz Carlo segítője? Ketten együtt olyan nyugalmat hoztak Madridba, ami már hosszú-hosszú évek óta hiányzott. Korábban volt szó Cannavaróról...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 11:38
Én olvastam, korábban elmondta, hogy soha nem fog kispadra leülni.Pipita írta:Az nagyon jó lenne.a brazil Ronaldo.![]()
Benzemának főleg, legalább akkora motiváció lehetne neki az az ember, mint Zidane, tán még nagyobb is.
Olvastál róla valamit amúgy, vagy csak úgy bedobtad a nevét?
Napi szintű kommunikáció volt köztük, egyfajta pszichológus. Ezt pár telefonnal, meg udvarias hellóval nem lehet pótolni.Ettől független azért szerintem fog még ő beszélni a Karimmal és társaival
Jelenlévő fórumozók: 84 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem