VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
én írtam valamikor, hogy elvileg a gyomrával voltak problémák, talán nso-n olvastam..mondjuk gondolhattam volna, nem a leghitelesebb forrásAcewill írta:A goal.com szerint Sakho ma nem lép pályára sérülés miatt, helyét Koscielny veszi át, viszont Varane-ról nem írnak, hogy kihagyná a meccset, pedig itt a fórumon már többször olvastam...
Ha Varane sem lépne pályára, valószínű a Koscielny-Mangala páros kezdene, azzal is kihúznák valahogy szerintem..

Nem illik.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
A goal.com szerint Sakho ma nem lép pályára sérülés miatt, helyét Koscielny veszi át, viszont Varane-ról nem írnak, hogy kihagyná a meccset, pedig itt a fórumon már többször olvastam...
Ha Varane sem lépne pályára, valószínű a Koscielny-Mangala páros kezdene, azzal is kihúznák valahogy szerintem..

Kamerun előtte is lélektelen és leharcolt volt, "apró" botrányokkal a csapat körül és belül, kb. mintha a csoportban sem lettek volna. Mexikó jó volt, a horvátok meg nagyon hektikusak, és még így is kellett a bíró ellenük, illetve Neymar mostani 4 góljához, aki, ahogy írtad Mexikó ellen nem volt tényező, de legalább villogott a nímandok ellen (értsd.Kamerun).Kerlon írta:Mi volt benne erős? A horvátok csak a nevük miatt voltak erősek, de egy null kilométeres edzőjük volt. Utána meg egy leharcolt lélektelen kamerunt vertek meg a brazilok. Az A csoportból csak Mexikó volt az üde színfolt.
De mostantól meg lehet mutatni, hogy mekkora fasza gyerek, kezdhetik is egy Mexikóhoz hasonló focit játszó Chilével. Amúgy szépen mutat a 4 gól és vitathatatlan, nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen unszimpatikus is olyan körbenyalást kap, ami indokolatlan még.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Mi volt benne erős? A horvátok csak a nevük miatt voltak erősek, de egy null kilométeres edzőjük volt. Utána meg egy leharcolt lélektelen kamerunt vertek meg a brazilok. Az A csoportból csak Mexikó volt az üde színfolt.
De mostantól meg lehet mutatni, hogy mekkora fasza gyerek, kezdhetik is egy Mexikóhoz hasonló focit játszó Chilével. Amúgy szépen mutat a 4 gól és vitathatatlan, nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen unszimpatikus is olyan körbenyalást kap, ami indokolatlan még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mondasz valamit.de a berki vagy győzike is azért lettek ekkora médiasztárok, mert mindenki róluk beszél.![]()

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De ő volt.. a szotyija..Realista24 írta:Nem te voltál az Remy, aki orrvérzésig védte Klosét meg a rekordját, legyenek akármilyenek a góljai? Akkor mi bajod a görögökkel. Te mondtad, az eredmény számít, minden más mellékes.

Összekeverte a futballt és az atlétikát..

A görögökről meg annyit,hogy ha a magyar válogatott így jutna tovább megnézném hányan kárognának..
A tegnapi meccs képe alapján teljesen megérdemelt a görög továbbjutás.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
te most viccelsz?alexoxladjackoxi írta:Jackson Martinezt pedig egyértelműen nyomatni kéne Rodriguez helyett.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kerlon: Véleményem szerint Barzília nem került könnyű csoportba. Ha jobban megnézzük talán csak 3 kvartett (B,D,G) volt nála erősebb. Neymar 2 meccsen a hátára vette a csapatát és gólokkal, jó játékkal, szép cselekkel vetette észre magát. Nem mellesleg vezeti a góllövőlistát. Ghánának valóban nagy peche volt a sorsolással, de még így is továbbjuthatnak. Nigéria úgy tűnik továbbjut, még ha nem is szép focival. Algéria egyelőre üde folt, az Elefántok pedig kis híján továbbjutottak. Amelyik afrikai csapat csalódás, az egyértelműen Kamerun. Az előbbi négy nem igazán okozott csalódást. A kolumbiai résszel egyetértek, bár nekik sanszos, hogy a 8 között a házigazda lesz az ellenfél. Jackson Martinezt pedig egyértelműen nyomatni kéne Rodriguez helyett.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Eto'o könnyeivel küszköve távozott Brazíliából
Samuel Eto’o nem lőtt gólt a tornán, de az egyik szurkolójának legalább örömet tudott szerezni.
Samuel Eto’o nem lőtt gólt a tornán, de az egyik szurkolójának legalább örömet tudott szerezni.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
már más is lehúzta az A csoportot, de szerintem a 4 erősebbik csoport között van.de azért egy nem túl erős csoportból mentek tovább
a C,E,F,H csoportoknál mindenképpen erősebb csoport volt azért.
Te beszélsz objektivitásról?hehe írta:nem láttam a bizonyítékot.R.M.C.F írta:Hehe:
Nyomod 0-24 be a hülyeségeket. yaya az összes csirkesz@r brazilnál aki kint van a VB -n jobb labdarúgó. Csak vele nem mosnak agyat mint neymi-vel.
papíron lehet jobb, de az nem számít.
vállára vette a csapatát, amikor kellett? nem.
neymar megtette? igen.
ezek a tények, és köze nincs a média agymosáshoz.
az utálatod elvakít, nem vagy objektív.

Amúgy én azok között voltam, akik tegnap már szurkoltak a görögöknek. Bármennyire is trágya, amit tegnap csináltak, de még mindig jobbak(!!!) voltak, mint az Elefántok. Kis szerencsével 2-3 góllal verik őket. Ghánán kívül egy nagy nulla az afrikai futball, de szerencsétlen Gyanék az egyik legerősebb csoportba kerültek(ha nem a legerősebbe).
Kolumbia meg hihetetlen! Tudom, hogy nem az igazi nagy csapatokat verték eddig meg, de lesimázták az egyik legkiegyenlítettebb csoportot. James Rodriguez meg Jackson Martínez tegnapi megmozdulásai meg élmény számba mentek. Szerintem bennük lehet egy olyan VB, mint legutóbb az Urukban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha R.M.C.F nem foglalkozna folyamatosan neymarral, sokkal kevesebbszer lenne téma.Csak azt nem ertem, hogy ezen a forumon miert kerul elo minden egyes nap ez a tema. Neha mar ez a topik is olyan mint egy idoben a real vs barca, ahol folyamatosan csak Neymarrol lehetett olvani.
max arról menne a fáma, hogy pár ember inkább őt hozta volna, mint bale-t, vagy néhányan oltanák 1-1 műesése után.
máskülönben azért nem akarom hozzájuk hasonlítani neymart, de a berki vagy győzike is azért lettek ekkora médiasztárok, mert mindenki róluk beszél.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem nem nagyon fognak szóhoz jutni a görögök, Costa Rica haza küldi őket.alexoxladjackoxi írta: Remélem Costa Rica megüti ezt a világtalan görög csapatot.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem te voltál az Remy, aki orrvérzésig védte Klosét meg a rekordját, legyenek akármilyenek a góljai? Akkor mi bajod a görögökkel. Te mondtad, az eredmény számít, minden más mellékes.Remy írta:De hát nemTheBull6 írta:Sztem ma teljesen megérdemelten jutnak tovább a görögök, sokkal jobban akartak, még ha eddig szarok is voltak :-)A görögök a következő 10 ezer évre nem érdemelnek semmit a fociban. Így is örüljenek, hogy 2004-ben leesett nekik egy EB (Úristen). Nulla foci, unalmas, semmi az egész. Ennél még Mou focija is szórakoztatóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A világ szégyene az a görög válogatott. Nagyon sajnálom az elefántok aranygenerációját. Egyszer igazán továbbjuthattak volna a csoportból. Pedig most halálcsoport se volt...
Remélem Costa Rica megüti ezt a világtalan görög csapatot.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, a Poolnál is ezért vannak befosvah3x0r írta:George RR Martin is megemlitette Suarezt
Az uruguayi csapatkapitány, Diego Lugano:Kód:
"Le kell vetíteniük nekem az esetet, mert semmit nem láttam" - mondta közvetlenül a meccs után a dél-amerikaiak csapatkapitánya. "Ezt ma látták, vagy a korábbi években? Ma nem láthatták, mert nem történt semmi." Sőt, Lugano úgy gondolja, mindenért az áldozat a hibás: "Chiellini hozzáállása a lehető legrosszabb. Ő egy nagyszerű védő, magas presztízzsel. Aztán lejön a pályáról, sír, és az ellenfelére mutogat. Emberileg hatalmas csalódást okozott nekem."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
George RR Martin is megemlitette Suarezt
Az uruguayi csapatkapitány, Diego Lugano:
Az uruguayi csapatkapitány, Diego Lugano:
Kód:
"Le kell vetíteniük nekem az esetet, mert semmit nem láttam" - mondta közvetlenül a meccs után a dél-amerikaiak csapatkapitánya. "Ezt ma látták, vagy a korábbi években? Ma nem láthatták, mert nem történt semmi."
Sőt, Lugano úgy gondolja, mindenért az áldozat a hibás: "Chiellini hozzáállása a lehető legrosszabb. Ő egy nagyszerű védő, magas presztízzsel. Aztán lejön a pályáról, sír, és az ellenfelére mutogat. Emberileg hatalmas csalódást okozott nekem."