VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 25., szerda 14:33

Csabi-Csabi....

:mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 25., szerda 14:21

http://9gag.com/gag/aOqMLn6?ref=android.s

Neeeeeeeeeeeeee :DDDDF

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 14:19

Acewill írta:A goal.com szerint Sakho ma nem lép pályára sérülés miatt, helyét Koscielny veszi át, viszont Varane-ról nem írnak, hogy kihagyná a meccset, pedig itt a fórumon már többször olvastam...
Ha Varane sem lépne pályára, valószínű a Koscielny-Mangala páros kezdene, azzal is kihúznák valahogy szerintem.. :)
én írtam valamikor, hogy elvileg a gyomrával voltak problémák, talán nso-n olvastam..mondjuk gondolhattam volna, nem a leghitelesebb forrás :D egyébként meg majd mindegy erre a meccsre, 4 ilyen fasza hátvédje nem sok válogatottnak van
Nem illik.

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 25., szerda 13:46

A goal.com szerint Sakho ma nem lép pályára sérülés miatt, helyét Koscielny veszi át, viszont Varane-ról nem írnak, hogy kihagyná a meccset, pedig itt a fórumon már többször olvastam...
Ha Varane sem lépne pályára, valószínű a Koscielny-Mangala páros kezdene, azzal is kihúznák valahogy szerintem.. :)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 25., szerda 13:41

Kerlon írta:Mi volt benne erős? A horvátok csak a nevük miatt voltak erősek, de egy null kilométeres edzőjük volt. Utána meg egy leharcolt lélektelen kamerunt vertek meg a brazilok. Az A csoportból csak Mexikó volt az üde színfolt.

De mostantól meg lehet mutatni, hogy mekkora fasza gyerek, kezdhetik is egy Mexikóhoz hasonló focit játszó Chilével. Amúgy szépen mutat a 4 gól és vitathatatlan, nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen unszimpatikus is olyan körbenyalást kap, ami indokolatlan még.
Kamerun előtte is lélektelen és leharcolt volt, "apró" botrányokkal a csapat körül és belül, kb. mintha a csoportban sem lettek volna. Mexikó jó volt, a horvátok meg nagyon hektikusak, és még így is kellett a bíró ellenük, illetve Neymar mostani 4 góljához, aki, ahogy írtad Mexikó ellen nem volt tényező, de legalább villogott a nímandok ellen (értsd.Kamerun).
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 25., szerda 13:31

Mi volt benne erős? A horvátok csak a nevük miatt voltak erősek, de egy null kilométeres edzőjük volt. Utána meg egy leharcolt lélektelen kamerunt vertek meg a brazilok. Az A csoportból csak Mexikó volt az üde színfolt.

De mostantól meg lehet mutatni, hogy mekkora fasza gyerek, kezdhetik is egy Mexikóhoz hasonló focit játszó Chilével. Amúgy szépen mutat a 4 gól és vitathatatlan, nekem nem a teljesítményével van gondom, hanem egyszerűen unszimpatikus is olyan körbenyalást kap, ami indokolatlan még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 25., szerda 13:26

de a berki vagy győzike is azért lettek ekkora médiasztárok, mert mindenki róluk beszél. :mrgreen:
mondasz valamit. :)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 25., szerda 13:26

Realista24 írta:Nem te voltál az Remy, aki orrvérzésig védte Klosét meg a rekordját, legyenek akármilyenek a góljai? Akkor mi bajod a görögökkel. Te mondtad, az eredmény számít, minden más mellékes.
De ő volt.. a szotyija.. :lol:
Összekeverte a futballt és az atlétikát.. :lol:
A görögökről meg annyit,hogy ha a magyar válogatott így jutna tovább megnézném hányan kárognának..
A tegnapi meccs képe alapján teljesen megérdemelt a görög továbbjutás.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 25., szerda 13:23

alexoxladjackoxi írta:Jackson Martinezt pedig egyértelműen nyomatni kéne Rodriguez helyett.
te most viccelsz? :lol: :lol: Rodriguez a legjobb kolumbiai játékos, egyébként irányító. Martinez meg csatár. Gutierrez helyén kell őt nyomatni.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 25., szerda 13:17

Kerlon: Véleményem szerint Barzília nem került könnyű csoportba. Ha jobban megnézzük talán csak 3 kvartett (B,D,G) volt nála erősebb. Neymar 2 meccsen a hátára vette a csapatát és gólokkal, jó játékkal, szép cselekkel vetette észre magát. Nem mellesleg vezeti a góllövőlistát. Ghánának valóban nagy peche volt a sorsolással, de még így is továbbjuthatnak. Nigéria úgy tűnik továbbjut, még ha nem is szép focival. Algéria egyelőre üde folt, az Elefántok pedig kis híján továbbjutottak. Amelyik afrikai csapat csalódás, az egyértelműen Kamerun. Az előbbi négy nem igazán okozott csalódást. A kolumbiai résszel egyetértek, bár nekik sanszos, hogy a 8 között a házigazda lesz az ellenfél. Jackson Martinezt pedig egyértelműen nyomatni kéne Rodriguez helyett.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 25., szerda 13:10

Eto'o könnyeivel küszköve távozott Brazíliából
Samuel Etoˆ’o nem lőtt gólt a tornán, de az egyik szurkolójának legalább örömet tudott szerezni. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 25., szerda 13:06

de azért egy nem túl erős csoportból mentek tovább
már más is lehúzta az A csoportot, de szerintem a 4 erősebbik csoport között van.
a C,E,F,H csoportoknál mindenképpen erősebb csoport volt azért.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 25., szerda 12:48

hehe írta:
R.M.C.F írta:Hehe:
Nyomod 0-24 be a hülyeségeket. yaya az összes csirkesz@r brazilnál aki kint van a VB -n jobb labdarúgó. Csak vele nem mosnak agyat mint neymi-vel.
nem láttam a bizonyítékot.
papíron lehet jobb, de az nem számít.

vállára vette a csapatát, amikor kellett? nem.
neymar megtette? igen.

ezek a tények, és köze nincs a média agymosáshoz.
az utálatod elvakít, nem vagy objektív.
Te beszélsz objektivitásról? :) Oké, én elismerem, hogy eddig Neymar teljesítményére nem lehet panasz, de azért egy nem túl erős csoportból mentek tovább és igazán még a hátára sem kellett vennie a csapatát. Mexikó ellen ő sem számított sokat, most Chile ellen meg lehet mutatni.

Amúgy én azok között voltam, akik tegnap már szurkoltak a görögöknek. Bármennyire is trágya, amit tegnap csináltak, de még mindig jobbak(!!!) voltak, mint az Elefántok. Kis szerencsével 2-3 góllal verik őket. Ghánán kívül egy nagy nulla az afrikai futball, de szerencsétlen Gyanék az egyik legerősebb csoportba kerültek(ha nem a legerősebbe).

Kolumbia meg hihetetlen! Tudom, hogy nem az igazi nagy csapatokat verték eddig meg, de lesimázták az egyik legkiegyenlítettebb csoportot. James Rodriguez meg Jackson Martínez tegnapi megmozdulásai meg élmény számba mentek. Szerintem bennük lehet egy olyan VB, mint legutóbb az Urukban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 25., szerda 12:36

Csak azt nem ertem, hogy ezen a forumon miert kerul elo minden egyes nap ez a tema. Neha mar ez a topik is olyan mint egy idoben a real vs barca, ahol folyamatosan csak Neymarrol lehetett olvani.
ha R.M.C.F nem foglalkozna folyamatosan neymarral, sokkal kevesebbszer lenne téma.
max arról menne a fáma, hogy pár ember inkább őt hozta volna, mint bale-t, vagy néhányan oltanák 1-1 műesése után.

máskülönben azért nem akarom hozzájuk hasonlítani neymart, de a berki vagy győzike is azért lettek ekkora médiasztárok, mert mindenki róluk beszél. :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 25., szerda 12:29

alexoxladjackoxi írta: Remélem Costa Rica megüti ezt a világtalan görög csapatot.
Szerintem nem nagyon fognak szóhoz jutni a görögök, Costa Rica haza küldi őket. :coffee:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 25., szerda 12:28

Ez nagyon vagany: Ronaldo, Neymar, Messi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 12:26

Remy írta:
TheBull6 írta:Sztem ma teljesen megérdemelten jutnak tovább a görögök, sokkal jobban akartak, még ha eddig szarok is voltak :-)
De hát nem :D A görögök a következő 10 ezer évre nem érdemelnek semmit a fociban. Így is örüljenek, hogy 2004-ben leesett nekik egy EB (Úristen). Nulla foci, unalmas, semmi az egész. Ennél még Mou focija is szórakoztatóbb.
Nem te voltál az Remy, aki orrvérzésig védte Klosét meg a rekordját, legyenek akármilyenek a góljai? Akkor mi bajod a görögökkel. Te mondtad, az eredmény számít, minden más mellékes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 25., szerda 12:23

A világ szégyene az a görög válogatott. Nagyon sajnálom az elefántok aranygenerációját. Egyszer igazán továbbjuthattak volna a csoportból. Pedig most halálcsoport se volt... :-( Remélem Costa Rica megüti ezt a világtalan görög csapatot.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 11:54

h3x0r írta:George RR Martin is megemlitette Suarezt

Az uruguayi csapatkapitány, Diego Lugano:

Kód:

"Le kell vetíteniük nekem az esetet, mert semmit nem láttam" - mondta közvetlenül a meccs után a dél-amerikaiak csapatkapitánya. "Ezt ma látták, vagy a korábbi években? Ma nem láthatták, mert nem történt semmi."

Sőt, Lugano úgy gondolja, mindenért az áldozat a hibás: "Chiellini hozzáállása a lehető legrosszabb. Ő egy nagyszerű védő, magas presztízzsel. Aztán lejön a pályáról, sír, és az ellenfelére mutogat. Emberileg hatalmas csalódást okozott nekem."

Jah, a Poolnál is ezért vannak befosva :lol: félnek egy komolyabb FIFA szankciótól. Mondjuk nem tudom miként büntethetne a FIFA egy klubcsapat szinten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 25., szerda 11:51

George RR Martin is megemlitette Suarezt

Az uruguayi csapatkapitány, Diego Lugano:

Kód:

"Le kell vetíteniük nekem az esetet, mert semmit nem láttam" - mondta közvetlenül a meccs után a dél-amerikaiak csapatkapitánya. "Ezt ma látták, vagy a korábbi években? Ma nem láthatták, mert nem történt semmi."

Sőt, Lugano úgy gondolja, mindenért az áldozat a hibás: "Chiellini hozzáállása a lehető legrosszabb. Ő egy nagyszerű védő, magas presztízzsel. Aztán lejön a pályáról, sír, és az ellenfelére mutogat. Emberileg hatalmas csalódást okozott nekem."

Vissza: