Köszi, valamiért ez nekem kimaradt. :-)Ő se akar jönni, elvileg öröm és bódótá van Párizsban. Nem rég volt hír...

Kommentáld a híreket
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor viszont nem értem mire fel erősködnénk a szerződtetésével amikor elvileg nem lehet megvenni... Hosszú nyár lesz ez. Én még arra sem merek mérget venni, hogy nem lesz itt nagy igazolás ami ilyen szemetmadridronie írta:Az új szerződését valóban nem, ellenben a BT-vel elvileg már hónapokkal ezelőtt megállapodott és a cég kifejezett kikötése volt Bale, a szerződés részeként!

Ő se akar jönni, elvileg öröm és bódótá van Párizsban. Nem rég volt hír... Aztán persze van az a pénz, amiből embert lehet venni lsd. Neymar.Nzedge írta:Katalánéknál szépen alakulnak a dolgok.Hozták Neymart és elég valószínű,hogy eltakarítják Valdest,helyette jön egy igazi kapus.Hoznak még egy védőt és annyi.
Amúgy én megtippelném,hogy hozni fogjuk a Carvajal,Verratti,Isco,(Casemiro),Bale pakkot.-kimásolom egy jegyzetbe..
Ja és akartam kérdezni...Verratti leigazolásánál mi a bibi?Mennyire határozottan nem akarják elengedni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
ateeemadrid írta:ja, elviszik Reinát, és nem haladtak 1 lépést sem előre.helyette jön egy igazi kapus

- ateeemadrid
ja, elviszik Reinát, és nem haladtak 1 lépést sem előre.helyette jön egy igazi kapus

- Nzedge
Katalánéknál szépen alakulnak a dolgok.Hozták Neymart és elég valószínű,hogy eltakarítják Valdest,helyette jön egy igazi kapus.Hoznak még egy védőt és annyi.
Amúgy én megtippelném,hogy hozni fogjuk a Carvajal,Verratti,Isco,(Casemiro),Bale pakkot.-kimásolom egy jegyzetbe..
Ja és akartam kérdezni...Verratti leigazolásánál mi a bibi?Mennyire határozottan nem akarják elengedni?

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.
Srácok; kívánom, hogy nektek legyen igazatok, jobban örülnék én is, elhihetitek; ettől függetlenül én úgy érzem, hogy a cikkben szereplő negatív végkifejletre sajnos mégis nagyobb esély van!+1. Ráadásul ott van egyből Sahin is, akiről lemondhatnánk.
Az új szerződését valóban nem, ellenben a BT-vel elvileg már hónapokkal ezelőtt megállapodott és a cég kifejezett kikötése volt Bale, a szerződés részeként!Bale még semmit nem irt alá... Pontosabban sem a következő szerződését, sem azt, hogy a PL új arca lesz vagy valami ilyesmit irtál 1x...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 27., hétfő 22:35-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
Volt, korábban már leírták. Remélem megbízta Zizout, hogy lásson munkához és hozza szépen az emberkéket a klubhoz.Buitre írta:az volt már, hogy Zizou ma közel két óráig volt a prezi cégének szákházában? Én ennek csak örülni tudok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tudtommal Bale még semmit nem irt alá... Pontosabban sem a következő szerződését, sem azt, hogy a PL új arca lesz vagy valami ilyesmit irtál 1x...madridronie írta:Lassan akár már a 2014/2015-ös szezont is elkezdhetnénk tervezni; mert jelenleg úgy állunk, hogy Bale és Gündogan is csak jövőre érkezik!
Amúgy igen tré kezd lenni a helyzet. Abban bizok, hogy ha jön Ancelotti akkor tényleg el tudja hozni Verrattit a PSG-ből és akkor meglenne Alonso alternativája. Khedira, ha menne akkor is a Cheslseabe vagy lesz olyan aranyos a Monaco és megveszi

Bár én bizom Zizuban, hogy Júni 6 után itt meglepő POZITIV dolgok is fognak történni

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
az volt már, hogy Zizou ma közel két óráig volt a prezi cégének szákházában? Én ennek csak örülni tudok

Amúgy Falcaot, Valdezt és Carvalhot se erősítette meg egyik klub se, szóval nem tudom, honnét vannak a hírek. Pedig elvileg a kolumbiai ma volt orvosi vizsgálaton.. Valdezt elhozhatnánk és meggyalázhatnánk azzal, hogy a Castillába 3. számú kapus lehetne.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért a Dortmund bőven felhasználja majd a Lewa és Götzéért kapott pénzt. Nem kell őket félteni. Szerintem ezt a két ikont most elengedték, de innentől kezdve már csak vásárolni fognak. A hírek szerint Pizzaro, Dzeko, Eriksen közül bárki érkezhet.
Akkor következő szezont offolhatjuk is szerintem. Nem jó érzés hogy még el se kezdődött az átigazolási időszak de már senkit se lehet hozniLassan akár már a 2014/2015-ös szezont is elkezdhetnénk tervezni; mert jelenleg úgy állunk, hogy Bale és Gündogan is csak jövőre érkezik!

+1. Ráadásul ott van egyből Sahinis, akiről lemondhatnánk. Illetve azon a poszton jobban állnak, mint a két említetten. Bender, Khel, Sahin... Amúgy ők is nagy bevásárlásra készülnek, mert olvastam egy csomó lehetséges érkezőt, mint pl Cristian Erikssen.Csabi írta:Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik, Madridba meg nem engedik el Gündogant, mert szegények szétesnek.Tovább folytatódik a vesszőfutásunk;Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.
K
K
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szó nélkül??????? Klopp konkrétan elküldte a bajorokat a büdös p.csába és nyíltan hadat üzent Guardiolának, amiért ellopta a 2 kedvencét. A dortmundi elnök szerint pedig innentől kezdve nem is fog kivásárlási ár szerepelni egyetlen egy játékos szerződésében sem! Egyébként meg miért ne lenne hihető, minden épkézláb vezető így cselekedne, miután a csapat 2 legnagyobb ászát már elrabolta az ősi rivális; vagy szerinted ezek után a németek majd csak úgy szó nélkül hagyják, hogy szétkapkodják a nehezen felépített csapatukat (Klopp megálljt parancsolt)??? Kötve hiszem, nem véletlenül marad pl. Hummels sem!Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik

Lassan akár már a 2014/2015-ös szezont is elkezdhetnénk tervezni; mert jelenleg úgy állunk, hogy Bale és Gündogan is csak jövőre érkezik!Kezdenek fogyni a nevek. Szinte minden játékost valami/valaki akadályozza

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Örömhír: Benitez hivatalosan a Napoli edzője. Legalább ő nem lesz Real edző...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik, Madridba meg nem engedik el Gündogant, mert szegények szétesnek.Tovább folytatódik a vesszőfutásunk;

-
Vajon igaz e, ha igen akkor be is tartják azt, mert ha csak szóbeli az elszáll egy kettőre, ha írásos akkor benne vagyok, és hozzuk Reus-al együtt.madridronie írta:Tovább folytatódik a vesszőfutásunk; a Madrid felvette a kapcsolatot a Dortmunddal Gündogan ügyben és született is egy megállapodás a két klub között, aminek értelmében a németek a jövőben (minden egyes alkalommal) mindenképp értesítik és előnyben részesítik a Real Madridot más klubokkal szemben, amennyiben a játékos eladása mellett döntenek, de erre la. 1 évet várnunk kell (erre kérte a német vezetés a blancókat), hisz a dortmundiak Götze és Lewandowski mellett idén már nem hajlandóak több sztárjuktól megválni! Mondjuk valahol abszolút érthető, de ezzel a török-német is kiesek az idei listáról, öröm az ürömben viszont, hogy bizonyos elővételi opciót szereztünk rá!
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Enyhén felstrófoltuk az árát lehet feléért is elvihették volna ha nem jelentkezünk be ha már megszerzik legalább ne olcsó pénzért ezt jól csinálta Perez papaNika91127 írta:Nem tudom volt-e már,de úgy néz ki, nem csak 28 millió euró volt a Neymar-fiú a Barcának?![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2248607
40 millió aláírási bónusz apucinak...Nem kicsi kenőpénz :-)

Most ideje lesz, hogy mi is belekezdünk mert több célpontról már tényleg nem maradhatunk le!!!
Kezdenek fogyni a nevek. Szinte minden játékost valami/valaki akadályozza. Nem lesz ez így jó. Remélem, hogy az edző érkeztével felgyorsulnak az események.