Ferencváros írta:Vadász Viktor Újpesten folytatja![]()
Hála a jó égnek!
Komoly erősítés folyik Újpesten.
Vadász,Forró nem semmi igazolások...és szegények még örülnek ennek is!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 25., szerda 16:37
Ferencváros írta:Vadász Viktor Újpesten folytatja![]()
Hála a jó égnek!
Komoly erősítés folyik Újpesten.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 25., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 25., szerda 15:36
Ez már jobban hangzikBBarni írta:
Besicért pedig állítólag bejelentkezett a Valencia..
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 25., szerda 15:31
Na végre hivatalos...Hivatalos: A Chelsea jön a stadionavatóra!
Ugyanazt játssza el amit már leírtam csak most nem Radóval, nevetséges....messideco írta:Április 1 régen volt...
Szerb lapértesülések szerint az Újpest 1,2 millió euróról, azaz 360 millió forintról szóló ajánlatot tett a Crvena Zvezda válogatottban is szerepelt jobbszélsőjéért, Darko Lazovicért, de a belgrádiak azonnal visszautasították azt. A hírről beszámoló portál azt írja, ennél lényegesen többet kellene fizetni a futballistáért, akit Belgiumból, Oroszországból és Franciaországból is figyelnek.
(Erről a belgáról is tudnék mesélni, egyszer állítólag tett egy olyan ajánlatot Radóért, amit el sem akartak hinni, hogy komolyan gondolja...nem is gondolta, de legalább aztán lehetett hülyíteni a szurkolókat, hogy ajánlatot tettek Radóért, de sajnos nem fogadták el)
Van kikötés, alapcsapattal jönnek!van valami kikötés, hogy játszania kell a sztároknak is, vagy felküldik az ifi és tartalék csapat keverékét ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 25., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 25., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 25., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: balakal » 2014. június 25., szerda 0:17
Rezes már fél éve Nyíregyházán játszik, és nem kölcsönben...Anis írta:Nem tudhatom/tudhatjuk mik igazak ebből a késés ügyekből és hisztikből, de amíg ez nincsen a klubra rossz hatással illetve a csapatra, addig szerintem el lehet nézni. Máshol, máskor is voltak az adott helyhez képes nagyobb sztárok akiknek el volt nézve ez-az. Még el sem kezdődött a szezon, ez még talán beleférne, egy pénzbünti és kész. Ilyen Nb1-es mércés kincseket meg kéne becsülni - persze nem mind1 hogy mit kap tőle vissza a klub.
Amúgy van benne valami, ha a Strestik nem rúgja le, talán már előbb felépítette volna magát oda ahova szánta és ugródeszkaként használva a Fradit máshol lenne már.
Ha elmenne hihetetlenül nehéz lesz pótolni, már ha lehet egyáltalán. Amúgy akkor érte kapna pénzt a Fradi?
Remélem a DVSC is erősít, nem lenne jó egy tavalyihoz hasonló égés rögtön az első körben. Rezest végleg el kell adni, Spitzmüllert ha jól emlékszem kereste valamelyik csapat. Egyik sem bajnokcsapatba való minőségi, sőőőt! Mindkettő csak felesleg. Picit sajnálom, hogy a DVSC fiókcsapat nem jutott fel ilyen-olyan okok miatt - legalább a Fradié sikerült (Soroksár, így megoldva a jobb fiatalok fejlődését az NB2ben és nem NB3ban).
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 24., kedd 19:18
Sajnos mind igaz!Nem tudhatom/tudhatjuk mik igazak ebből a késés ügyekből és hisztikből, de amíg ez nincsen a klubra rossz hatással illetve a csapatra, addig szerintem el lehet nézni.
Igen csak Leonak ez már nem az első, és nem a második!Ráadásul így a többi játékosnak mi jön le?Neki mindent szabad,nekik semmit?Nagyon bomlasztó ez így...Máshol, máskor is voltak az adott helyhez képes nagyobb sztárok akiknek el volt nézve ez-az. Még el sem kezdődött a szezon, ez még talán beleférne, egy pénzbünti és kész.
Ha nem szerződésbontás lesz a vége akkor kapunk igen!1-2 millió euró körül van a kivásárlási ára...Amúgy akkor érte kapna pénzt a Fradi?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 24., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. június 24., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 24., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 24., kedd 18:19
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 24., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 24., kedd 17:50
Nem tudom, mint írtam szabin vagyok, meg ez amúgy is elég belügy! Az biztos, hogy már a késése előtt is pengeélen táncolt, folyamatos hisztik,fizu problémák,feszkó az öltözőben(Diallo) szóval sok probléma volt vele, Doll pedig nem az a elnézős típus!Közben Katarból van ajánlata, ő pedig lenyilatkozta, hogy neki most már az a legfontosabb, hogy minél több pénzt keressen a pályafutása végéig!(és ahogy nyilatkozta egy pár hónapja, ha le nem rúgja az a győri pa
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. június 24., kedd 17:41
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. június 24., kedd 16:42
Na igen sajnos ez a realitás amit te írsz... De most megkapta az utolsó esélyt.Eddig azzal takarózott hogy az előző vezetés miatt nincs igazolás addig nem akar befektetni ameddig nem biztos a háttér.Na most megkapta az esélyt a bizonyításra mondjuk én sem fűzök hozzá komoly reményeket hogy bármi változni fog...BBarni írta:Nem akarom itt elszomorítani az újpesti szurkolókat, de tavaly a 13. helyen végeztek 1 ponttal a 14. előtt!Reálisan nézve 9-10 csapat erősebb náluk, akik eddig így szóba kerültek, Balázs Benjamin,Szabó János atyaég...persze ilyen mb1 középmezőnyhöz bőven elég ha az a cél, de minek?Abba még bele sem kezdek, hogy aki esetleg még is jó lesz az megy a belgákhoz, itt amíg a belga van, nem lesz komoly csapat....pedig én örülnék egy jó kis Dózsának, de szerintem nincs esély rá legalábbis az elkövetkező 2-3 évben biztos!Roderick Duchatelet: – Az első négybe szeretnénk kerülni. Ehhez reálisabb büdzsét kell kidolgoznunk, mint korábban.
(Erről a belgáról is tudnék mesélni, egyszer állítólag tett egy olyan ajánlatot Radóért, amit el sem akartak hinni, hogy komolyan gondolja...nem is gondolta, de legalább aztán lehetett hülyíteni a szurkolókat, hogy ajánlatot tettek Radóért, de sajnos nem fogadták el)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 24., kedd 16:31
Nem akarom itt elszomorítani az újpesti szurkolókat, de tavaly a 13. helyen végeztek 1 ponttal a 14. előtt!Reálisan nézve 9-10 csapat erősebb náluk, akik eddig így szóba kerültek, Balázs Benjamin,Szabó János atyaég...persze ilyen mb1 középmezőnyhöz bőven elég ha az a cél, de minek?Abba még bele sem kezdek, hogy aki esetleg még is jó lesz az megy a belgákhoz, itt amíg a belga van, nem lesz komoly csapat....pedig én örülnék egy jó kis Dózsának, de szerintem nincs esély rá legalábbis az elkövetkező 2-3 évben biztos!Roderick Duchatelet: – Az első négybe szeretnénk kerülni. Ehhez reálisabb büdzsét kell kidolgoznunk, mint korábban.
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. június 24., kedd 16:17
Első hat lett beígérve az pedig nem lehetetlen.BBarni írta:ha meg jól emlékszem már megint be lett nekik(szurkolóknak) ígérve az első 4...minek hülyíteni őket?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 24., kedd 14:08
Azért sajnálom őket, bár lehet, hogy fog jönni hozzájuk valaki jobb is, de azt is elviszi a belga ha jól teljesít, így a hosszútávú építkezésnek annyi...ha meg jól emlékszem már megint be lett nekik(szurkolóknak) ígérve az első 4...minek hülyíteni őket?Az ujpestfc.hu beszámolója szerint a lilák szerződtették Forró() Gyulát, aki a Kecskemét színeiben az elmúlt három idényben 59 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban és három gólt is szerzett.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem