Az nagyon jó lenne.a brazil Ronaldo.

Benzemának főleg, legalább akkora motiváció lehetne neki az az ember, mint Zidane, tán még nagyobb is.
Olvastál róla valamit amúgy, vagy csak úgy bedobtad a nevét?

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 25., szerda 11:37
Az nagyon jó lenne.a brazil Ronaldo.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 25., szerda 11:35
Igen... Hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Hihetetlen jó érzés volt látni a padon, és ezzel szerintem a játékosok is így voltak. Ettől független azért szerintem fog még ő beszélni a Karimmal és társaival. Számára viszont mindenképpen jobb lett volna, ha tényleg elmegy a francia bajnokságba a Bordeaux-hoz...Realista24 írta:Egyrészt örülök, másrészről nem.
Zidane rengeteget foglalkozott Bale-lel, Karimmal és Jesével, és korábban Cével kapcsolatban is volt ilyen hír. Örvendetes, hogy a klubnál marad, de elmegy a harmadosztályba, ahelyett, hogy átvett volna mondjuk egy közepesen erős csapatot valahol.
A másik, hogy ki lesz Carlo segítője? Ketten együtt olyan nyugalmat hoztak Madridba, ami már hosszú-hosszú évek óta hiányzott. Korábban volt szó Cannavaróról...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 25., szerda 11:25
A néger Emerson, akarom mondani a brazil Ronaldo.A másik, hogy ki lesz Carlo segítője? Ketten együtt olyan nyugalmat hoztak Madridba, ami már hosszú-hosszú évek óta hiányzott. Korábban volt szó Cannavaróról...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 11:25
realistahuni írta:
HIVATALOS: Zidane lett a Castilla vezetőedzője! Forrás: Madridom.hu
Szerencséjük van a taknyosoknak, ha Zidane lenne az edzőm ha kell naponta vért hánynék a pályán.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 25., szerda 11:14
Hát kb... Minden edzés előtt elbőgném magam örömömberealistahuni írta:Szerencséjük van a taknyosoknak, ha Zidane lenne az edzőm ha kell naponta vért hánynék a pályán.HIVATALOS: Zidane lett a Castilla vezetőedzője! Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 25., szerda 11:09
Szerencséjük van a taknyosoknak, ha Zidane lenne az edzőm ha kell naponta vért hánynék a pályán.HIVATALOS: Zidane lett a Castilla vezetőedzője! Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 25., szerda 6:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 24., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 24., kedd 23:13
ha nemRealista24 írta:harap ha kell![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 24., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 23:08
Azt nem tudom, hogy kikkel működne, de hogy kikkel nem azt leírom.R.M.C.F írta:Kiket gondolnál oda?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 24., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 23:04
Igen, mágnestáblán működne, máshol nem. A szerkezettel magával nincs bajom, sőt, csak nem megfelelő emberek vannak odapakolva.R.M.C.F írta:szűkítenék a támadók a védekező területet. jól lehetne működtetni szerintem. a közepe is erős és képlékeny. szerintem nem rossz ez. Persze nem egy népszerű szerkezet mert nem túl könnyű.
mágnes táblán szépen le lehetne vezetni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 24., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 22:56
A közepe és az eleje. Mivel te is tudod nagyon jól, hogy a védekezés legelöl kezdődik. Ez pc-n meg konzolon faszán működne, de az életben nem.MI ebben a nagy bukta?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 24., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 24., kedd 22:38
Realista24 írta:Egy kupát sem nyernének.Géci írta:Megláttam RMCF kezdőjét és könnybe lábadt a szemem
-------------Lopez
-----Pepe-----Ramos----Varane
----------Vidal------Modric
bale----------Benz-----------Marcelo
-------Suarez----------CR
Ez milyen kezdő lenne, édes istenem...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 24., kedd 22:34
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 24., kedd 22:23
Falcao esetén esetleg én eltekintenék egy fiatal tehetség igazolásától még idén, szerintem beválna itt sérülés ide-oda. Cr-rel imádják egymást,a bugi is menne szerintem, ha meg éppen nem a BBC kezd akkor lehet Falcao középen Benzi meg ki balra, ahogy még fiatal korában. Nekem tetszeneCS0ki írta:Na, akkor szerintem ennyit Suarezről...Nehezen tudom elképzelni, hogy ezek után Perezék még számításba veszik.
Jó eséllyel akkor Falcao lesz, esetleg tényleg valami fiatal gyerek.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem