OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
chosenone46
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. június 27., péntek 12:00

torjack írta:
chosenone46 írta:nem tudjátok, hogy adhatok-e fel elsőbbségi levelet, utánvéttel együtt? mert a posta.hu-n a díjszabásban az egyik kizárja a másikat, de nem hiszem el, hogy ne lehetne megoldani.
elvileg a posta a többletszolgáltatásos cuccokat kiemelten kezeli, úgyhogy elvileg gyorsan kézbesítik. ott van az ems, azt pörgetik nagyon, de ugyanakkor a feladási díja pöppet sem olcsó. meg esetleg még ott van az üzleti csomag, azon sem ülnek.
a kedves hölgy akinél feladtam volna a levelet közölte, hogy elsőbbségi utánvétes levél szolgáltatása kizárja egymást. és így "nem garantálja a posta, hogy a megadott időben odaér a levél". javasolta, hogy adjuk fel csomagként, de aztán rájött, hogy ezt a levelet nem lehet, mert túl kicsi a mérete. továbbá javasolta a gyorspostát, ami 6 ezer forint felé szökkent, annyit nem tudok rákölteni... nagyon nagyon fontos lenne, hogy LEGKÉSŐBB keddre odaérjen sopronba a levél, nem hiszem, hogy a srác előre utalna, tehát át kell venni a pénzt is majd eljuttatni hozzám.ezt melyik szolgáltatással tudom megoldani max. 1000 forintból, vagy mit tudsz/tudtok javasolni?

szerk. mire elküldte a hozzászólást, hívott haverom, hogy elviszi. sztornó. :mrgreen: bár azért ha így alakulna mégegyszer kíváncsi lennék mi lenne a megoldás. :)
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 26., csütörtök 20:50

Ha a dalszöveg nem lenne ilyen szánalmas fos, még értelme is lehetne a dolognak, dehát Gesztitől mit is várhatnék.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 26., csütörtök 20:09

Közösségi videoklip a határátkelésről, érintettek által beküldött videorészletekkel, Geszti Péter tolmácsolásában.
Hungarian in Europe
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 26., csütörtök 18:51

chosenone46 írta:tehát nem is kéne elsőbbségivel feladnom? csak azért mert keddre már kéne a csávónak, de csak holnap tudom feladni..mondjuk nekem meg értelemszerűen a pénzem kell. :mrgreen:
keddig szerintem meg kellene kapja. bár amúgy fura sztori, régen dolgoztam a postán és simán vettem fel utánvételes levelet elsőbbségivel.(fel kellett strófolni a díjat :mrgreen: ) mondjuk a feladásnál érdekes a levél súlya de főképp az utánvét összege. ha alacsony az összeg (pár ezer ft) teljesen értelmetlen pl. az ems. ha nagyobb összegről van szó ( több tízezer, esetleg 6 számjegyű) akkor már más tészta. esetleg ott van még az időgarantált csomag.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. június 26., csütörtök 18:35

tehát nem is kéne elsőbbségivel feladnom? csak azért mert keddre már kéne a csávónak, de csak holnap tudom feladni..mondjuk nekem meg értelemszerűen a pénzem kell. :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 26., csütörtök 18:22

chosenone46 írta:nem tudjátok, hogy adhatok-e fel elsőbbségi levelet, utánvéttel együtt? mert a posta.hu-n a díjszabásban az egyik kizárja a másikat, de nem hiszem el, hogy ne lehetne megoldani.
elvileg a posta a többletszolgáltatásos cuccokat kiemelten kezeli, úgyhogy elvileg gyorsan kézbesítik. ott van az ems, azt pörgetik nagyon, de ugyanakkor a feladási díja pöppet sem olcsó. meg esetleg még ott van az üzleti csomag, azon sem ülnek.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. június 26., csütörtök 17:55

nem tudjátok, hogy adhatok-e fel elsőbbségi levelet, utánvéttel együtt? mert a posta.hu-n a díjszabásban az egyik kizárja a másikat, de nem hiszem el, hogy ne lehetne megoldani.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 25., szerda 23:53

Én ma egy aspirin reklámba botlottam, aminek az volt a háttérsztorija, hogy x és y személy már gyerekkoruk óta jó barátok, nagyon sok mindenben hasonlítanak de x-nek szívbetegsége van. :lol: :fpalm:
http://www.addictinginfo.org/wp-content ... uickly.jpg

Én is tanultam reklámot egyébként, vannak érdekes dolgok benne, pl. a gerillamarketing, akit érdekel guglizza ki, megéri. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 23:14

kellett valami, mert olx, jófogás..éles a helyzet
Nem illik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 25., szerda 23:10

Tudom, marketinget tanulok az egyetemen :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 23:03

peti_madrid írta:Kapcsolgattam a félidőben a tv-t most, mert nincs kedvem Szélesiékhez a stúdióban és a TV Paprikán ment a Vatera reklámja Hajós Andrással, amikor "zenélnek"... Hát ez valami kritikán aluli, a zene szar, a szöveg szar, a képi világról ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy Hajós egy ilyen okádékot hogyan vállalhatott el... Marketingesként oké a dolog, elmondják, hogy mit is akarnak reklámozni, ráadásul nem is a jól megszokott módon, de maga a reklám hangulata valami hányadék :D
felkeltette a figyelmed..elég is ennyi
Nem illik.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 25., szerda 23:00

Kapcsolgattam a félidőben a tv-t most, mert nincs kedvem Szélesiékhez a stúdióban és a TV Paprikán ment a Vatera reklámja Hajós Andrással, amikor "zenélnek"... Hát ez valami kritikán aluli, a zene szar, a szöveg szar, a képi világról ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy Hajós egy ilyen okádékot hogyan vállalhatott el... Marketingesként oké a dolog, elmondják, hogy mit is akarnak reklámozni, ráadásul nem is a jól megszokott módon, de maga a reklám hangulata valami hányadék :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 25., szerda 17:22

pheco írta:Melyik budapesti autósiskolában érdemes megcsinálni a jogsit?
neked? egyikben se :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 25., szerda 17:09

Melyik budapesti autósiskolában érdemes megcsinálni a jogsit?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 25., szerda 16:27

MyStiQ írta:Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a Sportkórházról és az Uzsoki úti kórházról?

Elvileg elülső keresztszalag szakadásom van (november óta mentem vele orvosokhoz, június végén sikerült is rájönnie az egyiknek...), aztán a fenti két hely egyikét ajánlotta a magánklinikák/magándokik mellett a műtét miatt. Hova érdemesebb menni? Mennyi a tarifa a kórházakban? Mennyi magánklinikák/magándokik esetén? Bármilyen infót dobhattok róla akár ide, akár privátban. Előre is köszönöm, ha ír pár sort valaki!
bejelentkezel Dr. Béres Györgyhöz (Tata, kastélyparkklinika, de kedden és pénteken a szugló utcában rendel pesten, a kastélyparkklinika honlapján felhívod őket, megmondják a pesti rendelő telefonszámát)- hosszú a várakozási lista, 6-7ezer az előzetes vizsgálat.
ha ő is megállapítja, hogy szakadás, akkor megbeszéltek egy műtéti időpontot, tb-re, tatára kell menni 2 nap, 1 éjszaka, összesen 20ezer forint, az ellátást kell kifizetni csak.

(lehet elküld még műtét előtt MR vizsgálatra:
elmész állami helyre, hogy ott beutalhassanak MR vizsgálatra (így ingyenes).
ha van felesleges 30ezred, akkor megcsinálják magánklinikák is, pl diagnoscannél.)

kell neked majd mankó vmi gyógyászati segédeszköz szarból, de azt 2 hét után eldobhatod majd, meg keress gyógytornászt a rehab miatt, súlyos árak vannak magánhelyeken, de próbáld meg állami helyre is, pl péterfy sándor kórház dologház utcai részen.

2 fontos dolog majd a műtét utáni hónapokra:
fájni fog, de muszáj erőltetned, hogy a teljes mozgásspektrum visszajöjjön, tehát ki tudd teljesen nyújtani a lábad.
guggolás az nagyon hosszú ideig valszeg nem fog menni rendesen.
a másik, hogy kurvafontos a rendszeres gyógytorna, otthon is tudod nyomni, és kell is.

ha van kérdés, akkor 5000 ft átutalása után szívesen segítek :Đ
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 16:05

Akit esetleg érdekel, katt. (Real Madrid szurkolói klubos focitorna)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 25., szerda 14:15

Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a Sportkórházról és az Uzsoki úti kórházról?

Elvileg elülső keresztszalag szakadásom van (november óta mentem vele orvosokhoz, június végén sikerült is rájönnie az egyiknek...), aztán a fenti két hely egyikét ajánlotta a magánklinikák/magándokik mellett a műtét miatt. Hova érdemesebb menni? Mennyi a tarifa a kórházakban? Mennyi magánklinikák/magándokik esetén? Bármilyen infót dobhattok róla akár ide, akár privátban. Előre is köszönöm, ha ír pár sort valaki!

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 24., kedd 22:07

pheco írta:Doboz
Egyszer ott a lelkemet is elhagytam :D:D:DDD

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 24., kedd 21:53

Blahától pár perc séta, Klauzál utca.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 24., kedd 18:13

pheco írta:Doboz. Bár előtte a környéken lévő kocsmákban alapozzatok :mrgreen: (szemben vele ott a Füge, de van még vagy 20 a környéken)
merre található ez a hely? :D

egyébként eddig én a rioról és a morrison's 2-ről hallottam. :D
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Vissza: