Jó eséllyel akkor Falcao lesz, esetleg tényleg valami fiatal gyerek.

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 24., kedd 22:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 20:23
Egy kupát sem nyernének.Géci írta:Megláttam RMCF kezdőjét és könnybe lábadt a szemem
-------------Lopez
-----Pepe-----Ramos----Varane
----------Vidal------Modric
bale----------Benz-----------Marcelo
-------Suarez----------CR
Ez milyen kezdő lenne, édes istenem...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 24., kedd 20:17
az az igazság hogy ebben a rendszerben Balenek kellene bal oldalon lennie hogy jobban mennyen a beadás, így Carvajal játszhatna a jobb szélen mert támadásokban is meggyőző volt....jó tudom ez nagyon elméleti, és az esélye hogy ezt a pályán viszont lássam kb nulla, de csapatunknak nem erőssége az ezer passzos labdatartós játék, ez a felállás meg a stabil védekezést és a gyilkos kontrákat adja eredményül....még annyi hogy akkor viszont Benzema helyén DM és Isco jobb lenneR.M.C.F írta: -------------Lopez
-----Pepe-----Ramos----Varane
----------Vidal------Modric
bale----------Benz-----------Marcelo
-------Suarez----------CR/falcao
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 24., kedd 19:08
Tetszik az a kikacsintós (is), amit hozzáfűztetek.Falcao (is) megállapodott a Real Madriddal
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 24., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 18:51
Én láttam őt már játszani, és nem egyszer. Persze nem azt mondom, hogy jobb, mint Neuer, Gea, Courtois, Sirigu, Llorris, DL, és félve írom, hogy Casillas (ugye ezek a világ jelenleg legjobb kapusai), de jó úton halad afélé, hogy ezeket akár meg is előzze. Már most jobban véd, mint Casillas+ DL a gyengébb meccsein. Még vannak neki hibái, ami a tapasztalathiányból adódik. És azt is vedd figyelembe, hogy- nem olvastad el Taktikai Háború topic-ba az írásomat-nem azonnal kezdőkapusnak jönne, hanem Kupa + monnyuk BL csoportkör uccsó meccsei stb.tucsoki írta:Nekem szimplán annyi bajom van ezzel, hogy míg egy számítógépes játékban reális lenne a leigazolása, addig a valóságban kevésbé - legalábbis a tendencia ezt mutatja. Ha fiatal ifiket hozunk az más tészta (tényleg, erről nagyon keveset hallani...), de ilyen korban rengeteg nagy tehetségnek kikiáltott játékos van (új Ronaldo, új Roberto Carlos, új Messi (= Bojan...)). Szóval, vélhetően nem csak mi látjuk itthonról hogy ki tehetséges és ki nem, de tényleg, sokkal nehezebb lehet kifogni az igazi gyöngyszemeket mint gondolnánk. Annak idején ha jól rémlik Varane iránt nem igazán volt nagyobb komoly érdeklődő rajtunk kívül (és most nem egy hülye kacsára gondolok), de ha tévedek akkor javítsatok ki. Egyébként ránk sosem volt ez a hozzunk ifiket majd reménykedjünk hogy beválnak, ergo még jobban meglep, hogy vannak akik emiatt háborognak....
Nyilván akinek nem inge valami, azt nem veszi magára.
Ui: itt is megemlítik (ha szabad linkelni): http://outsideoftheboot.com/2014/01/08/ ... pers-10-1/
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 24., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 24., kedd 18:29
Remek, csak miután tízből kilenc ember úgy emlegeti a nevét mintha valami megváltó lenne, elég abszurd.attareal írta:Onnan, hogy nagyon jó kapus. Nézd meg a Taktikai háboró topic-ba, hogy mit írtam róla. Én szoktam nézni Benfica meccseket, és örültem ,amikor jöttek róla a hírek.tucsoki írta:Jan Oblak?
Egy bolond százat csinál? Honnan jött ez az őrület...
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 18:17
Voltak. Volt olyan, hogy jön, aztán, hogy a Bayern nem akarja eladni, aztán, hogy a muki megy Brazilba, hogy véglegesítse Kroos ügyét, de aztán már nem jöttek jelentősebb hírek róla. Tényleg, mikor megy az a Jose Sanchez Kroos-szal csevegni brazilföldre?rikiramos írta:Vakon kérdezek, nem néztem szet az utóbbi napokban(Allamvizsga). Szóval Kroosrol voltak az utóbbi napokban valami hírek -velünk kapcsolatban-? Puszi pacsi
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 24., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 24., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 17:35
Onnan, hogy nagyon jó kapus. Nézd meg a Taktikai háboró topic-ba, hogy mit írtam róla. Én szoktam nézni Benfica meccseket, és örültem ,amikor jöttek róla a hírek.tucsoki írta:Jan Oblak?
Egy bolond százat csinál? Honnan jött ez az őrület...
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 17:33
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 24., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 24., kedd 17:27
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 24., kedd 17:14
torjack írta:pepnek semmi köze ahhoz, hogy a bayern kinek adja el kroost, ha eladja. majd rummeniggéék eldöntik.Nika91127 írta:Én kinézem a nagy Pepből h a Realnak nem adja el,a Barca meg olcsóért megveheti majd...![]()
Azt tegyük hozzá, hogy a játékosnak is van akarata...Realista24 írta: Az sem jobb a mi szempontunkból
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. június 24., kedd 17:07
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem