h3x0r írta:Ezeket lattad is vagy csak ismeros a neve, lattal roluk trailert, stb. ?

Most "kivételesen" nem vakon ajánlgatok!
- Orphan Black első évadát láttam, nagyon tetszett. Az addig számomra ismeretlen színésznő
(Tatiana Maslany) nagyot alakított, több karaktert is ő játszott.
- Scandalt pár napja fejeztem be amíg le lett forgatva, szóval várom a 4.évadot, Kerry Washington épp most szül/szült (A Djangoból lehet ismerős a csaj egyeseknek akik látták a filmet). Ez nálam top20 sorozat. Kerry és csapata zseniális. Amerikai politika mocskos, korrupt világát mutatja be.
- Revenge első két évadát láttam, 3.-at még nem. Ez top10 nálam. Egy bosszúszomjas csaj történetét mutatja be, amolyan Arrow módra, ő is visszatér szülővárosába és bosszút esküdött a "gonoszoknak", akik csúnyán elbántak vele és családjával.
- White Collar 3. évadát épp most nézem. Számomra sokkal jobb, mint egy Castle, Mentalista féle első blikkre hasonló sorozat. szerintem összetettebb sorozat.
- Person of Interest is top20-as nálam, elsőre csak tettem egy próbát vele, de nagyon bejött a főszereplő (sztem) nyers viselkedése. A story is nagyon jó, első két évadot láttam, 3.at még nem.
- The Good Wife első két évadát láttam még tavaly, de akkoriban nem folytattam