Már fent van a második évad is teljes egészében, magyar szinkronnal is.KAG írta:Arrow első évada viszonylag tetszett, de a másodikkal várnék a végéig mert nem nagyon szeretem részesével "megvásárolni"
A többire pedig egyértelmű a válaszom: Banshee.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 25., szerda 1:08
Már fent van a második évad is teljes egészében, magyar szinkronnal is.KAG írta:Arrow első évada viszonylag tetszett, de a másodikkal várnék a végéig mert nem nagyon szeretem részesével "megvásárolni"
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 25., szerda 0:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 25., szerda 0:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 23:27
ugyanazt tudom mondani, mint tegnap lordgabinak, nézd csak, megéri'shutterisland írta:
nem vagyok nagy sorozatos, na.![]()
viszont most a twin peaks-t néztem ki, érdekes a sztorija, és lynch-et is bírom az elefántember miatt.
erről vélemények ?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 24., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 24., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 24., kedd 23:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény michelle fairley elég szar módokon hal meg a szerepeibenRealista24 írta:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csúcspont fiúkák, csúcspont:
https://www.youtube.com/watch?v=nxG_QTLhH9E
Mint én a szemetet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 24., kedd 17:30
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 24., kedd 17:29
Most "kivételesen" nem vakon ajánlgatok!h3x0r írta:Ezeket lattad is vagy csak ismeros a neve, lattal roluk trailert, stb. ?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 24., kedd 16:40
Anis írta:- Orphan Black (2.évad nemrég futott ki, zseniális sorozat, zseniális alakítással!)@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás.
- Scandal (3 évad kifutott, 4. idén lesz)
- Revenge (3 évad kifutott, 4. idén lesz)
- The Good Wife (5 évad kifutott, 6. idén lesz)
- White Collar (5 évad kifutott, 6. idén lesz)
Ezeket lattad is vagy csak ismeros a neve, lattal roluk trailert, stb. ?Anis írta:@Sonny
A legjobb nyomozós sorozatot meg kihagytam.
A célszemély (Person of Interest). Ha még esetleg nem láttad, nézd meg!
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 24., kedd 16:09
sok jót hallottam róla, elég nagy költségvetésű cucc lesz, úgyhogy mindenképp belenézek.kelemen.istvan írta:The Last Ship
A pilot alatt végig olyan érzésem volt,hogy egy pörgős akciófilmet néznek, volt benne esemény rendesen meg kell hagyni.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 24., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 24., kedd 11:20
The Wire@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 24., kedd 7:52
Az volt egy karakterRealista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Albínó?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 0:17
Nézz bele, megéri.lordgabi írta: Én most hallottam róla először épp a VB-nek köszönhetően. Félidőben, meccsek előtt/után sokszor reklámolja az M1, hamarosan adni fogják.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 24., kedd 0:16
Én most hallottam róla először épp a VB-nek köszönhetően. Félidőben, meccsek előtt/után sokszor reklámolja az M1, hamarosan adni fogják.ziro4vr írta:Twin Peaks@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 24., kedd 0:09
úgybiza. no meg a másik örök klasszikus, az x-aktákziro4vr írta:Twin Peaks@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 0:05
Twin Peaks@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem