amúgy Vidal a válogatottban sem villog eddig, leginkább a durva belépőkkel vonja magára a figyelmet...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 24., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 24., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 24., kedd 16:15
peti_madrid írta:
És Modricot meg kihagynák? Hagyjuk már ezeket a bullshiteket...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 24., kedd 16:13
egy három védős felállásnál marcelo és carvajal nem lenne jó ott.
----Falcao----Karim----Suarez----
CR-------------DM-------------Bale
-------VALAKI---------Modric------
---Marcelo----------------Carvajal
---------------Ramos---------------
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 24., kedd 15:26
szerintem Varane helyett még befér Benzema, Lopez helyett meg majd megy Modric, és akkor kapunk egyAnyaka írta:Jelenleg a sajtó szerint ez a keret:
----------Falcao-------------------Suarez-------
-Ronaldo----------------------------------Bale--
------------Új VKP?--------------Di Maria-------
--Marcelo----Varane----Ramos----Carvajal---
---------------------Lopez------------------------
Szerintem elég sokat fifáznak a szerkesztők.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 24., kedd 15:08
És Modricot meg kihagynák? Hagyjuk már ezeket a bullshiteket...Anyaka írta:Jelenleg a sajtó szerint ez a keret:
----------Falcao-------------------Suarez-------
-Ronaldo----------------------------------Bale--
------------Új VKP?--------------Di Maria-------
--Marcelo----Varane----Ramos----Carvajal---
---------------------Lopez------------------------
Szerintem elég sokat fifáznak a szerkesztők.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 24., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 14:00
Az sem jobb a mi szempontunkbóltorjack írta:pepnek semmi köze ahhoz, hogy a bayern kinek adja el kroost, ha eladja. majd rummeniggéék eldöntik.Nika91127 írta:Én kinézem a nagy Pepből h a Realnak nem adja el,a Barca meg olcsóért megveheti majd...![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 24., kedd 13:59
pepnek semmi köze ahhoz, hogy a bayern kinek adja el kroost, ha eladja. majd rummeniggéék eldöntik.Nika91127 írta:Én kinézem a nagy Pepből h a Realnak nem adja el,a Barca meg olcsóért megveheti majd...![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 24., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 24., kedd 13:02
In Pep we trust.ericco írta: Vagy a bajorok inkább megkockáztatják azt, hogy jövőre ingyen távozzon, mint hogy rá keljen bólintani egy Real ajánlatra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 24., kedd 12:59
Vagy a bajorok inkább megkockáztatják azt, hogy jövőre ingyen távozzon, mint hogy rá keljen bólintani egy Real ajánlatra.Realista24 írta:Igazából Kroosnál a labda, ha valóban lépni akar, akkor bizony nyomást kell gyakorolnia a németekre.Kroos úgy néz ki, hogy off.. hát Vidal, Pogba kettősben kell gondolkodni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 12:53
Igazából Kroosnál a labda, ha valóban lépni akar, akkor bizony nyomást kell gyakorolnia a németekre.Kroos úgy néz ki, hogy off.. hát Vidal, Pogba kettősben kell gondolkodni.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. június 24., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 24., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. június 24., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 24., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 11:20
Igen, valami ilyesmi van. Gerard Depardieu is azt hiszem a magas adózás miatt lett orosz, ha jól tudom.úgy tudom, hogy Monacoban nincsen adó, ezért a klubcsapatnak sem kellett fizetnie semmiért, viszont a következő (vagy azutáni?) szezontól már a focicsapatra is ugyanazok az adóterhek fognak kerülni, mint mindegyik más csapatra Franciaországban. így érthető lenne pénzügyi szempontból, viszont jól elbaszta a tulajdonos, hogy őket vette meg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 24., kedd 11:06
úgy tudom, hogy Monacoban nincsen adó, ezért a klubcsapatnak sem kellett fizetnie semmiért, viszont a következő (vagy azutáni?) szezontól már a focicsapatra is ugyanazok az adóterhek fognak kerülni, mint mindegyik más csapatra Franciaországban. így érthető lenne pénzügyi szempontból, viszont jól elbaszta a tulajdonos, hogy őket vette meg.Realista24 írta:Voltak olyan hírek, hogy szabadulnának Falcaotól, inkább eladják 20 millió bukóval, minthogy fizessék a nettó 14 milliót neki évente, ami bruttóban most éppen nem tudom mennyi, mert Monacóban más az adózás, mint a franciáknál, de ha jól tudom, pont azért mert ott játszanak megszívatták őket valahogy.
35-45 körül lehet az ára véleményem szerint.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem