HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 24., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 11:20
Igen, valami ilyesmi van. Gerard Depardieu is azt hiszem a magas adózás miatt lett orosz, ha jól tudom.úgy tudom, hogy Monacoban nincsen adó, ezért a klubcsapatnak sem kellett fizetnie semmiért, viszont a következő (vagy azutáni?) szezontól már a focicsapatra is ugyanazok az adóterhek fognak kerülni, mint mindegyik más csapatra Franciaországban. így érthető lenne pénzügyi szempontból, viszont jól elbaszta a tulajdonos, hogy őket vette meg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 24., kedd 11:06
úgy tudom, hogy Monacoban nincsen adó, ezért a klubcsapatnak sem kellett fizetnie semmiért, viszont a következő (vagy azutáni?) szezontól már a focicsapatra is ugyanazok az adóterhek fognak kerülni, mint mindegyik más csapatra Franciaországban. így érthető lenne pénzügyi szempontból, viszont jól elbaszta a tulajdonos, hogy őket vette meg.Realista24 írta:Voltak olyan hírek, hogy szabadulnának Falcaotól, inkább eladják 20 millió bukóval, minthogy fizessék a nettó 14 milliót neki évente, ami bruttóban most éppen nem tudom mennyi, mert Monacóban más az adózás, mint a franciáknál, de ha jól tudom, pont azért mert ott játszanak megszívatták őket valahogy.
35-45 körül lehet az ára véleményem szerint.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 24., kedd 10:45
és akkor mi lenne a marketing szövege annak ha CR és Suarez egy csapatban lenne?Géci írta:Perezből azért nézem ki, hogy hegyezi Falcaora, mert az árához képest nem rossz a marketingje a kolumbiainak...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 24., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 24., kedd 10:26
Az régen rossz ha az jön akit Perez mond és nem az akit Carló...besteve7 írta:Egy dolog, hogy Carlo mit akar, de ha Perez akarja és tudja is hozni, akkor itt lesz, az olasz mester majd megoldja a szerepeltetésüketGéci írta:alcaot simán el tudom képzelni, hogy hozzuk. Bár Carló nem éppen ezt nyilatkozta, csatár pótlás terén emlékeim szerint...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. június 24., kedd 10:24
Uhh, az rideg akkor kicsit.60-ért ment oda...Meg nettó tízenvalahány milliós fizetésért.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 24., kedd 10:19
60-ért ment oda...Meg nettó tízenvalahány milliós fizetésért. Szerintem pont ez a hisztizés esete van, ráadásul azért a franciáknál nem is termelt annyira, komoly sérülés is itt van. De persze ki tudja.Szerintem Falcao sem 25-30 millió. Tavaly mennyiért ment oda? 40? Nem hiszem, hogy az alatt elengednék, sérülés ide vagy oda. Max. ha nagyon hisztizik a kolumbiai.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 24., kedd 9:55
Egy dolog, hogy Carlo mit akar, de ha Perez akarja és tudja is hozni, akkor itt lesz, az olasz mester majd megoldja a szerepeltetésüketGéci írta:alcaot simán el tudom képzelni, hogy hozzuk. Bár Carló nem éppen ezt nyilatkozta, csatár pótlás terén emlékeim szerint...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. június 24., kedd 9:54
Pepének is elvolt szakadva a térde például aztán szerencsére nincs gondd vele.Legalábbis én így tudom.Valahogy nem tudok bízni a térdében, elülső keresztszalag.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 24., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 9:23
Ergó ő sem tudja, hogy van-e vagy nincs. Egy kivásárlási ár, ha van, azt tudni pontosan.Van kivásárlási ára, de több, mint 65 millió font.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. június 24., kedd 9:22
Szerintem ezt csak angol firkászok találgatják. Lehet, hogy csak így ment bele szerződéshosszabbításba, de szerintem nem raktak bele kivásárlási árat, vagy ha igen, akkor magasabbat. Végig azt hangoztatták, hogy Bale-nél jobb, többet ér, így inkább 100 millió euronak megfelelő összeget hinnék el inkább.No, akkor picit több, mint 65 millió font, de gondolom az már a hozható ára.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 24., kedd 9:18
Pool-os kolléga írta ide a fórumra, hogy van neki és az 65 millió font körül mozog. Tette ezt pár napja.Realista24 írta:Suareznek továbbra sincs kivásárlási ára szerintem. Ha lenne, már régen megerősítették volna, hogy csak azért engedik el, ahogy annó Cavani esetében is mondjuk.tubatibi írta:Suárez kivásárlási ára 65 millió font, átszámítva kb 81-82millió euró.
Gondolom a Liverpool csak úgy engedné el, ha ezt leraknánk nekik az asztalra.![]()
Ellenben Falcao azért bőven hozható 25-30 millió között, főleg egy ilyen sérülés után.Nem vagyok orvos, úgyhogy nem tudom, hogy ez a sérülés mennyire befolyásolja, valaki felvilágosíthatna, hogy pontosan ez micsoda. Esetleg melyik játékosnak volt hasonló sérülése, stb..
![]()
Jesé,Bale,CR7,Benzema,Falcao azért nem néz ki olyan rosszul.
No, akkor picit több, mint 65 millió font, de gondolom az már a hozható ára.sucre írta:Na kicsi Suarez update:
Liverpoolnál biztosak benne, hogy maradni fog. Boldogan hagyta el a klubot, és eddig semmi jele nem volt, hogy el szeretne menni. Elvileg a két spanyol nagycsapat is érdeklődik, de még nem ajánlottak érte. Van kivásárlási ára, de több, mint 65 millió font.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 24., kedd 9:12
Suareznek továbbra sincs kivásárlási ára szerintem. Ha lenne, már régen megerősítették volna, hogy csak azért engedik el, ahogy annó Cavani esetében is mondjuk.tubatibi írta:Suárez kivásárlási ára 65 millió font, átszámítva kb 81-82millió euró.
Gondolom a Liverpool csak úgy engedné el, ha ezt leraknánk nekik az asztalra.![]()
Ellenben Falcao azért bőven hozható 25-30 millió között, főleg egy ilyen sérülés után.Nem vagyok orvos, úgyhogy nem tudom, hogy ez a sérülés mennyire befolyásolja, valaki felvilágosíthatna, hogy pontosan ez micsoda. Esetleg melyik játékosnak volt hasonló sérülése, stb..
![]()
Jesé,Bale,CR7,Benzema,Falcao azért nem néz ki olyan rosszul.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 24., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 24., kedd 9:03
Biztos,hogy lesz minőségi igazolás a középpályára emiatt nem kell aggódni szerintem.wZoLee7 írta:Ha Khedira fog mögöttük kolbászolni akkor majdnem mind1 ki jön előre...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 24., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 24., kedd 8:43
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem