Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 24., kedd 0:02

Hú az NCIS-től kiver a víz,azt biztos nem fogom nézni,nekem az nem jött be valamiért
ha jó krimit akarsz, akkor mondjuk jobban is jársz :mrgreen: mondjuk az LA verzió egy fokkal jobb mint az original, de tényleg csak jobb mint a semmi alapon. van egy humora (a 2. évadtól, az első évaddal vallatni lehet nagyjából), ha az nem jön be, kár rá az időt vesztegetni.

Ui.: a The Killing és a The Bridge amúgy remake, mindkettő eredetije dán/svéd. Állítólag jobbak is, mint az amerikai verzió. Elvileg a jenkik mindkét sorozatnál eszközöltek változtatásokat, úgyhogy lehet be kellene próbálni az eredetieket is :hmmm:
Forbrydelsen és Bron/Broen néven futnak, felirat van hozzá, de még nem szántam rá magam...

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 23., hétfő 23:58

@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás. :)
- Orphan Black (2.évad nemrég futott ki, zseniális sorozat, zseniális alakítással!)
- Scandal (3 évad kifutott, 4. idén lesz)
- Revenge (3 évad kifutott, 4. idén lesz)
- The Good Wife (5 évad kifutott, 6. idén lesz)
- White Collar (5 évad kifutott, 6. idén lesz)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 23., hétfő 23:52

torjack írta:
@Sonny írta:Köszi a tippeket, belenézek majd mindkettőbe! :)
A Killinggel kezdj, az első 3 évad össz-vissz 38 rész, augusztus 1.-én meg jön az uccsó 6 részes évad. meg jobb is :mrgreen:

A Criminal Minds "hetinyomozós" meg 9xhuszonvalahány rész. viszont heti ügyes kategóriában a jóféle.

Meg van még a Broadchurch (eddig 1 évad, 8 rész) meg a The Bridge is ( első évad 12-13 rész, júliusban jön a második évad), átívelős mindkettő. Feelgood hetinyomozósnak meg esetleg az NCIS:LA. Mint krimi, nem nagy cucc, de a poénok elviszik a sorit.
Hú az NCIS-től kiver a víz,azt biztos nem fogom nézni,nekem az nem jött be valamiért. A Bridge-ről épp ma olvastam egy cikket gondolkodtam is rajta,hogy lehet el kéne kezdeni,mondjuk nem sok részes az évad szóval le lehet pörgetni hamar. :hmmm: Majd meglátom, egyelőre nekiállok majd a Killing-nek,most az tűnik így elsőre a legérdekesebbnek,meg ugye javasoltad is,hogy azzal kezdjem. :D A Broadchurch-ről pedig még nem hallottam,majd utána olvasok nagyjából a sztorinak.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 23., hétfő 23:36

@Sonny írta:Köszi a tippeket, belenézek majd mindkettőbe! :)
A Killinggel kezdj, az első 3 évad össz-vissz 38 rész, augusztus 1.-én meg jön az uccsó 6 részes évad. meg jobb is :mrgreen:

A Criminal Minds "hetinyomozós" meg 9xhuszonvalahány rész. viszont heti ügyes kategóriában a jóféle.

Meg van még a Broadchurch (eddig 1 évad, 8 rész) meg a The Bridge is ( első évad 12-13 rész, júliusban jön a második évad), átívelős mindkettő. Feelgood hetinyomozósnak meg esetleg az NCIS:LA. Mint krimi, nem nagy cucc, de a poénok elviszik a sorit.

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 23., hétfő 23:28

Köszi a tippeket, belenézek majd mindkettőbe! :)

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 23., hétfő 23:15

@Sonny írta:Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás. :)
The Killing

Kihagyhatatlan. Az első 2 évad egy ügyet ölel fel, a harmadik egy másikat (amire van utalás már az első két évadban is), most jön augusztus elsején a negyedik, egyben utolsó évad.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 23., hétfő 23:13

Criminal minds lesz a te sorozatod :)
"And my heart will leave you never."

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 23., hétfő 23:09

Felemészt az unalom VB meccsek között, tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi/nyomozós sorozatot? A True Detective-et,már 3x néztem végig nem ártana az újítás. :)

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 23., hétfő 23:04

kelemen.istvan írta:Melyik idén induló sorozatot kezditek vagy kezdtétek el? Sorozatot keresek, és hiába van nekem vissza a BB,a Wire,a Sopranos és pár nagy, inkább valami újat néznék :)
Nem teljesen új,de a Modern family a sitcom királya lehet :)
Jah és persze a True detective.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 23., hétfő 18:21

torjack írta:
ziro4vr írta:Fargo első évad kipipálva, TD mellett az év újonca nálam, várom itt is a második évadot.
A Fargonak lesz második évada is?
Meg nem rendeltek be, de elvileg igen, mas tortenettel es szereplokkel, true detective modra.
Nem illik.

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 23., hétfő 18:17

ziro4vr írta:Fargo első évad kipipálva, TD mellett az év újonca nálam, várom itt is a második évadot.
A Fargonak lesz második évada is?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 23., hétfő 18:06

kelemen.istvan írta:
Ez egy jó tipp volt, köszönöm! :salute:
Ugyan csak az első évadot néztem meg,de mindenképp folytatni fogom, remélem nem esik a színvonal (most erős 8as) :)
Tetszik,hogy "nyersen" vannak képernyőre víve a jelenetek,tényleg mintha ott lenne az ember...ami picit zavaró volt,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyi ütésbe amit főhősünk kap,egy kisebb falu belehalna,erre ő felkel és elveri az aktuális ellenfelét, kitűnő példa erre a bajnok :box:. Viszont az tetszett,hogy bizony van mikor nem ő jön ki jól a bunyóból. A karakterek egyszerűen vannak ábrázolva,természetesen van pár eyecandy. Job karaktere hatalmas :lol: Ana is szimpatikus :sziv: A fő karakterek jól megírtak. A gonoszak kellően gonoszak, érthető a motivációja mindnek.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a továbbiakban. :rock:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Albínó? :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 23., hétfő 17:24

Fargo első évad kipipálva, TD mellett az év újonca nálam, várom itt is a második évadot.
Nem illik.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 23., hétfő 10:55

Realista24 írta:
kelemen.istvan írta:Melyik idén induló sorozatot kezditek vagy kezdtétek el? Sorozatot keresek, és hiába van nekem vissza a BB,a Wire,a Sopranos és pár nagy, inkább valami újat néznék :)
Nezzel Bansheet :)
Ez egy jó tipp volt, köszönöm! :salute:
Ugyan csak az első évadot néztem meg,de mindenképp folytatni fogom, remélem nem esik a színvonal (most erős 8as) :)
Tetszik,hogy "nyersen" vannak képernyőre víve a jelenetek,tényleg mintha ott lenne az ember...ami picit zavaró volt,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyi ütésbe amit főhősünk kap,egy kisebb falu belehalna,erre ő felkel és elveri az aktuális ellenfelét, kitűnő példa erre a bajnok :box:. Viszont az tetszett,hogy bizony van mikor nem ő jön ki jól a bunyóból. A karakterek egyszerűen vannak ábrázolva,természetesen van pár eyecandy. Job karaktere hatalmas :lol: Ana is szimpatikus :sziv: A fő karakterek jól megírtak. A gonoszak kellően gonoszak, érthető a motivációja mindnek.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a továbbiakban. :rock:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 22., vasárnap 21:52

Hogy nézel sorozatot? Egyedül, partnerrel vagy társaságban?
Én eddig egyedül szoktam, most megpróbáltuk lakótársammal közösen.
24-et közösen néztük, de amikor nézem és nekiáll vmi másról pofázni, mert épp eszébe jut vmi, az a halálom. :mrgreen:
Most utol fog érni GoT-ban, de a kövi évadot nem nézem vele, én leülök bele élem magam... és akkor képes lenen elcseszni értelmetlen hozzászólásokkal a szórakozásomat, áá inkább nem. :mrgreen:
Vígjáték, meg mozi film az mehet közösen.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 22., vasárnap 18:49

Nekem még egy rész hátravan a Fargoból, de abszolút bejövős nekem is. A közepén volt egy kis leülés talán, de aztán újra beindult. És nagyon bejön a Coenék-féle weird humor/szituációk, plusz a színészeket is kiválóan választották, bár Hanks jr. nálam kilógott a sorból.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 22., vasárnap 18:26

Fargo 1. evad
Vegre csak sikerult befejezzem en is. Minosegi sorozat, tenyleg csak a True Detective-hez tudom hasonlitani.

(Raadasul IMDb-n is 9.2 pontot kapott :mrgreen: :mrgreen: (aki erti, az erti, aki nem, az vegye figyelmen kivul az imdb-s reszt))

Nalam is 10/10 az evad, mondjuk sajnalom hogy ilyen keves ember ismeri :/

(ezek utan a True Detective-ben egy Billy Bob - Martin Freeman parost szivesen megneznek, siman megallnak a helyuket ott is)

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 22., vasárnap 12:26

Nemtom, egy GoT részt szívesen megnéznék 7-8 emberrel karöltve. Mondjuk akkor meg kellene állítani percenként, tele lenne spojlerrel az egész, meg mindenki valamilyen logikát látna mindenben :mrgreen: de nem lenne rossz :) Illetve tudnánk egymás ködös emlékeit is tisztázni, egyszer érdemes lenne megnézni egy részt így. :hmmm:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 22., vasárnap 12:07

Én is egyedül, és soadoril utolsó mondta miatt. Nyugodtabb, és jobban is oda tud figyelni az ember. Vígjátékoknál pedig elég az én nevetésemet hallani nem még a mellettem ülőkét. :lol:
Viszont később a haverokkal átszoktuk beszélni a dolgokat, személyesen amikor találkozunk.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 22., vasárnap 12:03

Mi koleszban mikor előkerül a szesz, akkor beteszünk néhány Family Guy részt, na azt nem adnám semmiért. :lol: :D
Amúgy egyedül.

Vissza: