http://www.addictinginfo.org/wp-content ... uickly.jpg
Én is tanultam reklámot egyébként, vannak érdekes dolgok benne, pl. a gerillamarketing, akit érdekel guglizza ki, megéri.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 25., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 25., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 25., szerda 23:03
felkeltette a figyelmed..elég is ennyipeti_madrid írta:Kapcsolgattam a félidőben a tv-t most, mert nincs kedvem Szélesiékhez a stúdióban és a TV Paprikán ment a Vatera reklámja Hajós Andrással, amikor "zenélnek"... Hát ez valami kritikán aluli, a zene szar, a szöveg szar, a képi világról ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy Hajós egy ilyen okádékot hogyan vállalhatott el... Marketingesként oké a dolog, elmondják, hogy mit is akarnak reklámozni, ráadásul nem is a jól megszokott módon, de maga a reklám hangulata valami hányadék
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 25., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 25., szerda 17:22
neked? egyikben sepheco írta:Melyik budapesti autósiskolában érdemes megcsinálni a jogsit?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 25., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 25., szerda 16:27
bejelentkezel Dr. Béres Györgyhöz (Tata, kastélyparkklinika, de kedden és pénteken a szugló utcában rendel pesten, a kastélyparkklinika honlapján felhívod őket, megmondják a pesti rendelő telefonszámát)- hosszú a várakozási lista, 6-7ezer az előzetes vizsgálat.MyStiQ írta:Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a Sportkórházról és az Uzsoki úti kórházról?
Elvileg elülső keresztszalag szakadásom van (november óta mentem vele orvosokhoz, június végén sikerült is rájönnie az egyiknek...), aztán a fenti két hely egyikét ajánlotta a magánklinikák/magándokik mellett a műtét miatt. Hova érdemesebb menni? Mennyi a tarifa a kórházakban? Mennyi magánklinikák/magándokik esetén? Bármilyen infót dobhattok róla akár ide, akár privátban. Előre is köszönöm, ha ír pár sort valaki!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 25., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 25., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 24., kedd 22:07
Egyszer ott a lelkemet is elhagytampheco írta:Doboz
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 24., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 24., kedd 18:13
merre található ez a hely?pheco írta:Doboz. Bár előtte a környéken lévő kocsmákban alapozzatok(szemben vele ott a Füge, de van még vagy 20 a környéken)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 24., kedd 16:54
Doboz. Bár előtte a környéken lévő kocsmákban alapozzatokhala real írta:tudnátok ajánlani pesti szórakozóhelyet péntekre?
lehetőleg ne a legdrágábbat. :Đ
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 24., kedd 16:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 23., hétfő 16:55
dehogynemGalacticos írta:azért ferni nem ekkora sztár.'shutterisland írta:(kapcsiból csabi,gala,hehe,ferni,toti,samy,ziro4ever,ferni,boky,stb)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 23., hétfő 16:42
azért ferni nem ekkora sztár.'shutterisland írta:(kapcsiból csabi,gala,hehe,ferni,toti,samy,ziro4ever,ferni,boky,stb)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 23., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 23., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. június 23., hétfő 10:19
Nem én emeltelek anisi magasságokba, csak válaszoltam, mert megkérdezted mi a baj. Olyat valóban nem mondunk hogy, mi sincsünk beljebb, de a konkrét esetben az ezzel se van beljebb Portugália szerintem magyartalan. Aztán lehet nincs igazam. Viszont az valóban nem igaz, hogy a se van az mindig sincs. Ez félreérthető volt.ferni írta:ha belegondoltok a "se van" alak van használva mindig, mert nincs mi sincsünk beljebb, mi se(m) vagyunk beljebb és E/3on kívül ez van használva, ezért merészeltem se van-t írni.
értem, hogy a sincs valamelyest helyesebb ez esetben, de a fõ problémám, hogy emiatt "Anisi magasságokba" lettem emelve, ami elég komoly sértés errefelé, pedig ez rohadt messze van sztem egy Bõbbtõl :DDDDDDD
ja és PS3on nem a legkönnyûbb írni és még jól fogalmazni is, fõleg hajnali 2 után
de még mindig nem értékelem ezt vmi túl nagy hiibának,de lehet ez csak valami rossz beidegzôdés nálam, sõt, ezek szerint biztos
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem