igen, kiszámíthatatlan egy arc, ami egy DM esetén a kp felső harmadában tűrhető (ha a védő részét nézzük) az ő esetében hátrébb már nem az___Samy___ írta:aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
bár én is nagyon csipáztam a franciát, de be kell látni, hogy ő nem tudja megadni a stabilitást egy középpályán

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nem illik.
- ___Samy___
aki három top klubban is megbukott (chelsea, arsenal, real), az sztem nem véletlen
bár én is nagyon csipáztam a franciát, de be kell látni, hogy ő nem tudja megadni a stabilitást egy középpályán
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Srácok, én bírtam Lassanat akármekkora ciki is. Akkor is bírtam amikor itt volt. Tudom, hogy voltak hibái. Ezek szerintem egy edzői utasítással leredukálhatóak. Amúgy nyilván nem azt mondom hogy vegyük vissza, de nem bántam volna hogyha még marad. Támadásokban többet tudott hozzá tenni ezerszer mint Khedira pl. Színt is tudott vinni a játékba, nem alibizett, stb.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mai napig tartom, hogy Khediránál jobb volt Lass, persze Mourinho alatt ezt nem tudta bizonyítani. Ennek ellenére fejben nem Real szint volt, ez tény. Ennél a világtalan Khediránál túlzás nélkül lehetne mondani 100 jobb játékost a posztra, és ezzel sem mondtam újat.En is szeretem szidni Khedirat, amikor csak lehet, viszont vele joval stabilabb volt a kozeppalyank mint a franciaval.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
De miért nem a Legendák topicba írtok!? Nem értem...@Sonny írta:Először Pato, most meg Lass mi megy itt emberek? Betegek vagytok?

- h3x0r
Csak a lecsuszott emberekbol vilagklasszisokat akarnak csinalni@Sonny írta:Először Pato, most meg Lass mi megy itt emberek? Betegek vagytok?

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Először Pato, most meg Lass mi megy itt emberek? Betegek vagytok?

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
lassana
egy jó 4 hónapon kívül semmi volt az ember. a 6-2 egyik nagy okozója volt. máig emlékszem, ahogy eladta a labdákat, aztán meg jöttek a durcás időszakai, mert rájött mindenki, hogy angol2 szintű játékos. futni tudott mint a mérgezett egér és ennyi.

egy jó 4 hónapon kívül semmi volt az ember. a 6-2 egyik nagy okozója volt. máig emlékszem, ahogy eladta a labdákat, aztán meg jöttek a durcás időszakai, mert rájött mindenki, hogy angol2 szintű játékos. futni tudott mint a mérgezett egér és ennyi.
- h3x0r
Mennyire igaz, hogy az ido megszepiti az emlekeket.. Ha valakirol, akkor Diarrarol elmondhatjuk azt, hogy a kepessegei ellenere fejben keves ehhez a szinthez. Milyen szep is volt amikor szinte utolso emberkent megprobalt lecselezni 3 embert, elveszitette a labdat es kaptuk belole a golt. Szep dolgokra volt kepes, de rendre tulvallalta magat, nem ismerte a korlatait, emiatt pedig minden egyes meccsen benne volt a hiba lehetosege, amit ezen a szinten nem engedhetunk meg magunknak. En is szeretem szidni Khedirat, amikor csak lehet, viszont vele joval stabilabb volt a kozeppalyank mint a franciaval.realfan91 írta:Egyébként Lass Diarrat 5 misiért adtuk el, és rá egy évvel a kanzsi 12 millióért adta tovább.A Real úgy tűnik nem elég jó ajánlólevél. Vagy csak Perez a a zseniális tárgyaló, mint mindig...Én hiányolom a kis franciát, őt nem zavarta a labda. Kicsit hóbortos volt, de szívesebben nézném a realban, mint a tunisz herceget.
Perezzel nem tudom mi a problemad. Nezd meg hogy a barca kiket adott el az utobbi idoben es azt is hogy mennyiert. Majd azt, hogy tavaly nyaron a Higu, Callejon, Albiol trioert kaptunk 62 (!) milliot. Mikor nyar elejen mar a fel forum eladta volna Higut 25-30 millioert az Arsenalnak. Ozil 50 milliojarol nem is beszelve.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Az Anzhi megvolt szorulva akkor penzugyileg, rajottek hogy vannak/lesznek bajok kesobb, ezert kiarusitottak szinte minden ismertebb jatekosukat. Nekik abba a 12 millioban visszajott Lass ara es az addigi fizetese is.realfan91 írta:Egyébként Lass Diarrat 5 misiért adtuk el, és rá egy évvel a kanzsi 12 millióért adta tovább.A Real úgy tűnik nem elég jó ajánlólevél. Vagy csak Perez a a zseniális tárgyaló, mint mindig...Én hiányolom a kis franciát, őt nem zavarta a labda. Kicsit hóbortos volt, de szívesebben nézném a realban, mint a tunisz herceget.
#happyshitting
-
Egyébként Lass Diarrat 5 misiért adtuk el, és rá egy évvel a kanzsi 12 millióért adta tovább.
A Real úgy tűnik nem elég jó ajánlólevél. Vagy csak Perez a a zseniális tárgyaló, mint mindig...Én hiányolom a kis franciát, őt nem zavarta a labda. Kicsit hóbortos volt, de szívesebben nézném a realban, mint a tunisz herceget.

-
Koke kellene nekünk gyerekek.
vegye meg a Monaco, majd másnap adja el nekünk +5 millióért. Deal?

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én benzema mögé valami olyan arcot képzelek el, aki ha beszáll 20 percekre, akkor is lendületesen megy, amit elé raknak azt ő beteszi a kapuba.
pato egy nagyon szép igazolás lenne, egy esélyt megérdemelne, hogy felélessze a karrierjét, hiszen még mindig fiatal, a legjobb évei még előtte lehetnek. olcsó lenne.
mandzukic szintén jó igazolás lenne, kérdés, hogy mennyibe fájna és tűrné e a padot.
nem nagyon van most olyan csatár, akire lehetne számítani beugróként. benzemat meg senkire nem cserélném el, még sanyira se...
pato egy nagyon szép igazolás lenne, egy esélyt megérdemelne, hogy felélessze a karrierjét, hiszen még mindig fiatal, a legjobb évei még előtte lehetnek. olcsó lenne.
mandzukic szintén jó igazolás lenne, kérdés, hogy mennyibe fájna és tűrné e a padot.
nem nagyon van most olyan csatár, akire lehetne számítani beugróként. benzemat meg senkire nem cserélném el, még sanyira se...

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Depay is nagyon jo lesz, mind a ket oldalon es kozepen is jo.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Sztem Griezmann elég univerziális. És azt sem szabad elfelejteni, hogy Jese is bevethető középpen, ugy, mint Griezmann. És még Isco is. Nálam Griezmann prioritást élvez,de egy Mandzsukic miatt se leszek öngyilkos.csabi* írta:grízman helyett egy univerzálisabb támadó kéne odaattareal írta:Amugy jó a keret?
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
grízman helyett egy univerzálisabb támadó kéne odaattareal írta:Amugy jó a keret?

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Amugy jó a keret?
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
Jah, és nem szokott potyákat kapni. Van amikor nem védi ki azt, amit monnyuk Casillas, de még van hova és tud is fejlődni.
3-4 éven belül Gea-Courtois-Oblak 3-as lesz a legjobb
3-4 éven belül Gea-Courtois-Oblak 3-as lesz a legjobb
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
Azt most leszögezem, hogy nincs a Gea/Kurtoá duo szintjén, de még felérhet. Reflexei vannak, passzolni is elég jól tud, és határozott, de néha látszik rajta, hogy tapasztalatlan. Kijövéseknél is határozott, de nem mindig jár ki, mert csak 185. Néha hüléskedik, de az a tapasztalat hiány miatt van.h3x0r írta:Ha azt mondod hogy figyelted, akkor valoszinuleg tobbet tudsz rola. Mik az erossegei es gyengesegei?attareal írta:Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Szogleteknel, beadasoknak milyen? Jol jon ki es lehuzza a labdakat vagy gyakran alaszalad, esetleg inkabb a kapuban marad? Milyen labbal? Ha letamadjak, akkor meg tudja oldani kicsiben vagy elore b.ssza es lesz ami lesz? A kirugasai mennyire pontosak? 1v1-ben milyen? Reflexei milyenek?
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- h3x0r
Ha azt mondod hogy figyelted, akkor valoszinuleg tobbet tudsz rola. Mik az erossegei es gyengesegei?attareal írta:Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Szogleteknel, beadasoknak milyen? Jol jon ki es lehuzza a labdakat vagy gyakran alaszalad, esetleg inkabb a kapuban marad? Milyen labbal? Ha letamadjak, akkor meg tudja oldani kicsiben vagy elore b.ssza es lesz ami lesz? A kirugasai mennyire pontosak? 1v1-ben milyen? Reflexei milyenek?