Lehet nekem maradt ki valaki, de akárhogy is agyalok nem találok ilyet.
Nem kell ide ez a mostani kacsa.

Benzema mellé kéne egy más stílusú csatár, aki csereként is hasznos tud majd lenni és elviseli a padot.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 22., vasárnap 14:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 22., vasárnap 14:57
Özil pénzt akart, Varane bizonyítani. Apró különbség.wZoLee7 írta:ha nem akar megküzdeni a helyéért akkor viszlát...Özil is tiplizett a biztos kezdőért és lett belőle egy nulla arsenal kispad melegítője...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 22., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 22., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 22., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 22., vasárnap 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 22., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 22., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 22., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 22., vasárnap 14:34
egy gólt lőtt róla drogba, és az is drogba zsenialitása volt, varane szorosan rajta, pozícióban volt. aki azt a gólt felrója varanenak, az nem érti ezt a sportágat.zalkrisz írta:De ettől függetlenóül egy 34 éves Drogba úgy forgatta jobbra balra, hogy rossz volt nézni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 22., vasárnap 14:34
erre kiváncsi lennék, sorold kérlekhehe írta:Pato annak ellenere mar tobbet ert el, hogy fejben gyenge, serulekeny, es meg csak 24 eves.
és ez a legfontosabbhehe írta:mert nem akarja elegge.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 22., vasárnap 14:31
Mit tett le Pato???hehe írta:Unalmas mindig ugyanazt hallgatni?R.M.C.F írta:
igy van.
Hehe:
hagyd már ezeket abba....Suarez top támadó. akkor is jobb lenne pl patonál ha a hüvelykujja a segg@@be lenne dugva és úgy kellene játszania hogy ki sem húzhatja.![]()
Suareznek van kb 2 jo szezonja, egy hullagyenge ajaxbol ennyi eves korara a liverpoolig jutott.
Pato annak ellenere mar tobbet ert el, hogy fejben gyenge, serulekeny, es meg csak 24 eves.
Es akkor meg a kvalitasbeli kulonbsegekrol nem is beszeltem.
Pato aranylabda alapanyag, valszeg nem nyeri meg soha, mert nem akarja elegge.
Suarez viszont hiaba akarja, sosem lesz eselye se ra, mert limitaltak a kepessegei.
Max jelenleg forma alapjan jobb suarez, mivel nincsenek kiemelkedo csatarzsenik, ezert a kozepszerut fujjak fel.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 22., vasárnap 14:26
Unalmas mindig ugyanazt hallgatni?R.M.C.F írta:igy van.morientes írta:Pepe/Varane....
Nos jelenleg még én is a portugált tartom jobbnak,a rutinja miatt főképp,az meg túl van fújva kicsit hogy milyen durva,vagy hogy fejben milyen gyenge.A statok szerint,(tudom ez csak egy szegmens),semmivel sem durvább mint az átlag Khv-ok...
DE Varane lehet a közeljövő nagy belsővédője,akár még az aranylabda sem elképzelhetetlen a jövőben,csak ne legyen sérülékeny...
Más...Patot ledarálják olaszba,oda sztm ne menjen...és Falcao...kitudja mit bír a lába ezek után...
Hehe:
hagyd már ezeket abba....Suarez top támadó. akkor is jobb lenne pl patonál ha a hüvelykujja a segg@@be lenne dugva és úgy kellene játszania hogy ki sem húzhatja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 22., vasárnap 14:09
Azért túlzásokba ne essünk. Hibázott párat, de nem veszítette el az összes csatát Drogbával szemben. A másik meg, hogy Pepét hányan forgatták be? Drogbánál jóval gyengébbek...a kis "takony" meg lehozott 18 meccset szabálytalanság nélkül, lesimázta Messit, és oda-vissza gólt vert a Barcának. Aztán volt 19 éves?Bezzeg Varane.. Azért azt így kijelenteni, hogy jobb, mint Pepe.. Nekem is nagy kedvencem és mindent megtennék érte h maradjon, mert az egyik legjobb lehet. De ettől függetlenóül egy 34 éves Drogba úgy forgatta jobbra balra, hogy rossz volt nézni. Persze előtte zseniális meccseket hozott le, higgadt, technikás, viszont azóta folyamatosan sérült.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 22., vasárnap 14:02
egyetértek...............hehe írta:az áruk majnem ugyanannyi.
mindkettő tucat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 22., vasárnap 13:44
igy van.morientes írta:Pepe/Varane....
Nos jelenleg még én is a portugált tartom jobbnak,a rutinja miatt főképp,az meg túl van fújva kicsit hogy milyen durva,vagy hogy fejben milyen gyenge.A statok szerint,(tudom ez csak egy szegmens),semmivel sem durvább mint az átlag Khv-ok...
DE Varane lehet a közeljövő nagy belsővédője,akár még az aranylabda sem elképzelhetetlen a jövőben,csak ne legyen sérülékeny...
Más...Patot ledarálják olaszba,oda sztm ne menjen...és Falcao...kitudja mit bír a lába ezek után...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 22., vasárnap 13:41
az áruk majnem ugyanannyi.nmate írta:Azért Suarezt ne egy kalap alatt említsük Cavanival.hehe írta:falcao: persze hogy ide akar jönni, még sztem fizetne is érte, de szakadt térd után, fene tudja milyen formában, eleve nem túl nagy eresztés az ember (mint ahogy suarez, cavani és mai társaik sem).
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 22., vasárnap 13:11
Azért Suarezt ne egy kalap alatt említsük Cavanival.hehe írta:falcao: persze hogy ide akar jönni, még sztem fizetne is érte, de szakadt térd után, fene tudja milyen formában, eleve nem túl nagy eresztés az ember (mint ahogy suarez, cavani és mai társaik sem).
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 22., vasárnap 13:05
Ő az egyetlen, aki valóban konkurenciát jelentene a brazilnak, ezért nem írtam be Soldadóékhoz.tubatibi írta:És Adebayor?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 22., vasárnap 12:09
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem