Premier League
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Premier League
Akárhogy is nézzük, Luke Shaw nagyon jó lenne. Főként azért is, mert kell angol a Chelseabe. És mivel Lampard elment, és ACole is elvileg megy, csak Cahill és Terry marad illetve egy esetleges 3.számú kapus az ifiből. Ryan Bertrand (korábban a BL döntő a szélsőként kezdő védő) is visszatért a kölcsönből, padra szerintem megfelelő lenne.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom már, hogy ki ajánlotta a "legmegbízhatóbb, focis átigazolásokkal foglalkozó Twitteres profilt", de nemrég twittelték Mourinho állítólagos nyári átigazolási listáját: Diego Costa, Roberto Firmino, Sami Khedira, Felipe Luis, Mario Mandzukic, Paul Pogba, Luke Shaw.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az Arsenal eladta Carlos Vela kivásárlási opcióját a Real Sociedadnak 8.8 millió fontért.
Nem nagy kár érte igazából, de remélem jó kis csatár jön helyette..csak ne Balotelli!

Nem nagy kár érte igazából, de remélem jó kis csatár jön helyette..csak ne Balotelli!

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
a nap híre még mindig az, hogy a Milan Etoo-t akarja

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Srácok, valaki tud valamit mondani erről az Ander Herreraról? Úgy néz ki, hogy a klub kifizeti a 28 milliós(
) kivásárlási árát, de én nem sokszor láttam játszani a gyereket. Megéri?

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
hehe,a Barcabol siman kinezem hogy ilyet ajanljanak
Szerintem te is.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Na kicsi Suarez update:
Liverpoolnál biztosak benne, hogy maradni fog. Boldogan hagyta el a klubot, és eddig semmi jele nem volt, hogy el szeretne menni. Elvileg a két spanyol nagycsapat is érdeklődik, de még nem ajánlottak érte. Van kivásárlási ára, de több, mint 65 millió font.
Sanchez:
hetek óta egyeztetünk a barcával a chileiről, de a katalánok még nem ajánlották fel az esetleges suarez-dealbe, így arra lehet következtetni, hogy nemfognak ajánlani semmit Suarezért.
Én azért egy 50-60 millió font + Sanchezt Suarezért gondolkodás nélkül elfogadnék. Kicsit gyengülne a támadósor (Sturridge Sterling Sanchez még mindig adná azért), viszont a kp-ra és a hátvédsorba is lehetne abból a pénzből 1-1 bitang jó embert venni.
Liverpoolnál biztosak benne, hogy maradni fog. Boldogan hagyta el a klubot, és eddig semmi jele nem volt, hogy el szeretne menni. Elvileg a két spanyol nagycsapat is érdeklődik, de még nem ajánlottak érte. Van kivásárlási ára, de több, mint 65 millió font.
Sanchez:
hetek óta egyeztetünk a barcával a chileiről, de a katalánok még nem ajánlották fel az esetleges suarez-dealbe, így arra lehet következtetni, hogy nemfognak ajánlani semmit Suarezért.
Én azért egy 50-60 millió font + Sanchezt Suarezért gondolkodás nélkül elfogadnék. Kicsit gyengülne a támadósor (Sturridge Sterling Sanchez még mindig adná azért), viszont a kp-ra és a hátvédsorba is lehetne abból a pénzből 1-1 bitang jó embert venni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogy Balotelli mennyire bomlasztó egyéniség?Nagyon....és ezt minden ellenszenv nélkül írom...ő ilyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Wengernek van annyi esze, hogy nem hozza ide Islát. Aurier kéne és egyelőre ő is tűnik a favoritnak. De szóba került már Chambers, Coleman, Piszczek és most Ivanovic is. Ja, és állítólag meg van a megegyezés a Milannal Balotelli ügyében. 29,5 millióért érkezhet és hetente 180 ezer fontot tehet zsebre. Elég szkeptikus vagyok Marioval kapcsolatban, de ő világklasszis játékos lesz, ha Wengernek sikerül kihozni belőle a maximumot. Nem tudom mennyre lenne bomlasztó személyiség, ha hozzánk kerülne. Vermaelen pedig a VB után dönt a jövőjéről. Van Gaal meg jó nagy barom, ha Valencia a tervei közt szerepel. Sokkal inkább Nani. A holland kitudná hozni belőle a maximumot. Vagy, ha nem, max jól a tökeire lép.Realista24 írta:Valencia új, három évre szóló szerződést írt alá a MUval.
Valdes a Pool felé tart erősen.
Islára pedig a Pool és az Arsenal is hegyezi erőteljesen.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valencia új, három évre szóló szerződést írt alá a MUval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hát ha van Gaal Unitedjének Rooney lesz az alappillére, akkor én felkötöm magam már most.Anis írta:PL, BL, FA kupa, Ligakupa. Idén is volt a Chelseanek 57 tétmeccse, szóval bőven elférne a Lukaku-Costa páros, harmadiknak meg akárki (van egy tehetséges Bamford nevű angol tini saját nevelésük ha jól tudom). Rooneyt pedig nem fogja elengedni a MU, hiszen ők is építkeznek és ennek Rooney lesz az egyik alappillére. A MU szerintem nem lesz Arsenal akik országon belül is képesek eladni a legjobbjaikat. Szóval a belga + spanyol/brazil csatárpáros (ha a Real 11-12es idényéből indulok ki akkor 2000 perc bőven juthat mind a kettőnek, sőőt!).Realista24 írta:ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Eto'ot ha jól tudom az Arsenallal, Evertonnal és még jó pár csapattal szóbahozták.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
PL, BL, FA kupa, Ligakupa. Idén is volt a Chelseanek 57 tétmeccse, szóval bőven elférne a Lukaku-Costa páros, harmadiknak meg akárki (van egy tehetséges Bamford nevű angol tini saját nevelésük ha jól tudom). Rooneyt pedig nem fogja elengedni a MU, hiszen ők is építkeznek és ennek Rooney lesz az egyik alappillére. A MU szerintem nem lesz Arsenal akik országon belül is képesek eladni a legjobbjaikat. Szóval a belga + spanyol/brazil csatárpáros (ha a Real 11-12es idényéből indulok ki akkor 2000 perc bőven juthat mind a kettőnek, sőőt!).Realista24 írta:ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Eto'ot ha jól tudom az Arsenallal, Evertonnal és még jó pár csapattal szóbahozták.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Örülnék neki, elvileg 8 millió fontért hoznánk, ennyiért simán megéri. Bár én inkább Kaboult pótolnám vele, egy Vertonghen-Moreno-Chiriches-Dawson négyes egészen tűrhető lenne.El Maestro írta:A Spurs Hector Morenot nézte ki Dawson pótlására. Nem lenne rossz igazolás. Az angolhoz képest előrelépés mindenképp.
Mit szólsz hozzá GT?![]()
Amúgy mostanában Bony-ról és Depay-ról cikkezgetnek még, bár esélyes, hogy utóbbiról csak az ausztrálok elleni jó teljesítménye miatt.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
RooneyGalacticos írta:és akkor egy csatáruk lesz?Realista24 írta:Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...

Amúgy passz, angol pletykák, szóval mintha le sem írták volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
és akkor egy csatáruk lesz?Realista24 írta:Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A Spurs Hector Morenot nézte ki Dawson pótlására. Nem lenne rossz igazolás. Az angolhoz képest előrelépés mindenképp.
Mit szólsz hozzá GT?
Auriert pedig körülbelül 8 millió euróért elviheti az Arsenal a franciák szerint.
Mit szólsz hozzá GT?

Auriert pedig körülbelül 8 millió euróért elviheti az Arsenal a franciák szerint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
:Đ :ĐToti írta:
big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema