Én egyedül szoktam, szerintem úgy a legjobb. Filmeket néha jobb társaságban, de sorikat nem. Nekem senki ne pofázzon bele, és ne zavarjonh3x0r írta: Hogy a legjobb sorozatot nézni?

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 22., vasárnap 11:49
Én egyedül szoktam, szerintem úgy a legjobb. Filmeket néha jobb társaságban, de sorikat nem. Nekem senki ne pofázzon bele, és ne zavarjonh3x0r írta: Hogy a legjobb sorozatot nézni?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 22., vasárnap 11:34
lg erre már korábban válaszolt :Đh3x0r írta:Hogy nézel sorozatot? Egyedül, partnerrel vagy társaságban?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 22., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 22., vasárnap 0:20
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 23:48
Pont úgy nézett ki, mint egy vicc. Aztán ha itt is kapsz egy írást pirossal, akkor azt is a szívedre veszed. Próbáltam normálisan szólni, de minek?Boky írta:most ne kezdjünk el a flegma stílusokról diskurálni.
amúgy meg egy vicc volt, mindenféle rossz szándék nélkül (legalábbis vanilla felé), neked nem jött be, kész. én se kommentálom oda mindenhova, ha valakinek a vicce nem tetszett nekem.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 21., szombat 23:45
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 21., szombat 23:43
a második évad szerintem bőven jobb, de elég speciális sorozat, nem jöhet be mindenkinek. most mondanám, hogy adj még egy esélyt a második szezonnak, de ha az első ennyire nem jött be, lehet kár próbálkozni.VanillaSky írta:Hannibal S01
A shift+del billentyűknek nem kellett sok, hogy először a műanyag burkolatukból szabaduljanak ki, majd ezt követően átszakítsák az asztallapot amit tágabb otthonuknak tartanak. 13*42 percet raboltak el az életemből, amiért lelkiismeret furdalás nélkül verném agyon az írógárdát és mindenkit akinek ehhez a foshalmazhoz köze volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 23:41
Nem, de mi ez a flegma stílus, hogy akkor nézzél csajos szarokat, mint Réj?és? akkor ha te elkaszáltad akkor az determinálja, hogy rossz lenne?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 21., szombat 23:40
és? akkor ha te elkaszáltad akkor az determinálja, hogy rossz lenne?Realista24 írta:Most ezt muszáj? Én két rész után kaszáltam.Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:39
A végkifejlet érdekesnek tűnt, csak arra nem számítottam, hogy ennyire elhagyják a valóságot, de már írtam a 3. rész után is, hogy ettől tartok. Maradtak is ugyanazon a vonalon.Nem az a gond, hogy nem tetszett neked, hanem hogy vegig szenvedtel egy teljes evadot. Azert legkesobb 6-7 resz utan rajohettel volna hogy ez nem neked valo sorozat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 21., szombat 23:37
A gossip girl rohadt jo sorozat, csak szolok...Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
Nem az a gond, hogy nem tetszett neked, hanem hogy vegig szenvedtel egy teljes evadot. Azert legkesobb 6-7 resz utan rajohettel volna hogy ez nem neked valo sorozat.VanillaSky írta:Hannibal S01
A shift+del billentyűknek nem kellett sok, hogy először a műanyag burkolatukból szabaduljanak ki, majd ezt követően átszakítsák az asztallapot amit tágabb otthonuknak tartanak. 13*42 percet raboltak el az életemből, amiért lelkiismeret furdalás nélkül verném agyon az írógárdát és mindenkit akinek ehhez a foshalmazhoz köze volt.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 21., szombat 23:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 23:34
Most ezt muszáj? Én két rész után kaszáltam.Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:33
Jópár sorozaton túl vagyok, ezekhez nem volt és nem is lesz szerencsém! Wc sorozatok, a Hannibal miatt is csak amiatt vagyok ideges, mert a lehetősége megvolt, hogy jó legyen. Mindegy fut jelenleg is néhány remek sorozat, enélkül is jól megleszek.ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 21., szombat 23:32
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:29
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 21., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 21., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 0:02
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem