HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:53
Beteszem spoilerbe inkább!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legnagyobb gondom, hogy a filmet imádom, Mikkelsent szintén nagyra tartom, de itt mintha az író által védve lenne. Persze a névadó és a karakter előélete alapján nem folyamatos menekülésre számítottam tőle, de arra sem, hogy a pilotban megkapja az iddqd-t meg az idkfa-t és végigrohan az évadon. Egyszerűen 13 rész kellett, míg kedvenc rendőrünk rájött a hatalmas titokra amire a néző nem csak azért jött rá, mert mindent lát amit a készítők elé tárnak, hanem sorozatbéli karakterként is rájött volna, ha nem teljesen hígagyú. Lecter mellé számolatlan jelet tettek az írók, de senki nem kérdőjelezte meg, olyan volt a sorozatban mintha emberek csapnának össze egy Istennel. Ez pedig minden volt csak logikus nem! Mindenhol ott volt, mindenhol makulátlanul a kezére játszottak a dolgok - amit nem csak ő alakított ki magának - mindenki félre nézett, ha épp csinált valamit és a többi meg amatőrként asszisztált, holott szuperzsaruként volt aposztrofálva mindegyik. Ebbe bukott bele egy fejlett empátiával rendelkező rendőr, a bűnügyi tudományok doktoraként a főnöke, néhány magasan képzett technikus és egy másik pszichiáter, mert az ellent Hannibal Lecternek hívták. Egyszerűen vagy őt nem kellett volna túlmisztifikálni - a film közel sem emelte ekkora magaslatokba - vagy nem kellett volna a csapatot beállítani úgy mint hozzáértő emberek csoportja. flame off
A második évadot pedig szintén megnézem most mérgemben le is szedtem, egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, így kicsit tényleg erős lett a jelző amit ráagattam. Egyik oldalról kíváncsivá tesz, a másikról meg a hajamat tépem.