Tényleg utolsó...morientes írta:Most mennyirre voltunk eredményesebbek Khediraval,Di Mariaval?Mert nagyon kiálltál értük...Én láttam azt. Szép volt, jó volt, de EREDMÉNYTELEN volt. Zizou, Figo, Ronaldo együtt 1 szem trófeát nyertek. Beckhammel már egyet sem... Csókolom.![]()
Egyébként ha akkor,mögöttük olyan játékos nyomta volna,mint Redondo,vagy Makelele,akkor nem a tizedikért nyafognának,hanem lenne 12 körül...
De nem volt Makelele, nem volt Redondo. Ne olyan csapatra mondj példát, ami sosem volt.
Figo, Zizou, Ronaldo, Makelele együtt nyertek 1 bajnokságot. A mi KHÖDös csaptunk egy korszakos Barca ellen egy kupát és egy bajnokságot nyert. Szám szerint ugyanannyi.
Makeleléről meg annyit, hogy azért adta el Perez, mert sosem passzolt 2 méternél messzebbre. Na most ez költői túlzás, de a lényeget fedi. Ha Makelelének kellet volna szerveznie, akkor a Real is szarul nyomta.
Higunak se fekszik a rotációs téma.csak neki nem fekszik ez a rotálós téma.
Szó szerint ugyanezt gondolom, minden hsz-emet, amit ebben a témában írtam ez az alapgondolat vezetett. Mert ez az összkép.Lehet itt Vidallal is példálózni, de neki is jóval egyszerűbb dolga van, hiszen 2 klasszis játékos van mellette, plusz egy baromi tehetséges Pogba, aki szintén az lesz, ha benő a feje lágya. Azt elég merész feltételezni, hogy betesszük a jelenlegi Real középpályára Vidalt Khedira helyére, és hirtelen minden meg lesz oldva.
Csapatszinten kell a Realnak nagyon sokat fejlődnie, és lehet, hogy ez papíron a keret gyengülésével is kell, hogy járjon...
Ugyanis azért például az agyonszidott Khedira a jelenleg talán legjobb válogatott kezdőjátékosa, ott érdekes módon tud teljesíteni. Van valami nagyon érdekes abban, hogy a Real agyonvásárolja magát "remek képességű játékosokkal" (felesleges vitatkozni, a megvételükkor Özil, Khedira, Di Maria, Benzema, CR, Kaká nem átlagos játékosoknak számítottak), aztán csapatként rendre bukó. A legtöbb esetben egyénileg is. Most tényleg vagy világméretű balszerencse kíséri a Realt, mert a korábban csillogó játékosok rendre bedőlnek, vagy a szakmai stábbal (és nyugodtan ide lehet és KELL venni Pérezt is) vannak igen komoly gondok. Kezdem azt hinni, hogy olyan, hogy játékosmegfigyelők nincsenek is a Realnál, csak megnéznek pár youtube-videót, aztán ráböknek, hogy ez jó játékos, vegyük meg. Semmi mérlegelés, hogy illik-e a játékba, a keretbe, milyen a személyisége, milyen szerepet kell, hogy kapjon, mik a fejlődési lehetőségei... gyerekesen gyenge a felsővezetés.
Amit kiemeltem az pedig az alapvető tévedése a közösségünk 90%-nak. Csodát várunk 1-1 játékostól, aztán 1 év múlva kidobjuk, mert nem lett csoda. A miértre a nem vastagon szedettben van a válasz.