Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 22., vasárnap 0:20

hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kihagysz egy tényezőt, a szimpátiát. will és jack hannibalban egy rendkívül művelt,intelligens embert ismer meg,aki a konyhában is lenyűgözi őket. onnantól, hogy kvázi barátként tekintenek rá, még ha ott is van bennük valahol a gyanú, egy ideig figyelmen kívül hagyják, mert hannibal "jó fej". a szimpátia miatt elvész a tárgyilagosság és több idő kell, hogy összerakják a képet.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:53

Beteszem spoilerbe inkább!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legnagyobb gondom, hogy a filmet imádom, Mikkelsent szintén nagyra tartom, de itt mintha az író által védve lenne. Persze a névadó és a karakter előélete alapján nem folyamatos menekülésre számítottam tőle, de arra sem, hogy a pilotban megkapja az iddqd-t meg az idkfa-t és végigrohan az évadon. Egyszerűen 13 rész kellett, míg kedvenc rendőrünk rájött a hatalmas titokra amire a néző nem csak azért jött rá, mert mindent lát amit a készítők elé tárnak, hanem sorozatbéli karakterként is rájött volna, ha nem teljesen hígagyú. Lecter mellé számolatlan jelet tettek az írók, de senki nem kérdőjelezte meg, olyan volt a sorozatban mintha emberek csapnának össze egy Istennel. Ez pedig minden volt csak logikus nem! Mindenhol ott volt, mindenhol makulátlanul a kezére játszottak a dolgok - amit nem csak ő alakított ki magának - mindenki félre nézett, ha épp csinált valamit és a többi meg amatőrként asszisztált, holott szuperzsaruként volt aposztrofálva mindegyik. Ebbe bukott bele egy fejlett empátiával rendelkező rendőr, a bűnügyi tudományok doktoraként a főnöke, néhány magasan képzett technikus és egy másik pszichiáter, mert az ellent Hannibal Lecternek hívták. Egyszerűen vagy őt nem kellett volna túlmisztifikálni - a film közel sem emelte ekkora magaslatokba - vagy nem kellett volna a csapatot beállítani úgy mint hozzáértő emberek csoportja. flame off

A második évadot pedig szintén megnézem most mérgemben le is szedtem, egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, így kicsit tényleg erős lett a jelző amit ráagattam. Egyik oldalról kíváncsivá tesz, a másikról meg a hajamat tépem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 23:48

Boky írta:most ne kezdjünk el a flegma stílusokról diskurálni.

amúgy meg egy vicc volt, mindenféle rossz szándék nélkül (legalábbis vanilla felé), neked nem jött be, kész. én se kommentálom oda mindenhova, ha valakinek a vicce nem tetszett nekem.
Pont úgy nézett ki, mint egy vicc. Aztán ha itt is kapsz egy írást pirossal, akkor azt is a szívedre veszed. Próbáltam normálisan szólni, de minek? :roll:

És szerintem se diskuráljunk a flegmázásról. Én tudom magamról, hogy az vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 21., szombat 23:45

most ne kezdjünk el a flegma stílusokról diskurálni.

amúgy meg egy vicc volt, mindenféle rossz szándék nélkül (legalábbis vanilla felé), neked nem jött be, kész. én se kommentálom oda mindenhova, ha valakinek a vicce nem tetszett nekem.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 21., szombat 23:43

VanillaSky írta:Hannibal S01

A shift+del billentyűknek nem kellett sok, hogy először a műanyag burkolatukból szabaduljanak ki, majd ezt követően átszakítsák az asztallapot amit tágabb otthonuknak tartanak. 13*42 percet raboltak el az életemből, amiért lelkiismeret furdalás nélkül verném agyon az írógárdát és mindenkit akinek ehhez a foshalmazhoz köze volt. :vivo:
a második évad szerintem bőven jobb, de elég speciális sorozat, nem jöhet be mindenkinek. most mondanám, hogy adj még egy esélyt a második szezonnak, de ha az első ennyire nem jött be, lehet kár próbálkozni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 23:41

és? akkor ha te elkaszáltad akkor az determinálja, hogy rossz lenne?
Nem, de mi ez a flegma stílus, hogy akkor nézzél csajos szarokat, mint Réj?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 21., szombat 23:40

Realista24 írta:
Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3 :roll:
Most ezt muszáj? Én két rész után kaszáltam.
és? akkor ha te elkaszáltad akkor az determinálja, hogy rossz lenne?

megértem, hogy valakinek nem jön be, mert nem bírja ezt a fajta gore-t, de vanillának (az írásaiból úgy érzem) a történetvezetés, a karakterek logikussága nem jött be. márpedig (szerintem, és ahogy láthatta mindenki az aktuális részek napján mások szerint is) az egyik legjobb.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:39

Nem az a gond, hogy nem tetszett neked, hanem hogy vegig szenvedtel egy teljes evadot. Azert legkesobb 6-7 resz utan rajohettel volna hogy ez nem neked valo sorozat. :D
A végkifejlet érdekesnek tűnt, csak arra nem számítottam, hogy ennyire elhagyják a valóságot, de már írtam a 3. rész után is, hogy ettől tartok. Maradtak is ugyanazon a vonalon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 21., szombat 23:37

Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3 :roll:
A gossip girl rohadt jo sorozat, csak szolok...
VanillaSky írta:Hannibal S01

A shift+del billentyűknek nem kellett sok, hogy először a műanyag burkolatukból szabaduljanak ki, majd ezt követően átszakítsák az asztallapot amit tágabb otthonuknak tartanak. 13*42 percet raboltak el az életemből, amiért lelkiismeret furdalás nélkül verném agyon az írógárdát és mindenkit akinek ehhez a foshalmazhoz köze volt. :vivo:
Nem az a gond, hogy nem tetszett neked, hanem hogy vegig szenvedtel egy teljes evadot. Azert legkesobb 6-7 resz utan rajohettel volna hogy ez nem neked valo sorozat. :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 21., szombat 23:36

A Hannibal foshalmaz? Akkor ott komoly gondok vannak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 23:34

Most ezt muszáj? Én két rész után kaszáltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:33

ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3 :roll:
Jópár sorozaton túl vagyok, ezekhez nem volt és nem is lesz szerencsém! Wc sorozatok, a Hannibal miatt is csak amiatt vagyok ideges, mert a lehetősége megvolt, hogy jó legyen. Mindegy fut jelenleg is néhány remek sorozat, enélkül is jól megleszek.

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 21., szombat 23:32

ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3 :roll:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 23:29

Hannibal S01

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 21., szombat 11:29

suits s04e01-02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon bejött ez a kis frissítés a sorozatnak, mike karaktere is sokkal tökösebb lett és kilépett abból a kis szárnysegéd pozícióból.
a mike-harvey kapcsolat, ami mozgatta a szálakat eddig most egy teljesen új helyzetbe került, ügyes a forgatókönyvíró, mert már pont az ellaposodás szélén volt a sorozat és ez a húzás még egy pár új évadot megnyit. rachel sem egy külső nyavajgó csajszi, hanem bekerült a cselekvő karakterek sorába.

azért remélem ez a befektetési munka nem tart sokáig mikenál és rájön előbb utóbb, hogy neki ügyvédnek kell lenni :mrgreen: jessicat kitúrhatnák egyszer és lehetne specter ross litt a cég ajtaján :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 21., szombat 10:40

Na, McConaughey megkapta a "legjobb színész dráma sorozatban" Critics' Choice-díjat. Megérdemelte :salute:
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 21., szombat 0:02

Hannibal s01e12

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rettentő mód fel tudja baszni az agyamat, de már kivárom a szezonzárást. Egyszerűen el van cseszve az erőegyensúly. A pszichiáter felügyeli a nyomozást, az összes résztvevő magánéletét, fénysebességgel közlekedik, nem hagy nyomot, a nagyon kevés barátja vagy hülye vagy valami oknál fogva mellette áll. Főrendőrünk buksijáról csináltak egy MRI felvételt, de elvszett az éterben, mert azóta a kórházban a többi orvosnak nem jutott eszébe, hogy utánajárjanak egy alig feltűnő fertőzésnek. A pszichopata leány őrség nélkül közlekedik - igaz a sorozat összes gyilkosa lényegi felügyelet nélkül jár-kel, igaz mókásabb - az újságírónő szintén defektes, mert a belezéstől a gyilkos személyének felismerésén át csakis a kattintásszámért dolgozik, ismét hihető pont. Mikkelsent láttam már zseniálisan játszani, itt ez sincs megkövetelve tőle, két arckifejezés között kell váltogatnia. Meghalt az egyik páciense, annak az ismerőse - akiket ezt megelőzően is ismert - a vacsora vendégei eltünedeznek, egy másik rendőr tudtával hazudozik a hatóságoknak, az általa bemutatott orvos szintén eldobja a kanalat, a saját pszichiátere is támadás potenciális áldozatává válik, aki ezt megelőzően az Ő betege volt és az egész bandából őt tájékoztatja mindenki, mindenről. De bazmeg, nem, nem gyanús! :vivo:

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. június 20., péntek 21:57

Hihetetlen, de sokan ezt is el tudjak b.szni :lol:
Így gondolom én is. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 20., péntek 17:27

iker-siker írta:Félig meddig témába vágó kérdésem lenne hozzátok. Van egy barátom, akinek nagyon érdekes film és sorozatnézési szokásai vannak. Mindenhez várja a szinkront, sorozatok esetében is, ezenkívül pedig, ami számomra a legfurcsább, semmit nem néz meg úgy, hogy nem látta előtte az "előzményfilmeket". Itt konkrétan nem egy Gyűrűk Ura trilógiára kell gondolni, hanem ha kijön egy új Adam Sandler film, akkor halogatja, hogy majd akkor ha látta a korábbiakat. Ez csak egy példa volt. Színészek és rendezők alapján néz filmet, szigorúan kiadási sorrendben. Ez még mindig érthető egy bizonyos szinten, de most elkezdte nézni a történelmi filmeket, témájuk szerint az őskortól kezdve és semmi újat nem néz, mert még nem látta az előzményeket. Remélem nagyjából érhető voltam. :) Szerintetek ez normális dolog? Illetve már egyúttal megkérdezném, hogy Nektek van valamilyen hasonló szokásotok? Ez nekem teljesen új volt. :D Jah, és tegyük hozzá, hogy szinte már élvezni sem élvezi őket, szinte kötelességszerűen nézi. Szerintem nagyon sok élményt elvesz így magától.
Azt mondjuk meg tudom erteni ha csak magyarul nezi a filmeket, sorozatokat, sokan vannak akik nem tudnak angolul, egesz vegig olvasni a feliratot meg eleg kenyelmetlen is lehet.

Ennek az egesz filmnezesnek az a lenyege, hogy abban a 20, 40, 90 vagy akar 120 percben kikapcsolodjunk, jol szorakozzunk, elgondolkodjunk bizonyos dolgokon, stb. Hihetetlen, de sokan ezt is el tudjak b.szni :lol:

Hasonlo szokas? Max annyi hogy nem ossze vissza nezem egy sorozat reszeit :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 20., péntek 15:57

Anyaka írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén pedig az Ördögfióka hajóra szállt, így kizárásos alapon, valószínű ő történeti szála kapcsolódik majd a Daenerys-el, mert kb. mindenhol leölnék egy perc alatt, így száműztette magát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én még arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy a Lannister házzal mi lesz a folytatásban, mert ugye Jaime az őrség parancsnoka, nem nősülhet, nem örökölhet, nem lehet gyereke, semmi, Tyrion meg ugye elmenekül... Lesz még itt kavarás az 5. évadban bőven :p

Vissza: