Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kihagysz egy tényezőt, a szimpátiát. will és jack hannibalban egy rendkívül művelt,intelligens embert ismer meg,aki a konyhában is lenyűgözi őket. onnantól, hogy kvázi barátként tekintenek rá, még ha ott is van bennük valahol a gyanú, egy ideig figyelmen kívül hagyják, mert hannibal "jó fej". a szimpátia miatt elvész a tárgyilagosság és több idő kell, hogy összerakják a képet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kihagysz egy tényezőt, a szimpátiát. will és jack hannibalban egy rendkívül művelt,intelligens embert ismer meg,aki a konyhában is lenyűgözi őket. onnantól, hogy kvázi barátként tekintenek rá, még ha ott is van bennük valahol a gyanú, egy ideig figyelmen kívül hagyják, mert hannibal "jó fej". a szimpátia miatt elvész a tárgyilagosság és több idő kell, hogy összerakják a képet.
-
Beteszem spoilerbe inkább!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legnagyobb gondom, hogy a filmet imádom, Mikkelsent szintén nagyra tartom, de itt mintha az író által védve lenne. Persze a névadó és a karakter előélete alapján nem folyamatos menekülésre számítottam tőle, de arra sem, hogy a pilotban megkapja az iddqd-t meg az idkfa-t és végigrohan az évadon. Egyszerűen 13 rész kellett, míg kedvenc rendőrünk rájött a hatalmas titokra amire a néző nem csak azért jött rá, mert mindent lát amit a készítők elé tárnak, hanem sorozatbéli karakterként is rájött volna, ha nem teljesen hígagyú. Lecter mellé számolatlan jelet tettek az írók, de senki nem kérdőjelezte meg, olyan volt a sorozatban mintha emberek csapnának össze egy Istennel. Ez pedig minden volt csak logikus nem! Mindenhol ott volt, mindenhol makulátlanul a kezére játszottak a dolgok - amit nem csak ő alakított ki magának - mindenki félre nézett, ha épp csinált valamit és a többi meg amatőrként asszisztált, holott szuperzsaruként volt aposztrofálva mindegyik. Ebbe bukott bele egy fejlett empátiával rendelkező rendőr, a bűnügyi tudományok doktoraként a főnöke, néhány magasan képzett technikus és egy másik pszichiáter, mert az ellent Hannibal Lecternek hívták. Egyszerűen vagy őt nem kellett volna túlmisztifikálni - a film közel sem emelte ekkora magaslatokba - vagy nem kellett volna a csapatot beállítani úgy mint hozzáértő emberek csoportja. flame off
A második évadot pedig szintén megnézem most mérgemben le is szedtem, egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, így kicsit tényleg erős lett a jelző amit ráagattam. Egyik oldalról kíváncsivá tesz, a másikról meg a hajamat tépem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legnagyobb gondom, hogy a filmet imádom, Mikkelsent szintén nagyra tartom, de itt mintha az író által védve lenne. Persze a névadó és a karakter előélete alapján nem folyamatos menekülésre számítottam tőle, de arra sem, hogy a pilotban megkapja az iddqd-t meg az idkfa-t és végigrohan az évadon. Egyszerűen 13 rész kellett, míg kedvenc rendőrünk rájött a hatalmas titokra amire a néző nem csak azért jött rá, mert mindent lát amit a készítők elé tárnak, hanem sorozatbéli karakterként is rájött volna, ha nem teljesen hígagyú. Lecter mellé számolatlan jelet tettek az írók, de senki nem kérdőjelezte meg, olyan volt a sorozatban mintha emberek csapnának össze egy Istennel. Ez pedig minden volt csak logikus nem! Mindenhol ott volt, mindenhol makulátlanul a kezére játszottak a dolgok - amit nem csak ő alakított ki magának - mindenki félre nézett, ha épp csinált valamit és a többi meg amatőrként asszisztált, holott szuperzsaruként volt aposztrofálva mindegyik. Ebbe bukott bele egy fejlett empátiával rendelkező rendőr, a bűnügyi tudományok doktoraként a főnöke, néhány magasan képzett technikus és egy másik pszichiáter, mert az ellent Hannibal Lecternek hívták. Egyszerűen vagy őt nem kellett volna túlmisztifikálni - a film közel sem emelte ekkora magaslatokba - vagy nem kellett volna a csapatot beállítani úgy mint hozzáértő emberek csoportja. flame off
A második évadot pedig szintén megnézem most mérgemben le is szedtem, egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, így kicsit tényleg erős lett a jelző amit ráagattam. Egyik oldalról kíváncsivá tesz, a másikról meg a hajamat tépem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pont úgy nézett ki, mint egy vicc. Aztán ha itt is kapsz egy írást pirossal, akkor azt is a szívedre veszed. Próbáltam normálisan szólni, de minek?Boky írta:most ne kezdjünk el a flegma stílusokról diskurálni.
amúgy meg egy vicc volt, mindenféle rossz szándék nélkül (legalábbis vanilla felé), neked nem jött be, kész. én se kommentálom oda mindenhova, ha valakinek a vicce nem tetszett nekem.

És szerintem se diskuráljunk a flegmázásról. Én tudom magamról, hogy az vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
most ne kezdjünk el a flegma stílusokról diskurálni.
amúgy meg egy vicc volt, mindenféle rossz szándék nélkül (legalábbis vanilla felé), neked nem jött be, kész. én se kommentálom oda mindenhova, ha valakinek a vicce nem tetszett nekem.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
a második évad szerintem bőven jobb, de elég speciális sorozat, nem jöhet be mindenkinek. most mondanám, hogy adj még egy esélyt a második szezonnak, de ha az első ennyire nem jött be, lehet kár próbálkozni.VanillaSky írta:Hannibal S01
A shift+del billentyűknek nem kellett sok, hogy először a műanyag burkolatukból szabaduljanak ki, majd ezt követően átszakítsák az asztallapot amit tágabb otthonuknak tartanak. 13*42 percet raboltak el az életemből, amiért lelkiismeret furdalás nélkül verném agyon az írógárdát és mindenkit akinek ehhez a foshalmazhoz köze volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem, de mi ez a flegma stílus, hogy akkor nézzél csajos szarokat, mint Réj?és? akkor ha te elkaszáltad akkor az determinálja, hogy rossz lenne?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
és? akkor ha te elkaszáltad akkor az determinálja, hogy rossz lenne?Realista24 írta:Most ezt muszáj? Én két rész után kaszáltam.Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
megértem, hogy valakinek nem jön be, mert nem bírja ezt a fajta gore-t, de vanillának (az írásaiból úgy érzem) a történetvezetés, a karakterek logikussága nem jött be. márpedig (szerintem, és ahogy láthatta mindenki az aktuális részek napján mások szerint is) az egyik legjobb.
-
A végkifejlet érdekesnek tűnt, csak arra nem számítottam, hogy ennyire elhagyják a valóságot, de már írtam a 3. rész után is, hogy ettől tartok. Maradtak is ugyanazon a vonalon.Nem az a gond, hogy nem tetszett neked, hanem hogy vegig szenvedtel egy teljes evadot. Azert legkesobb 6-7 resz utan rajohettel volna hogy ez nem neked valo sorozat.
- h3x0r
A gossip girl rohadt jo sorozat, csak szolok...Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
Nem az a gond, hogy nem tetszett neked, hanem hogy vegig szenvedtel egy teljes evadot. Azert legkesobb 6-7 resz utan rajohettel volna hogy ez nem neked valo sorozat.VanillaSky írta:Hannibal S01
A shift+del billentyűknek nem kellett sok, hogy először a műanyag burkolatukból szabaduljanak ki, majd ezt követően átszakítsák az asztallapot amit tágabb otthonuknak tartanak. 13*42 percet raboltak el az életemből, amiért lelkiismeret furdalás nélkül verném agyon az írógárdát és mindenkit akinek ehhez a foshalmazhoz köze volt.

A Hannibal foshalmaz? Akkor ott komoly gondok vannak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ezt muszáj? Én két rész után kaszáltam.Boky írta:ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jópár sorozaton túl vagyok, ezekhez nem volt és nem is lesz szerencsém! Wc sorozatok, a Hannibal miatt is csak amiatt vagyok ideges, mert a lehetősége megvolt, hogy jó legyen. Mindegy fut jelenleg is néhány remek sorozat, enélkül is jól megleszek.ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3
- Boky
ha a hannibal nem jött be, akkor ha jól emlékszem rajzszegnek a vampire diaries, a pretty little liars és a gossip girl a top 3

-
Hannibal S01

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
suits s04e01-02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon bejött ez a kis frissítés a sorozatnak, mike karaktere is sokkal tökösebb lett és kilépett abból a kis szárnysegéd pozícióból.
a mike-harvey kapcsolat, ami mozgatta a szálakat eddig most egy teljesen új helyzetbe került, ügyes a forgatókönyvíró, mert már pont az ellaposodás szélén volt a sorozat és ez a húzás még egy pár új évadot megnyit. rachel sem egy külső nyavajgó csajszi, hanem bekerült a cselekvő karakterek sorába.
azért remélem ez a befektetési munka nem tart sokáig mikenál és rájön előbb utóbb, hogy neki ügyvédnek kell lenni
jessicat kitúrhatnák egyszer és lehetne specter ross litt a cég ajtaján
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon bejött ez a kis frissítés a sorozatnak, mike karaktere is sokkal tökösebb lett és kilépett abból a kis szárnysegéd pozícióból.
a mike-harvey kapcsolat, ami mozgatta a szálakat eddig most egy teljesen új helyzetbe került, ügyes a forgatókönyvíró, mert már pont az ellaposodás szélén volt a sorozat és ez a húzás még egy pár új évadot megnyit. rachel sem egy külső nyavajgó csajszi, hanem bekerült a cselekvő karakterek sorába.
azért remélem ez a befektetési munka nem tart sokáig mikenál és rájön előbb utóbb, hogy neki ügyvédnek kell lenni

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Na, McConaughey megkapta a "legjobb színész dráma sorozatban" Critics' Choice-díjat. Megérdemelte

-
Hannibal s01e12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rettentő mód fel tudja baszni az agyamat, de már kivárom a szezonzárást. Egyszerűen el van cseszve az erőegyensúly. A pszichiáter felügyeli a nyomozást, az összes résztvevő magánéletét, fénysebességgel közlekedik, nem hagy nyomot, a nagyon kevés barátja vagy hülye vagy valami oknál fogva mellette áll. Főrendőrünk buksijáról csináltak egy MRI felvételt, de elvszett az éterben, mert azóta a kórházban a többi orvosnak nem jutott eszébe, hogy utánajárjanak egy alig feltűnő fertőzésnek. A pszichopata leány őrség nélkül közlekedik - igaz a sorozat összes gyilkosa lényegi felügyelet nélkül jár-kel, igaz mókásabb - az újságírónő szintén defektes, mert a belezéstől a gyilkos személyének felismerésén át csakis a kattintásszámért dolgozik, ismét hihető pont. Mikkelsent láttam már zseniálisan játszani, itt ez sincs megkövetelve tőle, két arckifejezés között kell váltogatnia. Meghalt az egyik páciense, annak az ismerőse - akiket ezt megelőzően is ismert - a vacsora vendégei eltünedeznek, egy másik rendőr tudtával hazudozik a hatóságoknak, az általa bemutatott orvos szintén eldobja a kanalat, a saját pszichiátere is támadás potenciális áldozatává válik, aki ezt megelőzően az Ő betege volt és az egész bandából őt tájékoztatja mindenki, mindenről. De bazmeg, nem, nem gyanús!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rettentő mód fel tudja baszni az agyamat, de már kivárom a szezonzárást. Egyszerűen el van cseszve az erőegyensúly. A pszichiáter felügyeli a nyomozást, az összes résztvevő magánéletét, fénysebességgel közlekedik, nem hagy nyomot, a nagyon kevés barátja vagy hülye vagy valami oknál fogva mellette áll. Főrendőrünk buksijáról csináltak egy MRI felvételt, de elvszett az éterben, mert azóta a kórházban a többi orvosnak nem jutott eszébe, hogy utánajárjanak egy alig feltűnő fertőzésnek. A pszichopata leány őrség nélkül közlekedik - igaz a sorozat összes gyilkosa lényegi felügyelet nélkül jár-kel, igaz mókásabb - az újságírónő szintén defektes, mert a belezéstől a gyilkos személyének felismerésén át csakis a kattintásszámért dolgozik, ismét hihető pont. Mikkelsent láttam már zseniálisan játszani, itt ez sincs megkövetelve tőle, két arckifejezés között kell váltogatnia. Meghalt az egyik páciense, annak az ismerőse - akiket ezt megelőzően is ismert - a vacsora vendégei eltünedeznek, egy másik rendőr tudtával hazudozik a hatóságoknak, az általa bemutatott orvos szintén eldobja a kanalat, a saját pszichiátere is támadás potenciális áldozatává válik, aki ezt megelőzően az Ő betege volt és az egész bandából őt tájékoztatja mindenki, mindenről. De bazmeg, nem, nem gyanús!

- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Így gondolom én is.Hihetetlen, de sokan ezt is el tudjak b.szni![]()

- h3x0r
Azt mondjuk meg tudom erteni ha csak magyarul nezi a filmeket, sorozatokat, sokan vannak akik nem tudnak angolul, egesz vegig olvasni a feliratot meg eleg kenyelmetlen is lehet.iker-siker írta:Félig meddig témába vágó kérdésem lenne hozzátok. Van egy barátom, akinek nagyon érdekes film és sorozatnézési szokásai vannak. Mindenhez várja a szinkront, sorozatok esetében is, ezenkívül pedig, ami számomra a legfurcsább, semmit nem néz meg úgy, hogy nem látta előtte az "előzményfilmeket". Itt konkrétan nem egy Gyűrűk Ura trilógiára kell gondolni, hanem ha kijön egy új Adam Sandler film, akkor halogatja, hogy majd akkor ha látta a korábbiakat. Ez csak egy példa volt. Színészek és rendezők alapján néz filmet, szigorúan kiadási sorrendben. Ez még mindig érthető egy bizonyos szinten, de most elkezdte nézni a történelmi filmeket, témájuk szerint az őskortól kezdve és semmi újat nem néz, mert még nem látta az előzményeket. Remélem nagyjából érhető voltam.Szerintetek ez normális dolog? Illetve már egyúttal megkérdezném, hogy Nektek van valamilyen hasonló szokásotok? Ez nekem teljesen új volt.
Jah, és tegyük hozzá, hogy szinte már élvezni sem élvezi őket, szinte kötelességszerűen nézi. Szerintem nagyon sok élményt elvesz így magától.
Ennek az egesz filmnezesnek az a lenyege, hogy abban a 20, 40, 90 vagy akar 120 percben kikapcsolodjunk, jol szorakozzunk, elgondolkodjunk bizonyos dolgokon, stb. Hihetetlen, de sokan ezt is el tudjak b.szni

Hasonlo szokas? Max annyi hogy nem ossze vissza nezem egy sorozat reszeit

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én még arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy a Lannister házzal mi lesz a folytatásban, mert ugye Jaime az őrség parancsnoka, nem nősülhet, nem örökölhet, nem lehet gyereke, semmi, Tyrion meg ugye elmenekül... Lesz még itt kavarás az 5. évadban bővenAnyaka írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén pedig az Ördögfióka hajóra szállt, így kizárásos alapon, valószínű ő történeti szála kapcsolódik majd a Daenerys-el, mert kb. mindenhol leölnék egy perc alatt, így száműztette magát.