Inkább ezt a szezontFelejtsd el.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 27., hétfő 19:25
Inkább ezt a szezontFelejtsd el.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 27., hétfő 19:22
Minden Bayernesben úgy van meg Gustavo, mint egy egyértelmű cserejátékos. Annak jó, többre nemigen. Legalábbis azon a szinten.nmate írta:Gustavo tavaly szanaszét szopatott minket, nem Sweini volt ott mester. Minden Bayernesben úgy van meg Gustavo, mint aki bedarált minket.
Felejtsd el.Egyébként ha akkor,mögöttük olyan játékos nyomta volna,mint Redondo,vagy Makelele,akkor nem a tizedikért nyafognának,hanem lenne 12 körül...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 27., hétfő 19:21
Most mennyirre voltunk eredményesebbek Khediraval,Di Mariaval?Mert nagyon kiálltál értük...Én láttam azt. Szép volt, jó volt, de EREDMÉNYTELEN volt. Zizou, Figo, Ronaldo együtt 1 szem trófeát nyertek. Beckhammel már egyet sem... Csókolom.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 27., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 27., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 27., hétfő 19:11
Ha nálad egy védekező középpályás ebből áll, akkor ne nézz meccset, felesleges. Aki nem érti...Gustavot jobb jatekosnak tartom. Nem tudom Matt, neked mibol jon le az, h Khedira jobb taktikailag a brazilnal. Nekem nem jon az le, h annyira nagy taktikai huzas lenne Khedira . Labdat nem tud szerezni ami az elsodleges feladata lenne.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 27., hétfő 19:10
A fene akarja megtartani Higuáint. Csak én nem tartom annyira kutyaütőnek, mint itt jó páran.Az fel sem merül benned, hogy esetleg Pipita is váltana már, mert picit ő maga is beleunt már ebbe az egészbe???
Én láttam azt. Szép volt, jó volt, de EREDMÉNYTELEN volt. Zizou, Figo, Ronaldo együtt 1 szem trófeát nyertek. Beckhammel már egyet sem... Csókolom.Hagyjad már...ők nem értik...nem érzik...Ők nem látták soha,azt a könnyedséget,azt az eleganciát,azt a lazaságot ami ezt a csapatot jellemezte.Nem érezték át azt az eufóriát a bernabeuba,mikor egy Zidane,Ronaldo vagy Figo
Higuáin sem ügyetlen. Nem übertechnikás, és lehet nem Real szint technikailag, de ha Higu nem az, akkor Cavani sem.Sokkal gyorsabb, tud fejelni és távolról is veszélyes. Nem egy cselgép, de jók a ritmus váltásai és abszolút nem ügyetlen botlábú.
1. Gustavo sem Real kezdő.Gustavot jobb jatekosnak tartom. Nem tudom Matt, neked mibol jon le az, h Khedira jobb taktikailag a brazilnal. Nekem nem jon az le, h annyira nagy taktikai huzas lenne Khedira. Labdat nem tud szerezni ami az elsodleges feladata lenne. Elore jatekban impotens. Akkor milyen szempont miatt tartsuk a Real kezdojeben?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 27., hétfő 19:05
+1petiamadridista írta: Egy működő rendszerbe nagyszerűen beleillő elitjátékosok voltak. Csak ez mind megváltozott bekem jöttével, és Makelele elmenetelével.
Először rendszer kell, majd játékos.
nem lesz megoldva. De nagyobb esely, h a Modric-Alonso-Vidal kp jobban muzsikalna mint Khediraval. mert ott Khediranak nincs szerepe, feljebb tartozkodik mint Modric sot mint csatar. Na ez a nem mindegy. Az sem oldana meg ha Khediranak megmondanak, h csak vedekezo feladatara koncentraljon mert akkor meg -1 ember tamadasban, amiben Vidal nagyon is jo.Lehet itt Vidallal is példálózni, de neki is jóval egyszerűbb dolga van, hiszen 2 klasszis játékos van mellette, plusz egy baromi tehetséges Pogba, aki szintén az lesz, ha benő a feje lágya. Azt elég merész feltételezni, hogy betesszük a jelenlegi Real középpályára Vidalt Khedira helyére, és hirtelen minden meg lesz oldva.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 27., hétfő 19:04
Olyat nem is fogsz találni, aki egyedül oldja meg a középpályás védekezést.ericco írta: A Realban egy db Khedira vagy Xabi lett volna mellette, nem Sweinsteiger, és a visszazáró szélsők.
40 millió továbbra is sok volt érte. A Bilbao pedig tuti nem adta el volna nekünk, szóval mindegy.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 27., hétfő 19:04
Ez a spanyol keret sem a régi már. Mondjuk nem mintha bánnámVicente del Bosque kihirdette keretét a Konföderációs Kupára. A Real Madridot Casillas, Albiol, Sergio Ramos, Arbeloa és Xabi Alonso képviseli.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 27., hétfő 18:56
ez erdekes, mert tavaly meg a fel forum az miatt sirt, h tulsagosan is lefolytja Mou Khedirat.Nem kap olyan szabadsagot mint nemet valogatottban. Olyan mar nincs, foleg egy ekkora klubnal, h egy kozeppalyasnak meglehessen tiltani a tamadast. Egy Khediranal megkellene mert nem tud, de akkor kerdezem ujra, h mi aLáttad a tavalyi meccseinket a BM ellen? Ha Khedira legalább csak egyszer lenne olyan teljesítményre képes a KP-n.
Amúgy erről a Sami dologról picit Mourinho is tehet. Nem szabadott volna támadófeladatokkal ellátni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 27., hétfő 18:55
Először is a München kivásárolta, ami miatt a Bilbao háborgott, de mivel jogilag szabályos volt minden, ezért nem tehettek semmit, ahogy akkor sem tehettek volna, ha mi tesszük le érte a pénzt. Az meg, hogy 40 millió sok vagy kevés... Szerintem hatalmas vétel volt a számukra egy ekkora monstrum a védelem elé. Khedira messze nem ilyen jó...ericco írta: A Realban egy db Khedira vagy Xabi lett volna mellette, nem Sweinsteiger, és a visszazáró szélsők.
40 millió továbbra is sok volt érte. A Bilbao pedig tuti nem adta el volna nekünk, szóval mindegy.
Te se látta őt még játszani úgy látom... Sokkal gyorsabb, tud fejelni és távolról is veszélyes. Nem egy cselgép, de jók a ritmus váltásai és abszolút nem ügyetlen botlábú. 25 körüli szezonokat simán hozza a Napoliba már 2-3 éve... Higuaín meg minden második labdát tudja csak levenni... A 60 millió viszont tényleg sok lenne érte. 45-50 lenne reális.Matt009 írta:
Nekünk sincs, de mi veszünk hitelből vagy 2-3 játékos eladásából 60 milláért egy Higunál nem sokkal jobb Cavanit, mert most ő sztár.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 27., hétfő 18:49
Hagyjad már...ők nem értik...nem érzik...Ők nem látták soha,azt a könnyedséget,azt az eleganciát,azt a lazaságot ami ezt a csapatot jellemezte.Nem érezték át azt az eufóriát a bernabeuba,mikor egy Zidane,Ronaldo vagy Figo villantott...vagy mikor Raul mint egy matador,játszott a védőkkel,s adta meg a kegyelemdöfést,mint az espada a toronak...Tényleg igazi hülyék vagyunk, hogy egy Real Madridba nem akarunk olyan játékost látni, aki nem tudja levenni a labdát, akinek sír a labda a lábán, három igazítás kell, hogy irányba rakja a lábát, nem képes a kényszerítőre...stb.stb.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 18:44
a hangadók egyet is értenek veled ebben.Nekünk sincs, de mi veszünk hitelből vagy 2-3 játékos eladásából 60 milláért egy Higunál nem sokkal jobb Cavanit, mert most ő sztár.
A Realban egy db Khedira vagy Xabi lett volna mellette, nem Sweinsteiger, és a visszazáró szélsők.Mert ez volt az általános vélekedés, és a fórum fele (megint csak a hangadók miatt) nem akarta Martinezt, és sokallta a 40 millás vételárat. Szerintem utólag kijelenthető, hogy a BM kevés jobb üzletet csinált...
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 27., hétfő 18:41
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 27., hétfő 18:40
Ő Messi.Maci írta:mondja már meg valaki, hogy mégis megint mi a jó büdös franccal került be? milyen teljesítmény volt az alapja?Messi (Barcelona).semmilyen..100x inkább lewandowski
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 18:37
Idén a bajnokság számit az aranylabdához nem tudtad?Maci írta:mondja már meg valaki, hogy mégis megint mi a jó büdös franccal került be? milyen teljesítmény volt az alapja?Messi (Barcelona).semmilyen..100x inkább lewandowski
HozzászólásSzerző: Maci » 2013. május 27., hétfő 18:35
mondja már meg valaki, hogy mégis megint mi a jó büdös franccal került be? milyen teljesítmény volt az alapja?Messi (Barcelona).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 27., hétfő 18:30
Hol találtad???#Ronaldo to sign new 3 year contract at #RealMadrid is the word in Spain.
Erről tud valaki valamit, kicsit bővebben? :-) Ideje lenne.
Ami viszont biztosnak tűnik, hogy a védelem Coentrao kivételével szinte 100%, hogy nem lesz piszkálva; Diego López, Pepe után Albiol is maradni kíván, jól érzi magát Madridban és elégedett a helyzetével!Albiol: "Estoy muy a gusto y quiero estar en el Real Madrid"
Az fel sem merül benned, hogy esetleg Pipita is váltana már, mert picit ő maga is beleunt már ebbe az egészbe???Nekünk sincs, de mi veszünk hitelből vagy 2-3 játékos eladásából 60 milláért egy Higunál nem sokkal jobb Cavanit, mert most ő sztár.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem