HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 24., kedd 1:49
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 23., hétfő 16:32
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 23., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 16:57
Sztem Griezmann elég univerziális. És azt sem szabad elfelejteni, hogy Jese is bevethető középpen, ugy, mint Griezmann. És még Isco is. Nálam Griezmann prioritást élvez,de egy Mandzsukic miatt se leszek öngyilkos.csabi* írta:grízman helyett egy univerzálisabb támadó kéne odaattareal írta:Amugy jó a keret?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 22., vasárnap 16:54
grízman helyett egy univerzálisabb támadó kéne odaattareal írta:Amugy jó a keret?
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 15:13
Azt most leszögezem, hogy nincs a Gea/Kurtoá duo szintjén, de még felérhet. Reflexei vannak, passzolni is elég jól tud, és határozott, de néha látszik rajta, hogy tapasztalatlan. Kijövéseknél is határozott, de nem mindig jár ki, mert csak 185. Néha hüléskedik, de az a tapasztalat hiány miatt van.h3x0r írta:Ha azt mondod hogy figyelted, akkor valoszinuleg tobbet tudsz rola. Mik az erossegei es gyengesegei?attareal írta:Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Szogleteknel, beadasoknak milyen? Jol jon ki es lehuzza a labdakat vagy gyakran alaszalad, esetleg inkabb a kapuban marad? Milyen labbal? Ha letamadjak, akkor meg tudja oldani kicsiben vagy elore b.ssza es lesz ami lesz? A kirugasai mennyire pontosak? 1v1-ben milyen? Reflexei milyenek?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 22., vasárnap 15:09
Ha azt mondod hogy figyelted, akkor valoszinuleg tobbet tudsz rola. Mik az erossegei es gyengesegei?attareal írta:Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 22., vasárnap 14:19
Az a Pato kb. vissza is vonult Ronaldoval együtt. Kaká is. :Đ Hihetetlen, hogy egy-két brazil játékos milyen mélyrepülésre képes.Corleone írta:Azért a Patoért én is összetettem volna a két kezem, aki Ronaldoval és Kakával szívatta végig az egész olasz bajnokságot.. Öröm volt nézni. Arról meg már nem is beszélek, ha Pato előbb vagy épp Ronaldo születik később és mindkettő pályája csúcsán játszik együtt...
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 22., vasárnap 12:43
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. június 21., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. június 21., szombat 22:00
Kar, hogy nem Diarra helyett jott annak idejen...hehe írta:
az olyan lenne számomra, mint amikor essien felhúzta a realmezt.
álom.
ui.: ma nem ittam alkoholt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 22:00
Eddig csak elfogult voltál....most már hazudsz is.
ui.: ma nem ittam alkoholt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 21., szombat 21:55
az olyan lenne számomra, mint amikor essien felhúzta a realmezt.R.M.C.F írta:hehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!
perfekt![]()
![]()
H**e r***g.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 21:53
hehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!
perfekt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 21., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 21:38
Elvileg Pérez ezt az egyet kérte Ancelottitól, hogy 30 fölött ne legyen.csabi* írta:mintha lett volna egy olyan nyilatkozat, hogy nem igazolunk 30+os játékost
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem