Indexen irjak ezt, ne engemm hulyezz haver.ferni írta:ez szimplán nem igaz, az egy másik ember volt, akiről ki is derült, hogy kicsoda....Bencze írta:Motorbalesetben hunyt el. Belecsapodott egy szembejovo kamionba.
imádom, amikor pár hülye elkezd okoskodni meg találgatni a többi meg átveszi és ilyenkor jönnek össze ezek a fals infók....
a másik ilyen most, hogy az lett írva, hogy tragikus hirtelenséggel hunyt el és az egyenlő az öngyilkossággal egyeseknek....![]()

OFF
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: OFF
ez szimplán nem igaz, az egy másik ember volt, akiről ki is derült, hogy kicsoda....Bencze írta:Motorbalesetben hunyt el. Belecsapodott egy szembejovo kamionba.
imádom, amikor pár hülye elkezd okoskodni meg találgatni a többi meg átveszi és ilyenkor jönnek össze ezek a fals infók....
a másik ilyen most, hogy az lett írva, hogy tragikus hirtelenséggel hunyt el és az egyenlő az öngyilkossággal egyeseknek....

amúgy:
Nyugodjék békébenGergő kórházba került bakteriális fertőzéssel, ami súlyosbodott. Nyugodjék békében.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hegyi antireal Iván irt folyamatosan a NOL.hu-ra....aztán a BM ellen és az AM ellen nagyon be lett ugatva...és olyan irások voltak a cikkeire,ahol biztos nagyon beégett, mert durván be lett neki olvasva és tök korrekten.....
Mi van most? Már nem irják ki a cikkirók nevét?
1950 rulez.
Mi van most? Már nem irják ki a cikkirók nevét?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Harminchat éves volt. Még nem olvastam konkrétumot csak azt, hogy nagyon hirtelen volt.Géci írta:Az, hogy? Hát a srác szerintem 30 se volt...soadroli írta:Tegnap elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája. Nyugodjon békében!Pedig nagy forma volt. Ez nagyon szomorù hír!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, hogy? Hát a srác szerintem 30 se volt...soadroli írta:Tegnap elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája. Nyugodjon békében!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A győzteseknek pedig gratulálni szeretnék, az összes volt kollégának az egész éves munkáért pedig elismerésem, így tovább, Hala Madrid!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
“Csak így tovább! Anist lekorlátozni évi 4 db hozzászólásra.” Forrás: Madridom.huDupla D írta: de büszke vagyok magamra, hogy az én mondatom is bekerült a válogatásba.
ez az ?

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ezen most kurva nagyot röhögtem.ne foglalkozatok semmivel igyatok kólát whisky-vel Forrás: Madridom.hu

de büszke vagyok magamra, hogy az én mondatom is bekerült a válogatásba.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
“Dubstep 2014 Tuc tuc tuc tuc tuc tuctuc tuc tuc tucctuccc tuuuuc yeah tuc tuc hendz áp in di ér yeah kamon tuc” Forrás: Madridom.hu
gt te vagy az ?
rmcfnek meg gratulálok
gt te vagy az ?
rmcfnek meg gratulálok

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Úgyis az lesz a vége hogy ha tényleg eljut arra a szintre hogy konkurenciát jelentsen akkor a Google felvásárolja , lásd kezdett "szemtelen" lenni a Twitch erre megveszi a Google .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Csak idehaza nem elérhető és a spotify tényleg nem rossz dolog. Ha sokat töketlenkedik a youtube, akkor ráb_szhat. Egy baj van, hogy spotify-jal nem köt minden kiadó/előadó szerződést, és így nincs fenn sok fasza underground zenekar stb. Régen ezt a myspace kielégítette.. aztán youtube. Tuti lesz majd valami új, de nagyon résen kell lenni mindegyiknek. Googlenek is van zenetára, lehet azzal köti össze.... franc se tudja. Én még várok ezzel a youtube dologgal.Boky írta:pandora >>>>> spotifyGT37 írta:
A Spotify-ról azonban annyi jót hallottam már, hogy muszáj lesz kipróbálnom nekem is.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
pandora >>>>> spotifyGT37 írta:Ja, a letöltős része tényleg jól hangzik, meg arra vagyok még kíváncsi, hogy mennyit kellene fizetni ezért az egészért. Remélhetőleg nem túl sokat, bár igazából mindegy is, mert ha megvalósulnak ezek a tervek, akkor rengeteg független előadó abba fogja hagyni YouTube-fiókjának üzemeltetését, és így én is tehetem át a székhelyem SoundCloudra vagy valamelyik másik ilyen jellegű oldalra...AdamTaylor írta:ez a letölthetős dolog még nem is hangzik rosszul.
viszont zenében nálam már simán veri a spotify a youtubet. mióta felraktam csak összefoglalókat, meg nagyöregek klasszis megmozdulásait nézem vissza youtuben kb.
amúgy kételkedtem abban hogy a spotify bármire is képes ráérezni a zenei ízlésemmel kapcsolatban, de 2 óra használat után majdhogynem elállt a lélegzetem. brutál mód eltalálták az algoritmust amivel dobálja a zenéket ha mondjuk rádiót hallgatsz. volt olyan hogy hallgattam egy számot és közbe eszembe jutott hogy most húde meghallgatnám a sultans of swinget. szerinted mi volt a következő? tényleg az van hogy elindítasz rádióban egy stílust, az elején nyomkorászol pár lájkot meg dislájkot hogy tudja neked mitől áll fel aztán órákig rá se kell nézni. döbbenet.
A Spotify-ról azonban annyi jót hallottam már, hogy muszáj lesz kipróbálnom nekem is.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Love youSpotify is not available in your country
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ja, a letöltős része tényleg jól hangzik, meg arra vagyok még kíváncsi, hogy mennyit kellene fizetni ezért az egészért. Remélhetőleg nem túl sokat, bár igazából mindegy is, mert ha megvalósulnak ezek a tervek, akkor rengeteg független előadó abba fogja hagyni YouTube-fiókjának üzemeltetését, és így én is tehetem át a székhelyem SoundCloudra vagy valamelyik másik ilyen jellegű oldalra...AdamTaylor írta:ez a letölthetős dolog még nem is hangzik rosszul.
viszont zenében nálam már simán veri a spotify a youtubet. mióta felraktam csak összefoglalókat, meg nagyöregek klasszis megmozdulásait nézem vissza youtuben kb.
amúgy kételkedtem abban hogy a spotify bármire is képes ráérezni a zenei ízlésemmel kapcsolatban, de 2 óra használat után majdhogynem elállt a lélegzetem. brutál mód eltalálták az algoritmust amivel dobálja a zenéket ha mondjuk rádiót hallgatsz. volt olyan hogy hallgattam egy számot és közbe eszembe jutott hogy most húde meghallgatnám a sultans of swinget. szerinted mi volt a következő? tényleg az van hogy elindítasz rádióban egy stílust, az elején nyomkorászol pár lájkot meg dislájkot hogy tudja neked mitől áll fel aztán órákig rá se kell nézni. döbbenet.