#ittnemleszvitamintodaátnyugi
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 23., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. június 23., hétfő 10:19
Nem én emeltelek anisi magasságokba, csak válaszoltam, mert megkérdezted mi a baj. Olyat valóban nem mondunk hogy, mi sincsünk beljebb, de a konkrét esetben az ezzel se van beljebb Portugália szerintem magyartalan. Aztán lehet nincs igazam. Viszont az valóban nem igaz, hogy a se van az mindig sincs. Ez félreérthető volt.ferni írta:ha belegondoltok a "se van" alak van használva mindig, mert nincs mi sincsünk beljebb, mi se(m) vagyunk beljebb és E/3on kívül ez van használva, ezért merészeltem se van-t írni.
értem, hogy a sincs valamelyest helyesebb ez esetben, de a fõ problémám, hogy emiatt "Anisi magasságokba" lettem emelve, ami elég komoly sértés errefelé, pedig ez rohadt messze van sztem egy Bõbbtõl :DDDDDDD
ja és PS3on nem a legkönnyûbb írni és még jól fogalmazni is, fõleg hajnali 2 után
de még mindig nem értékelem ezt vmi túl nagy hiibának,de lehet ez csak valami rossz beidegzôdés nálam, sõt, ezek szerint biztos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 23., hétfő 7:41
Hidd el, itt ilyen nem lesz.ferni írta:még az kéne, hogy itt is lemenne errõl egy több hetes vita, mint odaát'shutterisland írta:az algír/algéria is fél oldalas téma volt, rá se ránts.![]()
meg amúgy is hibás az egész, amit írsz, mert kisbetűzöl, és a magyarban a mondatokat nagybetűvel kezdjük.![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 23., hétfő 6:52
Pont te mondod,de troll vagy'shutterisland írta:az algír/algériai is fél oldalas téma volt, rá se ránts.![]()
meg amúgy is hibás az egész, amit írsz, mert kisbetűzöl, és a magyarban a mondatokat nagybetűvel kezdjük.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 23., hétfő 3:17
Vegul rajottem, hogy en vagyok a hulye, mert ketszer is elolvastam amit irtalferni írta:na nyelvtanozzunk egy kicsit így éjszaka![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 23., hétfő 3:16
még az kéne, hogy itt is lemenne errõl egy több hetes vita, mint odaát'shutterisland írta:az algír/algéria is fél oldalas téma volt, rá se ránts.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 23., hétfő 3:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 23., hétfő 3:07
ezzel se van beljebb Portugália
ha belegondoltok a "se van" alak van használva mindig, mert nincs mi sincsünk beljebb, mi se(m) vagyunk beljebb és E/3on kívül ez van használva, ezért merészeltem se van-t írni.András93 írta:A "se van" az "sincs".ferni írta:mi a probléma?
írjátok már le pls, kajak érdekel
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 21., szombat 22:23
látom megértetted amit írtam.... ha te az előbbibe tartozol jogosan vetted magadra, de ahogy nézem nem erről van szó.Bencze írta:Indexen irjak ezt, ne engemm hulyezz haver.ferni írta:
(1. része) imádom, amikor pár hülye elkezd okoskodni meg találgatni(2. része) a többi meg átveszi és ilyenkor jönnek össze ezek a fals infók....
HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. június 21., szombat 22:18
Indexen irjak ezt, ne engemm hulyezz haver.ferni írta:ez szimplán nem igaz, az egy másik ember volt, akiről ki is derült, hogy kicsoda....Bencze írta:Motorbalesetben hunyt el. Belecsapodott egy szembejovo kamionba.
imádom, amikor pár hülye elkezd okoskodni meg találgatni a többi meg átveszi és ilyenkor jönnek össze ezek a fals infók....
a másik ilyen most, hogy az lett írva, hogy tragikus hirtelenséggel hunyt el és az egyenlő az öngyilkossággal egyeseknek....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 21., szombat 22:11
ez szimplán nem igaz, az egy másik ember volt, akiről ki is derült, hogy kicsoda....Bencze írta:Motorbalesetben hunyt el. Belecsapodott egy szembejovo kamionba.
Nyugodjék békébenGergő kórházba került bakteriális fertőzéssel, ami súlyosbodott. Nyugodjék békében.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. június 21., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 21., szombat 21:46
Harminchat éves volt. Még nem olvastam konkrétumot csak azt, hogy nagyon hirtelen volt.Géci írta:Az, hogy? Hát a srác szerintem 30 se volt...soadroli írta:Tegnap elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája. Nyugodjon békében!Pedig nagy forma volt. Ez nagyon szomorù hír!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 21., szombat 21:44
Az, hogy? Hát a srác szerintem 30 se volt...soadroli írta:Tegnap elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája. Nyugodjon békében!
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 21., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 21., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 21., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 21., szombat 1:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 20., péntek 21:05
csabi* írta:gt te vagy az ?
Anis?Esetleg egy blogszerű szubjektív rovat indítása egy jó szerzővel.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem