Az a Pato kb. vissza is vonult Ronaldoval együtt. Kaká is. :Đ Hihetetlen, hogy egy-két brazil játékos milyen mélyrepülésre képes.Corleone írta:Azért a Patoért én is összetettem volna a két kezem, aki Ronaldoval és Kakával szívatta végig az egész olasz bajnokságot.. Öröm volt nézni. Arról meg már nem is beszélek, ha Pato előbb vagy épp Ronaldo születik később és mindkettő pályája csúcsán játszik együtt...

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Real Madrid keret 2014/15
KAPUSOK
Iker Casillas- Mindenképpen kell hogy kapjon 1 évet, de sajnos többet nem. Perezzel úgyis lebeszélték ezt. Méltó módon kell, hogy búcsúztassuk a Kapitányt. Idén övé lenne a liga és a BL. Persze, ha gondok támadnak, akkor nem ő védene, hanem…
Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Fernando Pacheco- Én még hagynám őt egy kis ideig „kásztíjjázni”, mert sztem lehet még benne valami, így, hogy felhozzuk őt kb. semmit nem játszana és ezzel majdnem, hogy véget is vetnénk az álmának, hogy nagyobb cspatban játszhasson. De valószínű ő lesz idén a 3. számú, pedig én egy senki hoznék csak…
VÉDELEM
Álvaro Arbeloa- Jó lesz ő másodhegedűsnek ott…
Dani Carvajal- Csak így tovább Dani !!!
Nacho, Sergio Ramos, Pepe, Rafael Varane- Itt megvagyunk
Marcelo, Fábio Coentrao- Itt is, estleg néha be lehet dobni azt a feygvert, hogy, ha az első félidőben inkább védekezni akarunk, és a 2. félidőben lerohhani az ellenfelet, akkor lehet egy Konci-Marci csere, és fordítva. Jók ők ott ketten. Jobbulást Fábiónak.
KÖZÉPPÁLYA
Luka Modric- Neki bérelt helye van a csapatban, ő az agy a kp-n. Én meghagynám őt azon a helyen ahol most van. Csak így tovább Luka!!!...Jah, és kötelezően rotálni őt.
Sami Khedira/William Carvalho- Én igazából megtartanám Sami-t, és Modric tehermentesítése lenne az ő feladata, de Mou nagyon akarja őt, és lehet egy 45-ért simán átpasszoljuk. Ebben az estben én William Carvalho-t hoznám. Ezzel a cserével gazdaságilag profitálhatnánk is mellesleg. Azért őt választottam, mert már felmerült a neve, és fiatal is, és kifejezetten jó volt, amikor láttam. Akár még később kezdő is lehetne, de ahhoz rengeteget kellene fejlődnie. A lényeg tehát, hogy meg tudná oldani Modric tehermentesítését.
Xabi Alonso- Jó az öreg a háznál, idén csökkentett játéklehetőséggel megtartanám, aztán…
Asier Illarramendi- Sajnos Perez nem fogja eladni. Valami lehetőseg akkor Carletto talál neki biztos…
Toni Kroos- 40 alatt gondolkodás nélkül hoznám őt. Bárhol bevethető a középpályán, de én Xabi helyén képezelem őt leginkább. Tehát az lenne az ő posztja, de Maris és Luka helyére is bedobnám párszor. El kell hozni!!!!
Ángel Di Maria- El nem adni őt!!!
Isco- Ő rá nagy szükségünk lesz idén, mert nagyon sűrű a program. A támadóharmadban és a kp-n is lehet őt játszatni.
TÁMADÓK
Cristiano Ronaldo- Felépülni, és jövőre 70-et!!!
Karim Benzema- Jó lenne, ha állandósítaná a formáját. Ő kell nekünk a 2 nagy mellé.
Gareth Bale- Rá nagy szükségünk lesz egész évben, de főleg az év elején…És több gólt…
Jese- Felépülni, és folytatni ott, ahol abbahagytad!!!
Antonie Griezmann- Nagy kedvencem ő, és jó lenne középpen és szélen is, Benzema, Bale és CR7 helyett is. Kreatív, gólerős, cselezni tudó, fiatal játékos, és fhanszia. Pár éven belül az egyik legjobbunká vállhat. Perez, hozd el nekünk pls.
Távozók
Morata- Abba gondolkodás nélkül beleeggyeznék, hogy elmegy ingyen, de 2-3 éven belül megvásárolhatjuk Pogbát helyette x összegért.
Casemiro- mehet kölcsönbe.
KAPUSOK
Iker Casillas- Mindenképpen kell hogy kapjon 1 évet, de sajnos többet nem. Perezzel úgyis lebeszélték ezt. Méltó módon kell, hogy búcsúztassuk a Kapitányt. Idén övé lenne a liga és a BL. Persze, ha gondok támadnak, akkor nem ő védene, hanem…
Jan Oblak/ Diego Lopez- Azért írtam két nevet, mert, ha meg lehet oldani, idén leigazoljuk (kb. 15/20 milka a max.) Oblakot, és azonnal kölcsönadjuk 1 évre. Akkor pedig megtarthatnánk Lopezt. Övé lenne a Kupa, meg ilyen Klub-VB marhaságok. Aztán jövő év végén őt is elengedhetjük, és visszahozzuk Oblakot. Ha, nem megy bele ebbe a transzferbe a Benfica, akkor idén el kell adnunk Lopezt és Jani lenne a 2. számú goalkeeper, és védene a Kupába stb. Figyeltem már régóta és vannak nagyon nagy védései, kicsit néha még bizonytalan, de ez csak idő kérdése és megváltozik. Lenne neki egy éve, hogy összeszokjon a társakkal, és tapasztalatot szerezzen spanyolföldön, aztán mehet a mély vízbe.
Fernando Pacheco- Én még hagynám őt egy kis ideig „kásztíjjázni”, mert sztem lehet még benne valami, így, hogy felhozzuk őt kb. semmit nem játszana és ezzel majdnem, hogy véget is vetnénk az álmának, hogy nagyobb cspatban játszhasson. De valószínű ő lesz idén a 3. számú, pedig én egy senki hoznék csak…
VÉDELEM
Álvaro Arbeloa- Jó lesz ő másodhegedűsnek ott…
Dani Carvajal- Csak így tovább Dani !!!
Nacho, Sergio Ramos, Pepe, Rafael Varane- Itt megvagyunk
Marcelo, Fábio Coentrao- Itt is, estleg néha be lehet dobni azt a feygvert, hogy, ha az első félidőben inkább védekezni akarunk, és a 2. félidőben lerohhani az ellenfelet, akkor lehet egy Konci-Marci csere, és fordítva. Jók ők ott ketten. Jobbulást Fábiónak.
KÖZÉPPÁLYA
Luka Modric- Neki bérelt helye van a csapatban, ő az agy a kp-n. Én meghagynám őt azon a helyen ahol most van. Csak így tovább Luka!!!...Jah, és kötelezően rotálni őt.
Sami Khedira/William Carvalho- Én igazából megtartanám Sami-t, és Modric tehermentesítése lenne az ő feladata, de Mou nagyon akarja őt, és lehet egy 45-ért simán átpasszoljuk. Ebben az estben én William Carvalho-t hoznám. Ezzel a cserével gazdaságilag profitálhatnánk is mellesleg. Azért őt választottam, mert már felmerült a neve, és fiatal is, és kifejezetten jó volt, amikor láttam. Akár még később kezdő is lehetne, de ahhoz rengeteget kellene fejlődnie. A lényeg tehát, hogy meg tudná oldani Modric tehermentesítését.
Xabi Alonso- Jó az öreg a háznál, idén csökkentett játéklehetőséggel megtartanám, aztán…
Asier Illarramendi- Sajnos Perez nem fogja eladni. Valami lehetőseg akkor Carletto talál neki biztos…
Toni Kroos- 40 alatt gondolkodás nélkül hoznám őt. Bárhol bevethető a középpályán, de én Xabi helyén képezelem őt leginkább. Tehát az lenne az ő posztja, de Maris és Luka helyére is bedobnám párszor. El kell hozni!!!!
Ángel Di Maria- El nem adni őt!!!
Isco- Ő rá nagy szükségünk lesz idén, mert nagyon sűrű a program. A támadóharmadban és a kp-n is lehet őt játszatni.
TÁMADÓK
Cristiano Ronaldo- Felépülni, és jövőre 70-et!!!
Karim Benzema- Jó lenne, ha állandósítaná a formáját. Ő kell nekünk a 2 nagy mellé.
Gareth Bale- Rá nagy szükségünk lesz egész évben, de főleg az év elején…És több gólt…
Jese- Felépülni, és folytatni ott, ahol abbahagytad!!!
Antonie Griezmann- Nagy kedvencem ő, és jó lenne középpen és szélen is, Benzema, Bale és CR7 helyett is. Kreatív, gólerős, cselezni tudó, fiatal játékos, és fhanszia. Pár éven belül az egyik legjobbunká vállhat. Perez, hozd el nekünk pls.
Távozók
Morata- Abba gondolkodás nélkül beleeggyeznék, hogy elmegy ingyen, de 2-3 éven belül megvásárolhatjuk Pogbát helyette x összegért.
Casemiro- mehet kölcsönbe.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Azért a Patoért én is összetettem volna a két kezem, aki Ronaldoval és Kakával szívatta végig az egész olasz bajnokságot.. Öröm volt nézni. Arról meg már nem is beszélek, ha Pato előbb vagy épp Ronaldo születik később és mindkettő pályája csúcsán játszik együtt...

#happyshitting
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kar, hogy nem Diarra helyett jott annak idejen...hehe írta:
az olyan lenne számomra, mint amikor essien felhúzta a realmezt.
álom.
ui.: ma nem ittam alkoholt.
ui.: ezzel arultad el magad

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Eddig csak elfogult voltál....most már hazudsz is.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az olyan lenne számomra, mint amikor essien felhúzta a realmezt.R.M.C.F írta:hehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!
perfekt![]()
![]()
H**e r***g.
álom.
minden labdaérintésénél spriccelek.
egy flegma, fejben gyenge kis fasz, de élvezet nézni, ha formában van, a robbanékonyság, kreativitás, ahogy a labdához ér, a mozgása, áhhh

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!
perfekt![]()
![]()
H**e r***g.

-
Oké....legyen,de nekem ez lenne.
Khedi és case el,morata is.
Be jönne egy olyan kp-ás aki kezdőbe tudja magát harcolni alonso helyre,de ha kell jó modric vagy dm helyére is.
Pl kroos.
Előre nem bontom meg,suarez nagyon jó,de nem kell 100 ért. Inkább akkor egy fix csere....ha 30plusz nem jöhet akkor egy fiatal de jó.....a lényeg hogy csere,és hogy jesé is visszalépjen.
Ennyi....NEM KELL MÁS
Khedi és case el,morata is.
Be jönne egy olyan kp-ás aki kezdőbe tudja magát harcolni alonso helyre,de ha kell jó modric vagy dm helyére is.
Pl kroos.
Előre nem bontom meg,suarez nagyon jó,de nem kell 100 ért. Inkább akkor egy fix csere....ha 30plusz nem jöhet akkor egy fiatal de jó.....a lényeg hogy csere,és hogy jesé is visszalépjen.
Ennyi....NEM KELL MÁS
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elvileg Pérez ezt az egyet kérte Ancelottitól, hogy 30 fölött ne legyen.csabi* írta:mintha lett volna egy olyan nyilatkozat, hogy nem igazolunk 30+os játékost
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mintha lett volna egy olyan nyilatkozat, hogy nem igazolunk 30+os játékost

-
Afféle rvn / henrik larsson kifelé megy de még beveri ha beteszik csatárra gondoltam,nem a stilus a lényeg,hanem az hogy csereként jó legyen.
Nevet nem tudok.
de mint ha már mondtam volna,ha ezért fizetnének,akkor ott lenne a tuti 100%os név.
Nevet nem tudok.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Alexandre... Akarom mondani ENNER VALENCIA!Realista24 írta:10 milláért ki, aki megüti a szintet?R.M.C.F írta:Én sokat nem variálnék idén....khedira,morata,case el.....helyettük egy prima kp-ás,egy cserecsatár jönne,és ennyi.
Khedira 30 el
Kroos 30 be
cserecsatár 10 be.
Morata 20 el.
Case kölcsön.
Plusz 10 ben vagyunk és remek a keret.

#happyshitting
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Milyen cserecsatár tudna jönni 10-ért?R.M.C.F írta:Én sokat nem variálnék idén....khedira,morata,case el.....helyettük egy prima kp-ás,egy cserecsatár jönne,és ennyi.
Khedira 30 el
Kroos 30 be
cserecsatár 10 be.
Morata 20 el.
Case kölcsön.

Ez a Kroos - Khedira csere egyébként bámulatos lenne, ha végbemenne.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
10 milláért ki, aki megüti a szintet?R.M.C.F írta:Én sokat nem variálnék idén....khedira,morata,case el.....helyettük egy prima kp-ás,egy cserecsatár jönne,és ennyi.
Khedira 30 el
Kroos 30 be
cserecsatár 10 be.
Morata 20 el.
Case kölcsön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én sokat nem variálnék idén....khedira,morata,case el.....helyettük egy prima kp-ás,egy cserecsatár jönne,és ennyi.
Khedira 30 el
Kroos 30 be
cserecsatár 10 be.
Morata 20 el.
Case kölcsön.
Khedira 30 el
Kroos 30 be
cserecsatár 10 be.
Morata 20 el.
Case kölcsön.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Neymarnak itt semmi keresnivalója, ha a Messi csicskulást választotta és szembeköpött minket anno, akkor most egye meg a főztjét. Még az hiányozna, hogy mi legyünk neki a vészmegoldás. Ne jöjjön ide, a Real úgyis csak játékostemető, a katalán hívek már rég megmondták.
Suarez helyett egy Paco Alcacer talán kevésbé kockázatos lenne...
Vidal meg úgy kellene mostmár mint egy falat kenyér, spanyolok ellen is nagyot játszott, úgy, hogy nemrég műtötték.
Kroos is jöhet és Khedira menjen.
Suarez helyett egy Paco Alcacer talán kevésbé kockázatos lenne...

Vidal meg úgy kellene mostmár mint egy falat kenyér, spanyolok ellen is nagyot játszott, úgy, hogy nemrég műtötték.
Kroos is jöhet és Khedira menjen.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
sok volt a szesz lefekvés előttsureaz helyett patot vesszük, és ez biztos, mert megálmodtam.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
perfekt.Realista24 írta:Na, kitaláltam a tutit, így igazolnék:
ha Pérez lennék, akkor idén:
Vidal y Suarez
jövőre:
Kroos (ingyen) vagy Pogba y Neymar (egy újabb csalódást keltő évben Messilandon)
Ezek mellett könnyű szerrel meg lehetne oldani a kapuskérdést, én Oblakot favorizálom jelen pillanatban valamiért. Aztán még Arbeloa pótlását kell megoldani, meg kérdés mi lesz a baloson. Időközben beérik Illarra és Isco is. Cét, miután megdöntötte Raúl rekordját (bocs Isti), Neymar évében eladjuk zsírosdeszkáért.
Le lehet hurrogni
egyet módosítanék:
sureaz helyett patot vesszük, és ez biztos, mert megálmodtam.