Én is így vagyok vele, az elődöntőbe meg fognak inogni(ha eljutnak addig) aztán mehetnek megint a bronzért.ziro4vr írta:Tartom, hogy ez a nemet csapat nem fogja megnyerni..lehet ma is neggyel nyernek, de akkor sem. Nem most kell galazni. Akikre kivancsi leszek elesben, az Kolumbia es Franciaorszag.
VB - 2014
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT:A spanyolok kiesésével nálam most a brazilok és a németek a fő esélyesek,
Te a spanyolokat esélyesnek tartottad? A csoport már necces volt .
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
érthető, elég nagy a minőségbeli különbség a két csapat között Ghána javáraa vébédöntőben a négyből 1 brazil gólt is odaadnék, ha ghána valahogy továbbmehetne a gyökér amerikaiak helyett a csopiból
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez az irán milyen okádék, legalább akarnának focizni
ilyen alapon fred is hatalmas ászGagon lehet röhögni, de azért Higu a válogatottban nagyon jól tolja. Ha a válogatottakat nézzük, akkor az egyik legjobb aktív csatár a mai mezőnyben.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gagon lehet röhögni, de azért Higu a válogatottban nagyon jól tolja. Ha a válogatottakat nézzük, akkor az egyik legjobb aktív csatár a mai mezőnyben.realistahuni írta:Gago-Higu a kezdőben, jöjjön hát a totális futball.![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
a vébédöntőben a négyből 1 brazil gólt is odaadnék, ha ghána valahogy továbbmehetne a gyökér amerikaiak helyett a csopibólwxyz írta:Én is így gondolom. Nem fognak végig ilyen jól játszani.ziro4vr írta:Tartom, hogy ez a nemet csapat nem fogja megnyerni..lehet ma is neggyel nyernek, de akkor sem. Nem most kell galazni.
A mai meccsükkel kapcsolatban olyan érzésem van, meglepheti őket Ghána

Én is így gondolom. Nem fognak végig ilyen jól játszani.ziro4vr írta:Tartom, hogy ez a nemet csapat nem fogja megnyerni..lehet ma is neggyel nyernek, de akkor sem. Nem most kell galazni.
A mai meccsükkel kapcsolatban olyan érzésem van, meglepheti őket Ghána
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
nézők közt a Maszk befigyelt
jót nevettem
jót nevettem
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gago-Higu a kezdőben, jöjjön hát a totális futball.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Edmílson: "„Neymart hamis kilencesként játszatnám, Fred helyére pedig Williant állítanám be. Amennyiben egészséges, akkor Hulknak helye van, akárcsak Williannek, aki nagyon jól teljesít ezen a poszton a Chelsea-ben. Neymart abban a szerepkörben játszatnám, amiben a németek Thomas Müllert” – mondta a korábbi remek védő a Globo Esporte című lapnak."
Én meghagynám Fredet, szerintem kiváló csatár
Én meghagynám Fredet, szerintem kiváló csatár
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
1. Igy is lesz eleg friss es sikerehes(Pogba/ Vidal, Kroos, Jese, Bale, egy uj csatar Benzi moge)Realista24 írta:1. Frissíteni kell a keretet, sikeréhes játékosokkal.Bocsi, de minek? Ha Suarez jön, Benzema padozni fog.
2. Kibeszabott hosszú szezonunk lesz. Augusztus közepén kezdünk és júniusig nyomjuk úgy, hogy télen klub vb.
3. Cristiano és Jesé is aggodalommal tölt el, nem csak Benzema. (forma, sérülés, pihenés)
4. Bale is tűri a padot, nem félnék tőle, hogy nagyon felborulna az egyensúly. Nem 80-20-ban kell elosztani a dolgokat, hanem okosan. Erre van egy Carlo-Zidane párosunk.
5. Ne menjen a Barcába, ők vigyék Pipitát
6. Nekem ne legyen még egy Morata a keretben, 30 millát meg cserecsatárra ne költsünk, akkor többet egy olyanra, aki nem hagyja nyugodni a többit.
7. Nem győzöm hangsúlyozni, mindezt akkor, ha a minőségi középpálya megvan.
Dióhéjban.
2.igy is lesz eleg emberunk
3.ez az egy indok ami aggodalomra adhat okot
4.ebben nem vagyok annyira biztos, mivel az aranylabdara hajt
5. Mar latom, h Varanet harapdalja mert nem tud rajta atmenni. Csak koltsek a penzt tamadokra meg kapusokra, vedoket es jo vedekezo kozeppalyasokat ne vegyenek, Xavi maradjon. Nem lesz gond, mehet Suarez oda.
6.de legalabb nyugalom lesz az oltozoben. Akar egy cserecsatar is bevalhat, v egy sztarigazolas besulhet volt ra pelda
7. Legfontosabb
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk a meglepetés csapat így elég tág fogalomra sikerült, szerintem a többség a franciákat is meglepetés csapatnak tekintenéhehe írta:soha nem fog kis nemzet csapata vébét nyerni.dzsi91 írta:Tényleg nagyon jó eddig a vb, és nem tudom miért de olyan érzésem van ,hogy itt a végén meglepetés csapat fog örülni...![]()
bár 2010-ben monnyuk nagy nehezen behúzta egy
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tartom, hogy ez a nemet csapat nem fogja megnyerni..lehet ma is neggyel nyernek, de akkor sem. Nem most kell galazni. Akikre kivancsi leszek elesben, az Kolumbia es Franciaorszag.
Nem illik.
- hehe
soha nem fog kis nemzet csapata vébét nyerni.dzsi91 írta:Tényleg nagyon jó eddig a vb, és nem tudom miért de olyan érzésem van ,hogy itt a végén meglepetés csapat fog örülni...
bár 2010-ben monnyuk nagy nehezen behúzta egy

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Chile?dzsi91 írta:Tényleg nagyon jó eddig a vb, és nem tudom miért de olyan érzésem van ,hogy itt a végén meglepetés csapat fog örülni...
A spanyolok kiesésével nálam most a brazilok és a németek a fő esélyesek, utánuk következnek a franciák, valamint az argentinok. Illetve Costa Rica végső sikerére is egyre alacsonyabb az odds...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tényleg nagyon jó eddig a vb, és nem tudom miért de olyan érzésem van ,hogy itt a végén meglepetés csapat fog örülni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
viszont a foci jóPrométheusz írta:iszonyú katasztrófa a bíráskodás az egész vébén, tragikus.

- hehe
sztem meg túl nagy jelentőséget tulajdonítasz te is meg mindenki a bíróknak.hiába röhögsz. nem azt mondtam, hogy minden idők legszarabbja, de ettől még tragikus, és megmagyarázhatatlan
focizni kell.