Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
realistahuni írta:Számításaim szerint pedig a negyeddöntőben végződik. Ugye a papírforma alapján bosnyákokat kaphatják nyolcaddöntőben, az meg kellene legyen, bár Besicék nem voltak gyengék az argentinok ellen se.a franciáknak majd az egyenes kieséses szakaszban kezdődik a vb.
Aztán ha az megvan akkor nagy valószinűséggel jönnek a németek, az igazi erőfelmérő. Mondjuk az idei vb-n bőven vannak meglepik, de nem tudom elképzelni, hogy kiüssék Karimék a németeket.
az nagy meccs lesz egyébként, perpill. döntőnek is elfogadnám. papíron a németek az esélyesebbek, de amíg a franciáknál kikerült a fék a csapatból, addig a németeknél még ott van a két lókötő (khedira,özil). plusz hátul is lesznek gondjaik. lahm és hummels rendben van, de a másik kettő...merte még csak-csak, de a balhátvéd poszt nyűgös lesz. no de majd müller elől megoldja, vagy klose

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Számításaim szerint pedig a negyeddöntőben végződik. Ugye a papírforma alapján bosnyákokat kaphatják nyolcaddöntőben, az meg kellene legyen, bár Besicék nem voltak gyengék az argentinok ellen se.a franciáknak majd az egyenes kieséses szakaszban kezdődik a vb.
Aztán ha az megvan akkor nagy valószinűséggel jönnek a németek, az igazi erőfelmérő. Mondjuk az idei vb-n bőven vannak meglepik, de nem tudom elképzelni, hogy kiüssék Karimék a németeket.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
fasza, hogy ilyen jó formában van. de azért na, honduras 10 emberrel meg svájc volt eddig az ellenfél. azt eddig is tudtuk hogy ez a csoport könnyű. a franciáknak majd az egyenes kieséses szakaszban kezdődik a vb.
- mocsok
benzema a legnagyobb király, a legnagyobb király. sálálálálá.
KAK!!!

KAK!!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, ha a bosnyákokat kapják, az sem lesz egyszerű, sőt...kemény és szívós ellenfél nem tudom mennyire feküdne nekik. Na de tényleg ne szaladjunk előre, még a csoportból is kieshetnek.primrose írta:Annyira örülök a jó szereplésének. Ez van akkor, ha nincs alárendelve más játékosoknak, hanem inkább ő van középpontban. Átlehet a vezető szerepet venni szerényen és szimpatikusan is, mint ahogy azt ő is tette. A németek ellen nagyon kemény meccs lesz, én sajnos ott érzem a végét, ennek a válogatottnak, de az még picit odább van, nah meg aztán semmi sem biztos, úgyhogy lehet tovább izgulni.

Jogos.Engem nem zavarna az semA francia és az argentin első helyet én biztosra veszem

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
nem biztos ám, hogy a németek ellen vége lesz a dalnak
a kontrákat nagyon jól viszik végig, a németeket ezzel el is lehet intézni
a kontrákat nagyon jól viszik végig, a németeket ezzel el is lehet intézni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem nem zavarna az semRealista24 írta:Argentína kiesik?Következő körben a bosnyák vagy a nigériai válogatottal találkoznak valószínűleg.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Annyira örülök a jó szereplésének. Ez van akkor, ha nincs alárendelve más játékosoknak, hanem inkább ő van középpontban. Átlehet a vezető szerepet venni szerényen és szimpatikusan is, mint ahogy azt ő is tette. A németek ellen nagyon kemény meccs lesz, én sajnos ott érzem a végét, ennek a válogatottnak, de az még picit odább van, nah meg aztán semmi sem biztos, úgyhogy lehet tovább izgulni.

But he is a good boy...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát nem tudom, azért az nagyon necces lesz. DE az elmúlt 3 VB-n, aki legyőzte a németeket, az VB-t nyertpheco írta: utána ha jól emlékszem a németek következhetnek, ami húzós meccs lehet, de érzek annyit a franciákban, hogy ott is továbbmennek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Argentína kiesik?Következő körben a bosnyák vagy a nigériai válogatottal találkoznak valószínűleg.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
dannen írta:
nem is ebbe a topikba akartam írni.. akkor google szerinted megy?amúgy kösz!

Nagyon tetszik Benz játéka. A csapat vezéréve vált, hála Ribery kiesésének, osztogat, lövéseket is elvállalja, jó ezt látni. Következő körben a bosnyák vagy a nigériai válogatottal találkoznak valószínűleg. Az elég sima lehet, utána ha jól emlékszem a németek következhetnek, ami húzós meccs lehet, de érzek annyit a franciákban, hogy ott is továbbmennek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szabályosnak nem volt szabályos, mert sípszó után lőtte be. Az már más kérdés, hogy a bíró egy igazi eke voltplusz ugye a végén egy meg nem adott teljesen szabályos gól...

...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kis szerencsével hat gólos lenne, ami azért dùrva...Acewill írta:3 gólos 2 meccs alatt, emellett volt egy kapufája,ami ugye ha nem a kapusra pattan hanem kicsit beljebb, akkor gól, volt egy kihagyott büntetője, amit csak magának köszönhet, plusz ugye a végén egy meg nem adott teljesen szabályos gól... Nagyon nagy kár érte, megléphetett volna a többiek elől a góllövőlistán...
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
3 gólos 2 meccs alatt, emellett volt egy kapufája,ami ugye ha nem a kapusra pattan hanem kicsit beljebb, akkor gól, volt egy kihagyott büntetője, amit csak magának köszönhet, plusz ugye a végén egy meg nem adott teljesen szabályos gól... Nagyon nagy kár érte, megléphetett volna a többiek elől a góllövőlistán...

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
dannen írta:valaki nem tud egy statot, hogy mennyi eddig a meccsenkénti gól átlag? réj?elég sok gól születik
![]()
Tournament statistics
Matches played 25
Goals scored 74 (2.96 per match)
Azért ennyire illene tudni kezelni a guglit

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor kezd el tölteniRealista24 írta:Még nincs, Madridban voltam, amikor maestro szólt, hogy tölthető, de most már lesz!
Fizetős!!! ÉN, BENZEMA MAGYARORSZÁGI HELYTARTÓJA FIZESSEK ÉRTE???? Ha mesterhármast vállal este, akkor igen.