Hát ha van Gaal Unitedjének Rooney lesz az alappillére, akkor én felkötöm magam már most.Anis írta:PL, BL, FA kupa, Ligakupa. Idén is volt a Chelseanek 57 tétmeccse, szóval bőven elférne a Lukaku-Costa páros, harmadiknak meg akárki (van egy tehetséges Bamford nevű angol tini saját nevelésük ha jól tudom). Rooneyt pedig nem fogja elengedni a MU, hiszen ők is építkeznek és ennek Rooney lesz az egyik alappillére. A MU szerintem nem lesz Arsenal akik országon belül is képesek eladni a legjobbjaikat. Szóval a belga + spanyol/brazil csatárpáros (ha a Real 11-12es idényéből indulok ki akkor 2000 perc bőven juthat mind a kettőnek, sőőt!).Realista24 írta:ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Eto'ot ha jól tudom az Arsenallal, Evertonnal és még jó pár csapattal szóbahozták.

Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
PL, BL, FA kupa, Ligakupa. Idén is volt a Chelseanek 57 tétmeccse, szóval bőven elférne a Lukaku-Costa páros, harmadiknak meg akárki (van egy tehetséges Bamford nevű angol tini saját nevelésük ha jól tudom). Rooneyt pedig nem fogja elengedni a MU, hiszen ők is építkeznek és ennek Rooney lesz az egyik alappillére. A MU szerintem nem lesz Arsenal akik országon belül is képesek eladni a legjobbjaikat. Szóval a belga + spanyol/brazil csatárpáros (ha a Real 11-12es idényéből indulok ki akkor 2000 perc bőven juthat mind a kettőnek, sőőt!).Realista24 írta:ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Eto'ot ha jól tudom az Arsenallal, Evertonnal és még jó pár csapattal szóbahozták.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Örülnék neki, elvileg 8 millió fontért hoznánk, ennyiért simán megéri. Bár én inkább Kaboult pótolnám vele, egy Vertonghen-Moreno-Chiriches-Dawson négyes egészen tűrhető lenne.El Maestro írta:A Spurs Hector Morenot nézte ki Dawson pótlására. Nem lenne rossz igazolás. Az angolhoz képest előrelépés mindenképp.
Mit szólsz hozzá GT?![]()
Amúgy mostanában Bony-ról és Depay-ról cikkezgetnek még, bár esélyes, hogy utóbbiról csak az ausztrálok elleni jó teljesítménye miatt.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
RooneyGalacticos írta:és akkor egy csatáruk lesz?Realista24 írta:Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...

Amúgy passz, angol pletykák, szóval mintha le sem írták volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
és akkor egy csatáruk lesz?Realista24 írta:Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A Spurs Hector Morenot nézte ki Dawson pótlására. Nem lenne rossz igazolás. Az angolhoz képest előrelépés mindenképp.
Mit szólsz hozzá GT?
Auriert pedig körülbelül 8 millió euróért elviheti az Arsenal a franciák szerint.
Mit szólsz hozzá GT?

Auriert pedig körülbelül 8 millió euróért elviheti az Arsenal a franciák szerint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
:Đ :ĐToti írta:
big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megerdemled a bannt..........Toti írta:mindegy..big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
úgy akartam írni, h ő érteni fogja mire gondoltam és h miért írtam így.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

mindegy..revolver írta:há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
úgy akartam írni, h ő érteni fogja mire gondoltam és h miért írtam így.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
én az első két szót nem értemrevolver írta:há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)

te mindenben totál biztos vagy, hihetetlen.Anis írta:"Előbbiről szerintem ne álmodozz, Chelseabe fog maradni!"Realista24 írta:Előbbiről szerintem ne álmodozz, Atma lesz belőle.
Rooney pletyka minden átig szezonban előjön. De ő marad Manchesterben, ebben is totál biztos vagyok. Messi 2.0. jobban járna vele a klub ha egy zsák pénzért eladná és azt visszaforgatná, de egyik sem fog megtörténni. Angliában belül nemhiszem hogy váltana, max ha visszamenne a "kezdetekhez", Evertonba.
totál biztos vagy abban, h lampard nem megy ide, nem megy oda.
totál biztos vagy abban, h ez marad a chelseaben, az marad a chelseaben.
totál biztos vagy magadban.
big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
"Előbbiről szerintem ne álmodozz, Chelseabe fog maradni!"Realista24 írta:Előbbiről szerintem ne álmodozz, Atma lesz belőle.
Rooney pletyka minden átig szezonban előjön. De ő marad Manchesterben, ebben is totál biztos vagyok. Messi 2.0. jobban járna vele a klub ha egy zsák pénzért eladná és azt visszaforgatná, de egyik sem fog megtörténni. Angliában belül nemhiszem hogy váltana, max ha visszamenne a "kezdetekhez", Evertonba.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Egesz konnyu sorsolas, mondjuk 2 BL meccs kozott szeptemberben az a West Brom elleni rangado eleg huzos lesz... Ohh wait. Nincs is BLGT37 írta:Megvolt a PL 2014-2015-ös menetrendjének a sorsolása.
Spurs
Egész tűrhető sorsolás, legalábbis abból a szempontból, hogy az utóbbi évekkel ellentétben most nem lesznek brutál rangadó-sorozatok, viszonylag jól el vannak osztva a legnehezebb meccsek. Mondjuk szeptember-októberre így is becsúszott egy Arsenal-Soton-City-Newcastle négyes, de volt már ennél rosszabb is.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Megvolt a PL 2014-2015-ös menetrendjének a sorsolása.
Spurs
Egész tűrhető sorsolás, legalábbis abból a szempontból, hogy az utóbbi évekkel ellentétben most nem lesznek brutál rangadó-sorozatok, viszonylag jól el vannak osztva a legnehezebb meccsek. Mondjuk szeptember-októberre így is becsúszott egy Arsenal-Soton-City-Newcastle négyes, de volt már ennél rosszabb is.
Ja, a West Hammel kezdünk, tavalyi mumusunkkal, elég jó kezdés lenne, ha sikerülne visszavágni nekik a sok csúfságért.
A teljes sorsolás: KATT
Spurs
Ja, a West Hammel kezdünk, tavalyi mumusunkkal, elég jó kezdés lenne, ha sikerülne visszavágni nekik a sok csúfságért.
A teljes sorsolás: KATT
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Állítólag az Arsenal megvette 4 misiért Velát, vagyis élt az opciós jogával és rögtön 10 millióért átadta a Sociedadnak.
Eközben Balotelliért 25 millió fontot fizetnénak, szintén angol hírek szerint.
Eközben Balotelliért 25 millió fontot fizetnénak, szintén angol hírek szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+De Bruyne is elment még télen 20 millióért.Rooney pedig szinte biztos hogy nem jön már tavaly is próbálták elhozni akkor sem sikerült ez csak egy pletyka szerintem nem is láttam még hiteles oldalon hírt róla.CS0ki írta:Luiz és Mata is jól kerestek, plusz most kiszórták Cashley Cole-t, Lampardot, Eto'o-t, akik szintén nem aprópénzt vittek haza.Én a Matás lóvéra nem gondoltam, illetve a leigazolás egy dolog. De Rooney így is annyit keres, mint a szemét, Kroosnak adnának 8,5-et, Cesc is gondolom kap 5-7 körül.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
diego costa is odamegy, de vihetnek oda akárkit, nézhetetlen lófasz lesz, thanks murinnyóRealista24 írta:Meggyőztél, róluk teljesen megfeledkeztem.Luiz és Mata is jól kerestek, plusz most kiszórták Cashley Cole-t, Lampardot, Eto'o-t, akik szintén nem aprópénzt vittek haza.
Baszki, akkor tudatos csapatépítés folyik London kék felében :Đ Már csak egy edző kell nekik.