Ja, a letöltős része tényleg jól hangzik, meg arra vagyok még kíváncsi, hogy mennyit kellene fizetni ezért az egészért. Remélhetőleg nem túl sokat, bár igazából mindegy is, mert ha megvalósulnak ezek a tervek, akkor rengeteg független előadó abba fogja hagyni YouTube-fiókjának üzemeltetését, és így én is tehetem át a székhelyem SoundCloudra vagy valamelyik másik ilyen jellegű oldalra...AdamTaylor írta:ez a letölthetős dolog még nem is hangzik rosszul.
viszont zenében nálam már simán veri a spotify a youtubet. mióta felraktam csak összefoglalókat, meg nagyöregek klasszis megmozdulásait nézem vissza youtuben kb.
amúgy kételkedtem abban hogy a spotify bármire is képes ráérezni a zenei ízlésemmel kapcsolatban, de 2 óra használat után majdhogynem elállt a lélegzetem. brutál mód eltalálták az algoritmust amivel dobálja a zenéket ha mondjuk rádiót hallgatsz. volt olyan hogy hallgattam egy számot és közbe eszembe jutott hogy most húde meghallgatnám a sultans of swinget. szerinted mi volt a következő? tényleg az van hogy elindítasz rádióban egy stílust, az elején nyomkorászol pár lájkot meg dislájkot hogy tudja neked mitől áll fel aztán órákig rá se kell nézni. döbbenet.
A Spotify-ról azonban annyi jót hallottam már, hogy muszáj lesz kipróbálnom nekem is.