Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 21., szombat 20:32

scout, scout, scout. :) időigényes, pöcsölős, de lesz eredménye. meg az edzésekre odafigyelni. amikor van/volt pénzem, egyből fejlesztettem az edzéslehetőségeket, ahogy aktuálisan láthatjátok a képen.

a nézőszámhoz: fals, mert az eddigi stadionban csak állóhely volt, és 3 év alatt senkit se zavart. most ülőhelyezik le a stadiont, ezért kellett fél évig a reac pályán nyomulni.

amúgy bejutottam a bl csoportba: anderlecht, inter, chelsea... talán a 3. hely. :hmmm:

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2014. június 21., szombat 16:17

LeagueofLesbians írta: Nem tudom, hogy csináljátok ezeket az igazolásokat
úgy, hogy Munki egy retkes kibaszott csaló. :mrgreen: kár pazarolni rá és az irásaira az időt :mrgreen: :-*
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 21., szombat 16:14

de azt jelenti. UEFA meccseken csak az ülőhelyek számítanak :/
am Vecséssel jobb csapatod van, mint nekem az Evertonnál :mrgreen: Nem tudom, hogy csináljátok ezeket az igazolásokat, de ha én kinézek valami tehetséget magamnak azt 10 millió alatt nem engednék el...semmi áron :vivo:
[FIFA WORLD]

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 21., szombat 15:00

Az nem lehet hogy UEFA meccsein csak az ulohelyeket lehet hasznalni? 200 seated... Az milyen stadion? :D Otthon a kertemben leultetek 200 embert vazze.

Kozben megvan az elso bombaigazolasom. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 21., szombat 12:05

lehet én értem félre, de ez még nem azt jelenti, hogy 200 néző legyen (már a 2. bl meccsen)... főleg, hogy a bajnokságban az első hazai meccsen 5500 volt. remélem ez csak valami szar bug a selejtezőkben, mert röhej lenne csoportkörözni ilyen nézőszám mellett. egyébként a meccsen egy lelátó volt csak megnyitva, de az se 200 néző.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 20., péntek 23:58

Azert a 14-es FM-ben is lehet vicces igazolasokat behuzni. Rafinha-t a Barca eladta 8 millio euroert! Azt is termeszetesen 4 ev alatt fizetem ki reszletekben... :D

Egyebkent harmadik szezonban a Stuttgartnal mar kezd alakulni a molekula. Bajnoki harmadik hely pontegyenloseggel a Schalkeval es a Dortmunddal 70-70-70 ponttal, a Bayern 74-el lett bajnok. BL-ben csoport harmadik hely a PSG-Juve paros utan, de aztan az europa ligaban dontoig mentunk ahol szoros meccsen a Chelsea-tol 2-1re kaptunk ki. Kupaban elodontoben bucsuztatott a Schalke. Ahhoz kepest hogy november korul amikor a 12 hely kornyeken alltam kaptam egy ultimatumot a vezetosegtol hogy ha 5 meccsbol nem hozok legalabb 11 pontot akkor kirugnak (ilyet se tapasztaltam meg fm-es palyafutasom alatt :lol: ) nem is rossz...

Jovore mostmar nagyon jo lenne egy bajnoki cim. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 20., péntek 18:03

na, jöjjön a vecsés all-star :D

http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNIQgVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNIRQVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNIRAVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNIRwVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLEQVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLEAVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLEwVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLEgVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLFQVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLFAVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLFwVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLFgVQ
http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLGQVQ

exfiam: http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLQAVQ
múlt: http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLGAVQ
bl, el: http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLQwVQ
"stadionbővítés": http://imagerz.com/QBYXX0tvAwMDUVNLQgVQ pont nem így gondoltam, de legalább a reac stadionja nagyobb (12k), és a bl meccseken hozhat be pénzt. mindegy, ez a legrosszabb, se nem bővítik, se nem kapok újat, úgyhogy gondolom most pár évig kuss a nevem...

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 20., péntek 12:33

nekem a válogatott a szívfájdalmam, végigszenvedtem pintér ámokfutását, nem rúgtam ki kamumanagerrel, h aztán én jelentkezek, és engem választanak, majd amikor megunják, akkor détári... ne vicceljünk már. :mrgreen: ja, és hova jutott pintér: a kuwaiti pénzből épülő mtk-ba... köcsög. :D én sosem voltam az a vándortípus, 6-7 éveket simán lenyomok bizonyos csapatoknál, majd megunom és kezdek egy teljesen újat, úgyhogy itt se fenyeget az a veszély, h ott hagyom a vecsést (általában meg szoktam bánni ezeket a váltásokat), fel akarom futtatni a mb1-et, és 2 bl résztvevőt akarok látni kis hazánkból. :) még kell pár pont koefficiens...

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 20., péntek 12:23

Én meg most a franciákkal tolom. 2014-ben vb-t nyertem, aztán 2016-ban az Eb-negyeddöntőig mentem csak. A 2 év után a 23-as EB keretembe csak 7 v. 8 világbajnok játékost tudtam nevezni. (Pogba és Benzema is sérült volt.) Ribéry meg úgy megsérült a Bayernbe h 33 évesen visszavonult, de Benzema 8 hónapos sérülése után is nagyon visszaesett a szintje.

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 20., péntek 12:07

képzelheted hány igazi játékos alkotja a csapatot. :) azt hiszem 1, ő Adorján Krisztián (Liverpool, most éppen Groningen), a többiek mind generált afrikai, amerikai, vagy kelet-európai, és nem ritkán skandináv fiatalok. most mondjuk vettem egy afrikai játékost 8.5m euroért, tehát nem aprópénzért, de az összes figyelőm az egekig magasztalta, és ha elmegy 2-3 év múlva 15-20-ért, akkor már megérte. nincs már határ a scoutok előtt, én pedig kis híján world class manager vagyok, ami szintén sokat nyom a latba a csapatválasztásnál (city, milan, akiket pár nap különbséggel visszautasítottam). a legdrágább eladásom Vorobjov volt, ukrán fiú, csak sajnos mire megkapta az állampolgárságot, addigra pont behívták. na, ő 12m ojróért ment Amszterdamba, de ő tényleg már nagyon kilógott a mezőnyből, és menni is akart - bár utóbbi nem tényező nálam. :) viszont 23 volt már, és tudtam, h sztár lesz, ne ragadjon le a vecsésben.

amúgy a többi magyar csapatban is hasonlóan sok magyar focista játszik, csak ők eladogatják a jó játékosokat százezrekért, nagyon ritkán milliós tételért, 1-2 év után, én pedig megtartom őket. annyit csaltam, h editorban kivettem a ligakupát. értelmetlen, felesleges és bosszantó, h ha tavasszal még kupázol és a ligakupa miatt év végén 2 naponta vannak meccseid. nincs 2. csapatom se, azt hittem, hogy csinál vmit a gép, miután tönkre verem az országot, de csak u19 maradt, amit annyira nem bánok. van egy jó másodosztályú fiókcsapatom (tbánya), az elég.

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 20., péntek 11:30

Hogy a fenébe tudtál összehozni egy ilyen csapatot Vecsésen? :mrgreen: Nekem az El-negyeddöntő volt a legjobb szereplésem a Dunaújvárossal. Igaz csak 5 szezont toltam és bajnokságot nem nyertem (kivéve NB2tőt), de 4x nyertem magyar kupát.

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 20., péntek 11:13

na, most van időm megírni egy kis beszámolót a vecsési karrierről. viszont majd otthon lesz képküldés, egyelőre elégedjetek meg - ha vkit érdekel :mrgreen: - az olvasható formátummal. most lett vége a 2017-18-as szezonnak, sorozatban 4. éve vagyok bajnok. a bajnokság gyakorlatilag edzőmeccsek sorozata, 30 meccsen bőven 90 feletti rúgott góllal állunk úgy, hogy gyakran a tartalékok játszanak, mert félek, h levadásszák a jobb játékosokat, akikre szükség van a nemzetközi szinten. bizony, hiszen tavasszal is ott voltunk európában. a bl kiesés után az európa ligában kaptunk egy szpartak moszkvát (8-5 összesítésben), majd s04 (3-3, idegenbeli góllal), anderlecht (fejből nem emlékszem az arányokra), és ripsz-ropsz az elődöntőben találtam magam, és drága káposztaművelő csapatom. sevilla... a másik ágon inter-cardiff, ahol az első meccsen a másodosztályú cardiff 3-0-ra verte az olaszokat, gyakorlatilag eldöntve a finálé egyik résztvevőjének kilétét. mondanom se kell, hogy mit műveltünk volna a döntőben egy angol 2-ben játszó csapattal, felvillant előttem egy EL-siker a poros Magyarországról, ahol a válogatotthoz (88. hely a világranglistán) nem engem vesznek fel, hanem egy détárit... első meccs, andalúzia, 91. percben egyenlítenek: 2-2. anyáztam, szidtam őket, mint a bokrot, de! jött tóth tomi, csapatunk legnagyobb sztárja, és a 94. minutumban felrobbantotta az 50 fős vecsés TÁBORT. :mrgreen: 3-2-re nyertünk, amit én kevésnek éreztem...

nem tudom az okát, és lusta vagyok megfejteni, a taktikám idegenben kurvajó, otthon olykor döcögős. nizzával, reallal, vecséssel, bármelyik csapatomra jellemző (volt) ez a kettősség. szóval annyira nem örültem ennek a győzelemnek, mert nagyon közel voltunk egymáshoz. otthon, 1. félidő, 0-3... :D sajnos ennyi volt az EL részünkről, a végére feljöttünk 2-4-re, de az kevésnek bizonyult. akkor jött meg az étvágyam, amikor már zabáltunk, úgyhogy pici hiányérzet maradt bennem, de hát egy szavam se legyen. jövőre a bl csoportból szeretnék továbbjutni, remélem most már azért a 3. kalapból leszek kisorsolva...

épp a minap beszélgettem egy haverommal, aki vevő arra, h ezzel a szarral traktáljam, h 6-7 év alatt semmilyen befektető se jött az országba, csak a magyar mutyi megy, egymás kezébe adják át a csapatokat, természetesen rajtam kívül mindenki vastagon mínuszban tengődve-vergődve. erre fel tegnap este jött a bomba, hogy egy kuwaiti bizniszman beszállna az mtk-ba és 42 milliót adna igazolni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: az mtk-ba, az istenit. :lol: namindegy, deal is deal, kíváncsian várom, h lesz-e még egy legény a gáton. én örülnék neki, viccen kívül, mert a vecsést leszámítva a többi csapat ennyi idő alatt összesen 0 alkalommal jutott be bármelyik csoportkörbe. általában már a playoff is elérhetetlen. viszont a munkásságomnak hála a magyar bajnokság színvonala/reputációja emelkedett. az a baj, h a többi csapat nem tud egy konstans teljesítményt letenni az asztalra. 2. évben a fradi nyert, azóta általában a kiesőhelyek elől menekül, videoton egyszer 13., következő évben 2. talán a debrecen, a kecskemét és a cegléd mondható stabilabb csapatnak. én se bánnék egy kicsit ambiciózusabb elnököt, tulajdonost, mert évek óta rágom a fejüket, h stadiont építsünk, vagy bővítsünk, a pénz természetesen megvan rá, de nem. pedig most már néha a bajnokságban is beüt egy teltház (4800 fő), nemzetközi porondon már a selejtezőkben is fullon vagyunk.

túl sok magyar játékosom nincs, most arra megyek, hogy a 2 brazil játékosom lassan eléri a honosítást, hátha vmelyiknek tetszene a magyar válogatott, csak hát a béka segge alatt vagyunk. détári... :ike: a vb-re 3 spílerem megy, 1 román, 1 norvég és 1 német, bizony. :) bár a dajcs 6 millió euroért megy az Alkmaarba. sajnos a lejáró szerződéses emberek nem igazán akarnak hosszabbítani, úgyhogy mindenkivel 4-5 éves kontraktust íratok alá, amikor megjönnek, aztán ha van sansz, akkor hosszabbítok velük az első év után, még vevők voltak rá. most már a fél csapat menne, de annyira jelenleg nem vagyok rászorulva a pénzre, h eladjam őket, mondom, hátha bevállalják a magyar válogatottat, mert egyébként botrányosan gyenge játékosokból áll a nemzeti tizenegy. juji lassan kiöregszik, a generáltak közül meg 3-4 talán, aki megüti a szintet. estefelé meg majd tolom a képeket, szasztok :)

ja, mióta nyerem a bajnokságot és a kupát is évek óta, nincs szuperkupa. :mrgreen: úgyhogy idén már kiestem a kupából, hátha.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 18., szerda 20:44

Ott hatha megnyerik... :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 18., szerda 17:39

csak a franciák a vb-n :mrgreen: :mrgreen:
[FIFA WORLD]

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 17., kedd 22:32

ez a nem mindegy :D griezmann és cabaye is tolja az fm-et. :mrgreen: :mrgreen:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. június 16., hétfő 23:50

ajánlanám figyelmetekbe a döntő helyszínét. :mrgreen:

zsinórban a 3. év a bl-ben, eddig csak zakó volt, de mindig ilyen gyenge csoportjaim voltak.

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 15., vasárnap 11:46

hát most nagyon rákattantam az fm-re, csak ez megy..

Szükségem lenne egy kis segítségre. Tudom, hogy nem a meccs, amit nézel, nem az határozza meg a játékot, mármint, hogy az csak egy "szimuláció". Ezt jól megfogalmaztam, de remélem értitek mit akartam belőle kihozni :mrgreen:

Ezek után mi alapján változtattok a meccs közben taktikát, miből jöttök rá, hogy az valójában nem jó ^^ mármint én hajlamos vagyok arra, hogy a "meccs" amit nézek, az alapján változtatok. Jó persze megnézem hozzá a fáradtságot, teljesítményt, de nagyobb arányban az dönt, hogy mit "láttam" tőle ^^

Ti, hogyan alakítjátok vagyis mely tényezők alapján a meccs közben a taktikát.
[FIFA WORLD]

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 14., szombat 16:46

Na, pár kép a szezon felénél.
Egyetlen bosszúságom, hogy a Kövesdtől a 93. percben kaptam a gólt, illetve, hogy a 8. fordulóig 1 gólt kaptam, aztán kapok a Pécstől egy 4est
Az EL-be pedig még mindig nem tudok normálisa helyt állni.
Támadószekcióm tökéletes, de a védelem még mindig nem az igazi.
Pár képet fellökök azokról is, akik a hátukon viszik a csapatot.

Kövesdtől a 93. percben kaptam gólt. 8. fordulóig 1 kapott gólom volt.

EL-ben már kevés az esély
Sajnos itt nem nagyon tudok még helyt állni

Bajnokságban nincs ellenfelem idén

Coquinho-Az új Roberto Carlos
Gökay Pusat-A török ló
Kim Jae-Hong
Ő pedig nem tudom miért nem válogatott még, amikor az EL-ben ő adta a 4. legtöbb gólpasszt, a bajnokságban pedig a góllövőlista 5. helyén áll.

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 13., péntek 13:27

nekem se megy jól, de azért az durva, hogy a Lpool első győzelmét a 14. fordulóban szerezte meg :)

Az az átkozott Man. Utd. persze mindent nyer mert RvP szórja a gólokat..hihető :/

Lpool
[FIFA WORLD]

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 13., péntek 11:17

Elkezdtem Football Manager14-ben kíváncsiságból a francia válogatottal egy karriert. A 2014-es Vb-t hihetetlen, de megnyertem! :D A csoportból 2.ként mentem tovább, mert 4-0-ra kikaptam az olaszoktól, majd Japán, Usa, Németország (90. percben egyenlítettem és büntetőkkel nyertem), Svájc testén vezetett az út a trófeáig. Jelenleg a 2016-os EB előtt állok, de nagyon nagy gondok vannak a csapatnál. Sérülések, formahanyatlás miatt a 2014-es VB keretemből csak 11 játékost tudtam nevezni a 2016-os EB keretbe. Benzema több,mint évre kidőlt, így nincs rendes csatárom. Gomis még,aki bevethető, de Giroud az idei szezonban csak 17 meccsen játszott. Ribéry sérülések miatt és mert a Bayern elakarja adni, ezért 1(!) meccsen játszott az évadban ebben az idényben. Pogba, aki messze a legjobb játékosom a keretben sérülés miatt pont kihagyja az EB-t.:S Szerencsére Varane, aki a csapatkapitányom és a játékban a Real Madridban játszó Morgan Schneiderlinben bízhatok. Egyébként jelenleg én vagyok a játékban az aktuális Világbajnok, az U21-es csapat az Európa bajnok, az u20-as csapat is világbajnok és touloni torna győztes, míg az u19-es csapatom is EB címvédő!

Vissza: