HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. június 20., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 11:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, egyrészt örülnék neki, másrészt nem. De az is lehet, hogy ezt ebben az évadban már meg sem tudjuk, hanem majd a következőbe hozzák vissza, hogy éppen Kanadában horgászikBoky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sokan azt írták, hogy chloe befagyasztotta a feedet, és amíg margoték hellert nézegették addig jack kivitte onnanRealista24 írta:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még Jack sem tudta elintézni...viszont legalább újabb 10 kérdés adja magát...nem nagyon tudok mit írni. Egy szálnak vége lehet (félig-meddig), de kérdés, hogy vége lesz-e?![]()
eléggé kétségbeesett teória, meg szerintem gagyi húzás lenne, de azt aláírom, hogy baromi furcsa volt valóban az a feed, és az, hogy jacket nem mutatták az utolsó 2 percben.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 20., péntek 11:12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sokan azt írták, hogy chloe befagyasztotta a feedet, és amíg margoték hellert nézegették addig jack kivitte onnanRealista24 írta:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még Jack sem tudta elintézni...viszont legalább újabb 10 kérdés adja magát...nem nagyon tudok mit írni. Egy szálnak vége lehet (félig-meddig), de kérdés, hogy vége lesz-e?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 20., péntek 3:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Boltonékról egész régen hallottunk, de én mindenképpen azt jósolom, hogy a vadak Stannis oldalán lesznek, mert most jön majd Mance kihallgatása, ő meg tud mindent kb. a másokról és ezért fognak szövetkezni. Ők a falon túl lehetnek, Stanniséknek meg kell a sereg. És mindenki jól jár. Tyriont meg Varyst szerintem is Daenerysékhez viszik, aminek jót is fog tenni egy kis kavarás, mert nem igazán érdekfeszítő, ami ott most megy.Anyaka írta:Nem figyeltél az ellentétekre Északkal kapcsolatban.Kerlon írta:GOT évadzáró.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ketten is akarják egyszerre uralni, Boltonék a másik ág. Így valószínűleg ők, és Stannisék még harcolnak majd. Szóval idejük nem lesz a falon harcolgatni a másokkal, akik meg még mindig csak gyülekeznek, az szerintem legalább még 2 évad mire rendesen megérkeznek. Egyébként sem tartom őket túl veszélyesnek. Elvileg előzmény alapján egyszer már elintézték őket, ha jól láttam valahol, még pár ezer éve. A gyerekeket is, azért gyűjtögetik, mint, ahogy láthattad valamelyik részben, amikor átváltoztatják, hogy többen legyenek.
A végén pedig az Ördögfióka hajóra szállt, így kizárásos alapon, valószínű ő történeti szála kapcsolódik majd a Daenerys-el, mert kb. mindenhol leölnék egy perc alatt, így száműztette magát. Nagyjából ennyi jött le, ha levezetem a dolgokat. Könyvet nem olvastam, szóval, ha valamit rosszul látnék, akkor elnézést.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 20., péntek 1:42
Nem figyeltél az ellentétekre Északkal kapcsolatban.Kerlon írta:GOT évadzáró.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 20., péntek 1:00
VB alatt szinte teljesen lealltam a sorozatokkal, de azert 2 meccs kozott megneztem a 9-es resztBoky írta:fargo 109
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lester mekkora köcsöggé vált, szívbaj nélkül beáldozta a hot asian wifeot![]()
lorne meg a világ legnagyobb trolla, amiket bekamuzott a szellemekről meg hangokról a gyereknek, priceless![]()
óriási utolsó rész ígérkezik, ha továbbra is az a fekete humor és véletlenek fognak történni mint eddig
kíváncsi vagyok mi lesz lorne, lester és molly végső sorsa, remélem nem töketlenkedik el a készítők.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 19., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. június 18., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 18., szerda 13:27
peti_madrid írta:Gyengébb évad után?Ne nevettess már
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 18., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 10:25
Én nézem/néztem. Az első két évadot ledaráltam még tavaly, nekem tetszett. Földmegszállós, túlélős sorozat, szeretem az ilyesmiket. Várom a 3.évadot magyarul, de csak nem jön... de bőven ráér, van/lesz mit nézni...Anyaka írta:Valaki nézi a Falling Skies-t? Most indult el a negyedik évad. Nem nagy sorozat, de azért nézhető. Bár nem tudom, hogy ki készíti a feliratokat, de talán lesz.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 18., szerda 0:55
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 17., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 17., kedd 18:24
Na jólvan akkor nem csak én vagyok így.ateeemadrid írta: Semmi különös nem volt, egy jó rész és annyi. 9. részről is kb. ez a véleményem.
Lehet, de gondoltam valami nagyot alkotnak a végére egy ilyen kicsit gyengébb évad után.h3x0r írta: Tul nagyok az elvarasaid.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 17., kedd 16:51
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 17., kedd 15:45
Semmi különös nem volt, egy jó rész és annyi. 9. részről is kb. ez a véleményem.Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 15:40
Tul nagyok az elvarasaid.Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 17., kedd 15:36
IgenDemes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól?
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 17., kedd 15:30
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem