Bár utóbbihoz hozzátartozik hogy a Sárgafog - Benzema duó néha eléggé rácáfolt erre.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7195_n.jpgAnis írta:még célratörőbben írjam le. Bőbb mondatokkal.
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 21., szombat 11:54
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7195_n.jpgAnis írta:még célratörőbben írjam le. Bőbb mondatokkal.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 21., szombat 11:25
Oké persze,távozzon,hozzunk egy fiatal kapust,de...Miért akarnánk ingyen elengedni? Amikor még bőven kapnánk érte pénzt. Értem én hogy klublegenda,nagy madridista meg minden,de hát na...Az AS mai kiadásában arról számol be, hogy Iker Casillas utolsó szezonját kezdi majd meg a Real Madrinál és a szezon végén távozni fog! A sportlap beszámolója szerint a lisszaboni döntő után egyeztettet és jutott erre a döntésre Florentino Perez elnök úr és Casillas. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 20., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. június 20., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 20., péntek 13:54
pheco írta:Anis írta:Bőbb mondatokkal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 13:37
>>Engem sem különösebben érdekel a válogatott, én is a klubról írtam.
Real Espana?hibázott a hollandok ellen, szerintem hibázott a 2. chilei gólnál
Félve kérdezem, hogy tudod-e mit jelent a célratörő kifejezés?Rendben, akkor ezentúl ügyelek arra, hogy még célratörőbben írjam le. Bőbb mondatokkal.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 20., péntek 13:34
Anis írta:Bőbb mondatokkal.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 13:23
Mit szántam költői kérdésnek?Anis írta:R24 lehet költői kérdésnek szántad, de mindenki látja, hogy Iker nem azt a szintet hozza amit tudna. Többen is leírtátok, hogy a BL és a kupa megnyerése után ti sem tudjátok, hogy mégis mi motiválhatná jobban, plusz ott a címvédés ténye is. Hibázott a BL döntőn, hibázott a hollandok ellen, szerintem hibázott a 2. chilei gólnál (továbbá totál bizonytalan a mozgása a legtöbb esetben). Nem tudom miért nem lehet kritizálni. Azt a bizonyos kifejezést arra írtam, hogy a kijövetelei olyanok, de ezt mind látjuk, tudjuk.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 13:20
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 20., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 8:33
Szóval te vagy az a -1 like....Madridom facebook oldaláról meg mindenhonnan töröltem magam én is tegnap...
Anis, tedd a szívedre a kezed. Ha Iker világtalan, akkor Te?ha Iker világtalan marad azért
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 20., péntek 4:33
Madridom facebook oldaláról meg mindenhonnan töröltem magam én is tegnap... Elképesztő ami ott megy. Mert hogy hogy merik kritizálni, megnyert mindent, meg egy rossz meccs stb. Én elhiszem h szeretik, de amikor már a 25. rossz meccse, hibája után is azt olvasod, hogy ő akkor is Iker, meg akkor is ő a legnagyobb és h amíg ő van addig nem védhet mást, ott elég. Ennyire elvakult emberek nem lehetnek. Itt mindenki hibás, de ő ne merjük szidni, mert neki köszönhetnek mindent, nehogy kimerjék tenni a csapatból stb stb stb...Anis írta:ace-n van egy Real szurkolói csoport, ott is elképesztő dolgok mentek a hollandok elleni meccs után. plusz a BL döntő után is mindenki Ikert védte, hogy egy hiba nem is hiba. "minden ember hibázik", stb. Nem bírják elismerni ha a kiskedvencük rosszul játszott.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 0:32
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. június 20., péntek 0:29
Függetlenül attól, hogy milyen formát mutat Casillas, azért legalább mi próbáljunk meg normálisan nyilatkozni játékosokról..ha Iker világtalan marad azért
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 0:19
Face-n van egy Real szurkolói csoport, ott is elképesztő dolgok mentek a hollandok elleni meccs után. plusz a BL döntő után is mindenki Ikert védte, hogy egy hiba nem is hiba. "minden ember hibázik", stb. Nem bírják elismerni ha a kiskedvencük rosszul játszott.Géci írta:Facen mi megy a marca szavazásos hir alatt, édes istenem...![]()
Merem állitani, hogy vannak akik 40 évesen is védetnék Ikert, mert ő a kiskedvenc...
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 19., csütörtök 23:10
Biztos a kupában a Getafe meg Osansuna szintű csapatok ellen fegyelmezettebbek voltak, mint a Barca vagy Atma ellen. Én amondó vagyok ezt az évet még kapják meg mindketten, bár a sorsolás még nem ismert, de felkészülési meccseket meg a bajnokság elejét kapja meg Iker, aztán ha ugyanilyen világtalan formát hoz akkor jöhet Lopez, vszeg a közönség is belátja, hogy Casillas felett is elment az idő, lehet ő is ráébred(persze, ha még nem ébred rá).zalkrisz írta:agy éppen csak nem a kupákban védett, ahol nincs helye a hibáknak és ezért jóval fegyelmezettebb, koncentráltabb az egész csapat.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. június 19., csütörtök 23:05
Ilyen alapon Nojeren ment a Bayernnek a BL- López nem extraklasszis, de jelenleg stabilabb formát mutat Ikernél. Mindent elmond, hogy az Atléti láthatóan teljesen szándékosan arra játszott, hogy Iker a beadásoknál összehoz egy gólt. Ez baj.Realista24 írta:Diego csak az Atma ellen bakizott? Lehet, el is ment a bajnokság rajta, ha már sarkítunk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 19., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 22:35
Sejtettem, hogy valaki ezzel fog jönni, de szerintem nem ezért van. Sok meccsen látható volt a kommunikáció hiánya.Vagy éppen csak nem a kupákban védett, ahol nincs helye a hibáknak és ezért jóval fegyelmezettebb, koncentráltabb az egész csapat.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem