Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Faust
El director de fotografía

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 21., szombat 11:54

Mélyen egyetértek Buitrével, bár azért a top5-re vonatkozóan nem feltétlenül. Egyszerűen csak sokakat elvakít az, hogy mennyi ideje véd itt, és ezalatt mennyit tett a csapatért. Nincs ezzel akkora baj, Raúllal is ez volt, mára már mindenki beláthatja, hogy jobb nélküle (bármennyire fáj is ezt leírni).

Bár utóbbihoz hozzátartozik hogy a Sárgafog - Benzema duó néha eléggé rácáfolt erre. :mrgreen:

Anis írta:még célratörőbben írjam le. Bőbb mondatokkal.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7195_n.jpg

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 21., szombat 11:25

Az AS mai kiadásában arról számol be, hogy Iker Casillas utolsó szezonját kezdi majd meg a Real Madrinál és a szezon végén távozni fog! A sportlap beszámolója szerint a lisszaboni döntő után egyeztettet és jutott erre a döntésre Florentino Perez elnök úr és Casillas. Forrás: Madridom.hu
Oké persze,távozzon,hozzunk egy fiatal kapust,de...Miért akarnánk ingyen elengedni? Amikor még bőven kapnánk érte pénzt. Értem én hogy klublegenda,nagy madridista meg minden,de hát na...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 20., péntek 23:18

Azért nem kell lehúzni, 10 évig a világ egyik legjobb kapusa volt(volt olyan is amikor a legjobb), egyetlen egy trófeát sem buktunk miatta,sőt szerintem meccset se túl sokat...Aztán a vb cím után elkezdett romlani a teljesítménye lassan,fokozatosan...Egyszerűen eljárt felette az idő, a motiváció sem akkora már mivel mindent megnyert.Az a 10-12 év nagyon komoly teljesítmény volt,de most már váltani kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. június 20., péntek 14:27

itt nem is elsősorban a bakikkal van gond, mint olyan. Ami nálam mindig kiverte a biztosítékot Iker esetében, az az alibizése. Mégpedig ott és abban, ahol és amiben gyenge.

Egy: labdakezelés lábbal. Nem sok bénább kapus van a spanyol elsőosztályban, mint a mi Casillasunk. És azt a keveset is csak egy lábbal tudja. Régen folyamatosan rúgdosta ki a hátratett labdákat, meg sem próbálta megjátszani röviden amikor volt a közelben ellenfél játékos. Ő mossa kezeit, úgyis szaladgál ott elől még tíz balf@sz fehérben, szerezzék csak vissza a bogyót ügyesen. Mou alatt kezdett el passzolgatni jobbra-balra, meggyőződésem, hogy azért, mert Zsozé megkövetelte tőle. Ha az elmúlt tíz évben gyakorolta volna passzokat és labdakezelést ahelyett, hogy saját dicsfényében sütkérezik, előbbre lett volna ő is és mi is.

A másik a kifutások. Itt persze alacsony is, ez nyilván nem róható neki föl, ennek ellenére olyan labdákra sem jön ki, ami egyértelműen az övé. Itt a másik alibizés, mert inkább elkerüli annak a lehetőségét, hogy aláfusson, ha áll a gólvonalon mint a pók, és befejelik, azt úgyis a védők nyakába varrják, nem az ő sara lesz. És itt sem volt semmi előrelépés hosszú évek alatt. Mert ahelyett, hogy pár beszopott gól ellenében megtanul jól kijönni, inkább a több bekapott gólt választotta, amik - látszólag - nem az ő felelőssége.

Ezek azonban nem újdonságok, csak most a meccshiány miatt jobban kijön. Én személy szerint sohasem tartottam top5 kapusnak egész egyszerűen azért, mert hiába ő a legjobb reflexkapus, ha sok minden másban átlag alatti. Köszi meg minden, de ideje lenne váltani..

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 20., péntek 13:54

pheco írta:
Anis írta:Bőbb mondatokkal.
:fpalm:
:lol: :lol: :lol:

mindig fokozza a sötétséget, ilyen a világon nincs... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 13:37

Engem sem különösebben érdekel a válogatott, én is a klubról írtam.
>>
hibázott a hollandok ellen, szerintem hibázott a 2. chilei gólnál
Real Espana?
Rendben, akkor ezentúl ügyelek arra, hogy még célratörőbben írjam le. Bőbb mondatokkal.
Félve kérdezem, hogy tudod-e mit jelent a célratörő kifejezés? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 20., péntek 13:34

Anis írta:Bőbb mondatokkal.
:fpalm:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 13:28

A mrgreen smile után lévő írásodra céloztam, hogy lehet költői kérdésnek szántad.
Engem sem különösebben érdekel a válogatott, én is a klubról írtam.
Mrgreen után idézetben lévő kifejezést szántam kritizálásnak: "világtalan" = világtalanul jön ki a kapuból (BL döntő).
Rendben, akkor ezentúl ügyelek arra, hogy még célratörőbben írjam le. Bőbb mondatokkal.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 13:23

Anis írta:R24 lehet költői kérdésnek szántad, de mindenki látja, hogy Iker nem azt a szintet hozza amit tudna. Többen is leírtátok, hogy a BL és a kupa megnyerése után ti sem tudjátok, hogy mégis mi motiválhatná jobban, plusz ott a címvédés ténye is. Hibázott a BL döntőn, hibázott a hollandok ellen, szerintem hibázott a 2. chilei gólnál (továbbá totál bizonytalan a mozgása a legtöbb esetben). Nem tudom miért nem lehet kritizálni. Azt a bizonyos kifejezést arra írtam, hogy a kijövetelei olyanok, de ezt mind látjuk, tudjuk.
Mit szántam költői kérdésnek?

Szarok én rá, hogy mit csinál a válogatottban.

Kritizálni miért ne lehetne? Én is kritizálom, ha nem látnád.

Réj, honnan kéne tudnunk, hogy mi alatt mit értesz, mikor még a legegyszerűbb mondatodat sem lehet készpénznek venni? Fogalmazz egyértelműen, ha tudsz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 13:20

R24 lehet költői kérdésnek szántad, de mindenki látja, hogy Iker nem azt a szintet hozza amit tudna (tudott a BL és kupamenetelés alatt). Többen is leírtátok, hogy a BL és a kupa megnyerése után ti sem tudjátok, hogy mégis mi motiválhatná jobban, plusz ott a címvédés ténye is. Hibázott a BL döntőn, hibázott a hollandok ellen, szerintem hibázott a 2. chilei gólnál (továbbá totál bizonytalan a mozgása a legtöbb esetben). Nem tudom miért nem lehet kritizálni. Azt a bizonyos kifejezést arra írtam, hogy a kijövetelei olyanok, de ezt mind látjuk, tudjuk.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 20., péntek 9:41

Azt se felejtsétek el, hogy a ti csodakapusaitok Courtois, DeGea, Neuer is rendre bakizik....sőt talán többet mint a mieink, akiknel a hibái jobban fel vannak nagyítva...hogyne lennéknek, ez a Real..ők is kapnak gólt, nem ufok....

:x :x :x
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 8:33

Madridom facebook oldaláról meg mindenhonnan töröltem magam én is tegnap...
Szóval te vagy az a -1 like.... :ike: Megjegyeztem

:mrgreen:
ha Iker világtalan marad azért
Anis, tedd a szívedre a kezed. Ha Iker világtalan, akkor Te?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 20., péntek 4:33

Anis írta:ace-n van egy Real szurkolói csoport, ott is elképesztő dolgok mentek a hollandok elleni meccs után. plusz a BL döntő után is mindenki Ikert védte, hogy egy hiba nem is hiba. "minden ember hibázik", stb. Nem bírják elismerni ha a kiskedvencük rosszul játszott.
Madridom facebook oldaláról meg mindenhonnan töröltem magam én is tegnap... Elképesztő ami ott megy. Mert hogy hogy merik kritizálni, megnyert mindent, meg egy rossz meccs stb. Én elhiszem h szeretik, de amikor már a 25. rossz meccse, hibája után is azt olvasod, hogy ő akkor is Iker, meg akkor is ő a legnagyobb és h amíg ő van addig nem védhet mást, ott elég. Ennyire elvakult emberek nem lehetnek. Itt mindenki hibás, de ő ne merjük szidni, mert neki köszönhetnek mindent, nehogy kimerjék tenni a csapatból stb stb stb... :lol:

Tegnap is, az egyik, hogy mit képzelünk magunkról, mi lett volna ha 4 éve nem szedi ki Robbennek a ziccerét... Jézus miket olvas az ember. Szerintem nincs madridista aki ne ismerné el az itt töltött évei közül legalább 10-et. Fogalmuk nincs róla, hogy miről szól a foci.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 0:32

Padon maradhatna, mivel legenda. Azt hiszem nem kell ecsetelni, szerintem nem árt ha van egy ilyen tag a csapatban. Cserének jó. Igenis, jó, nem fog folyton bakizni. Természetesen kezdőbe nem. Kérdés, hogy ennyi pénzért megéri cserekapusnak tartani, és egyáltalán szívesen padozik-e nálunk.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. június 20., péntek 0:29

ha Iker világtalan marad azért
Függetlenül attól, hogy milyen formát mutat Casillas, azért legalább mi próbáljunk meg normálisan nyilatkozni játékosokról.. :roll:
#happyshitting

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 0:19

Géci írta:Facen mi megy a marca szavazásos hir alatt, édes istenem... :fpalm:
Merem állitani, hogy vannak akik 40 évesen is védetnék Ikert, mert ő a kiskedvenc... :roll:
Face-n van egy Real szurkolói csoport, ott is elképesztő dolgok mentek a hollandok elleni meccs után. plusz a BL döntő után is mindenki Ikert védte, hogy egy hiba nem is hiba. "minden ember hibázik", stb. Nem bírják elismerni ha a kiskedvencük rosszul játszott.

Amúgy meg Iker javára szól az Lopezzel szemben, hogy hosszú évekig együtt játszott Carvajal kivételével a komplett védelemmel.

Vagy Lopez kezd, vagy Iker: így vagy úgy, de el fog dőlni. ha Iker világtalan marad azért, ha Lopez profin véd azért.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 19., csütörtök 23:10

zalkrisz írta:agy éppen csak nem a kupákban védett, ahol nincs helye a hibáknak és ezért jóval fegyelmezettebb, koncentráltabb az egész csapat.
Biztos a kupában a Getafe meg Osansuna szintű csapatok ellen fegyelmezettebbek voltak, mint a Barca vagy Atma ellen. Én amondó vagyok ezt az évet még kapják meg mindketten, bár a sorsolás még nem ismert, de felkészülési meccseket meg a bajnokság elejét kapja meg Iker, aztán ha ugyanilyen világtalan formát hoz akkor jöhet Lopez, vszeg a közönség is belátja, hogy Casillas felett is elment az idő, lehet ő is ráébred(persze, ha még nem ébred rá).

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. június 19., csütörtök 23:05

Realista24 írta:Diego csak az Atma ellen bakizott? Lehet, el is ment a bajnokság rajta, ha már sarkítunk.
Ilyen alapon Nojeren ment a Bayernnek a BL- López nem extraklasszis, de jelenleg stabilabb formát mutat Ikernél. Mindent elmond, hogy az Atléti láthatóan teljesen szándékosan arra játszott, hogy Iker a beadásoknál összehoz egy gólt. Ez baj.

u.i: A londni mtk vezetősége a fejére is állhat, ha Lloris nem hosszabbit. Ha van esze, nem fog.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 19., csütörtök 22:47

Facen mi megy a marca szavazásos hir alatt, édes istenem... :fpalm:
Merem állitani, hogy vannak akik 40 évesen is védetnék Ikert, mert ő a kiskedvenc... :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 22:35

Vagy éppen csak nem a kupákban védett, ahol nincs helye a hibáknak és ezért jóval fegyelmezettebb, koncentráltabb az egész csapat.
Sejtettem, hogy valaki ezzel fog jönni, de szerintem nem ezért van. Sok meccsen látható volt a kommunikáció hiánya.
A kapitány az kapitány, akármennyire is bús a feje, hangsúlyozom, hogy szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: