Kommentáld a híreket
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Kommentáld a híreket
Ti mit láttok ebben a Kondogbiában, hogy így el vagytok ájulva tőle? Egy darabos mozgású batár állat, aki nem is elég technikás, csak kurva nagy darab.
Igazoljuk le Carvajalt, Gündogant, meg a Reus/Bale párosból az egyiket és csókolom. De verjétek már ki a fejetekből Vidalt meg Pogbát, mert már komolyan gyomoridegem van, ha meglátom, hogy írjátok a neveiket. Kondogbiánál meg már hozom a filézőt...
Igazoljuk le Carvajalt, Gündogant, meg a Reus/Bale párosból az egyiket és csókolom. De verjétek már ki a fejetekből Vidalt meg Pogbát, mert már komolyan gyomoridegem van, ha meglátom, hogy írjátok a neveiket. Kondogbiánál meg már hozom a filézőt...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Volt még egy támadó a Fionál
Jovetic.
Én még emlékszem arra a Fiorentinára, oszlopos tagja volt a montenegrói.
video amikor megcsapták a bayernt 3-2-re
Jovetic kettőt is vállalt.
Odavágón 2-1 lett a bayernnek, de Övrebo egy hatalmas lesgólt csalt nekik, azzal nyertek.
Sajnos azóta Joveticnek volt egy nagyobb sérülése, térdszalagszakadás asszem, úgyhogy felejtős, bár idén újra házi gólkirály lett Firenzében.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jesús Navas, PirlóGalacticos írta:ugye tavaly is vezettem excelben hogy hány játékossal hoztak minket szóba a nyáron.
most is elkezdtem viszont elakadtam, ennél tuti hogy több név volt.
kép. kérdés: kiket hagytam le? :-)
ja bale, pogba, carvajal is lemaradt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazából az eladása a vezetőség fejében eddig sem merült fel. A komoly feladat az, hogy aláírassák vele a hosszabbítást.hogy CR nem megy sehova . Az első komolyabb feladat kipipálva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Stevan Jovetic, Luis Suárez, Kyle Walker, Vincent Kompany, Javier Hernandez, Marouane Felllaini, Mbaye Niang, Inigo Martínez, Thiago, Robert Lewandowski, David Luiz, Wayne Rooney
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
megmernék rá esküdni, hogy lewandowskiról mondta ezt. na nem az 1 évet, hanem, hogy ez a 2 csapat igazolhatja le.Reusról nem nagyon hallani, hogy váltana. Viszont volt a BL döntő alatt valami szöveg a kommentátortól, hogy van a szerződésében valami kivásárlási opci, ami jövőre lép életbe, és csak a madrid illetve a chelsea élhet vele. Mondjuk eleve viccesnek hangzik, pláne hogy miért pont a chelsea, de hallotta valaki még rajtam kívül ezt?
Egyébként tényleg jó a gyerek, gyors, nem pöcsöl, viszont nincs is képben.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj,hogy még azt sem tudjuk ki lesz az edző....
Az a baj,hogy még azt sem tudjuk,ha jön az új edző,milyen koncepcióban képzeli el,kiket szeretne,milyen rendszerben képzeli el....
Azt sem tudjuk,hogy az új edző mennyi szabad kezet kap az igazolások tekintetében,bár azt tudjuk hogy Zidane lehet a sportigazgató,akinek nincs rossz szeme a dolgokhoz,de azt viszont nem tudjuk,hogy az új edzővel mennyire fog egyezni a francia legenda véleménye...
Nem tudjuk azt sem,hogy Bale hogy dönt,és ha nem jön,akkor ki lehet az,aki pótolná...
Nem tudjuk hogy jön e Carvajal,vagy jön e valami épkézláb kp,nem tudjuk hogy csatár poszton igazolunk,vagy sem....
Nem tudunk mi semmit.Egyvalami,ami biztató,hogy van még azért idő,az átigalozási szezonból.Csak ne legyen késő...
Az a baj,hogy még azt sem tudjuk,ha jön az új edző,milyen koncepcióban képzeli el,kiket szeretne,milyen rendszerben képzeli el....
Azt sem tudjuk,hogy az új edző mennyi szabad kezet kap az igazolások tekintetében,bár azt tudjuk hogy Zidane lehet a sportigazgató,akinek nincs rossz szeme a dolgokhoz,de azt viszont nem tudjuk,hogy az új edzővel mennyire fog egyezni a francia legenda véleménye...
Nem tudjuk azt sem,hogy Bale hogy dönt,és ha nem jön,akkor ki lehet az,aki pótolná...
Nem tudjuk hogy jön e Carvajal,vagy jön e valami épkézláb kp,nem tudjuk hogy csatár poszton igazolunk,vagy sem....
Nem tudunk mi semmit.Egyvalami,ami biztató,hogy van még azért idő,az átigalozási szezonból.Csak ne legyen késő...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A felnőtt csapatban nincs 9 és feles posztGéci írta:Mi a fasznak, ha ott van Jesé akit ingyen felhozunk a Castillából...

ezzel engem is meg lehet rígatni, nem csak a gyerkőcötRealista24 írta:Ezzel riogatom a gyerkőcöt is, ha rosszalkodik

Azt a Martínez gyereket, aki hátvéd. Meg Khedira öccsétGalacticos írta:kérdés: kiket hagytam le?

Amúgy Reusos hírre nem emlékszem

Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
DraxlerRealista24 írta:Thiagokép. kérdés: kiket hagytam le?
Yayát én nem olvastam.![]()
Götze

- Galacticos
pedig az nso lehozta.Realista24 írta:Yayát én nem olvastam.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Thiagokép. kérdés: kiket hagytam le?
Yayát én nem olvastam.

Götze
Volt még egy támadó a Fionál, a nevét nem vágom. Meg Felliani is volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
ugye tavaly is vezettem excelben hogy hány játékossal hoztak minket szóba a nyáron.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista24 írta:Ezzel riogatom a gyerkőcöt is, ha rosszalkodik

Mi a fasznak, ha ott van Jesé akit ingyen felhozunk a Castillából...ericco írta:idane pedig hozzon Karim mögé valami fasza 19 éves "francia" csatártehetséget olcsón, akitől az első felkészülési meccsen összehugyozzuk magunkat a gyönyörtől![]()

Szerk.:
Közben olvastam 1 olyat (hála a telefonos alkalmazásoknak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2013. május 27., hétfő 15:36-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen. :-)de hallotta valaki még rajtam kívül ezt?
Ezzel riogatom a gyerkőcöt is, ha rosszalkodikAkkor van gond, ha Cavani, Bale kettőst nymjuk, seggükben egy Khedirával, aztán mehet az ívelgetés meg a kontrázás...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Reusról nem nagyon hallani, hogy váltana. Viszont volt a BL döntő alatt valami szöveg a kommentátortól, hogy van a szerződésében valami kivásárlási opci, ami jövőre lép életbe, és csak a madrid illetve a chelsea élhet vele. Mondjuk eleve viccesnek hangzik, pláne hogy miért pont a chelsea, de hallotta valaki még rajtam kívül ezt?
Egyébként, ha hozunk játszó középpályásokat, illetve mara elől Benzema, átállunk agyban egy földön való játékra, akkor Bale is elférne itt végül is. Nem teljesen hülye azért a technikás játékhoz, és bár fő erőssége továbbra is a sebessége és az ereje lenne, az egész csapat attól még inkább nyomhatna egy technikás, passzos focit.
Akkor van gond, ha Cavani, Bale kettőst nymjuk, seggükben egy Khedirával, aztán mehet az ívelgetés meg a kontrázás...
Egyébként, ha hozunk játszó középpályásokat, illetve mara elől Benzema, átállunk agyban egy földön való játékra, akkor Bale is elférne itt végül is. Nem teljesen hülye azért a technikás játékhoz, és bár fő erőssége továbbra is a sebessége és az ereje lenne, az egész csapat attól még inkább nyomhatna egy technikás, passzos focit.
Akkor van gond, ha Cavani, Bale kettőst nymjuk, seggükben egy Khedirával, aztán mehet az ívelgetés meg a kontrázás...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hozzuk el Benziát a Lyontól, és akkor a Benz támadósor készen is állericco írta:Kerlon írta:Zidane pedig hozzon Karim mögé valami fasza 19 éves "francia" csatártehetséget olcsón, akitől az első felkészülési meccsen összehugyozzuk magunkat a gyönyörtől

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A közvetlen rivális lerabolhatja őket, mi meg balfaszoskodunk? HihetetlenKerlon írta:Az a baj, hogy a Dortmundból nehéz lesz bárkit is elhozni, mert szétkapja őket a Bayern Götzéstől Lewandowskiig

Tényleg nehéz pozitívan hozzáállni a nyárhoz. Jöhetne Jupp, hozhatná magával Luis Gustavot, Dortmundból Gündogant és Rust. Barcából le kéne nyúlni Thiagot

KP-ra meg meghagynám Modricot és Xabit.
-----------------------lopez-------------------- (iker, jesus)
carvajal------varane-----ramos----marcelo (arbeloa, pepe, nacho, ?albiol?)
-----------------luis gustavo------------------ (xabi)
----------thiago

---reus--------------karim-------------cr----- (özil, jesé és akit zidane szervál

Mióta a Dortmund visszavásárolta őt, azóta szeretném itt látni :-)Csak azt nem értem, miért kellett itt pár embernek egy BL döntő, hogy észrevegyétek Reust
OUT: Kaká, Higuaín, Di Maria, Khedira, Coentrao, Callejon, Essien, Carvalho.
Merci Zizou!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak azt nem értem, miért kellett itt pár embernek egy BL döntő, hogy észrevegyétek Reust
Annyira passzol a gyors, földön vezetett támadójátékba, hogy hihetetlen és ezt meg lehetne valósítani Madridban. Nem kontrázásra és nem is szutykos tilitolira gondolok, támadófocira.

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Engem nem erdekel, hogy ki erkezik a tamadokhoz, de ha khedira jovore itt marad es kezdeni fog en tokon szurom magamat. A vilag leghaszontalabb jatekosa, 0 a marketingerteke, elvileg egy labdaszero kozeppalyas, de Modric, akinek nem ez a fo feladata, tobb labdat szerez meccsenkent, lassu, az elorejatekban teljesen fogalmatlan, semmi technikai kepzettseg, labdat nem tud megtartani, nem is ertem, olyan mintha egy csuklosbusz es egy anyahajo szerelmebol szuletett volna. Ha megnezem a dortmund es a bayern kozeppalyajajat, ott gyors, agilis, ketlabas, elorejatekban hasznos jatekosok vannak. Egyszeruen a Pogba, Vidal, Gundogan 3masbol kell egyet hozni, plusz Casemeiro es Kondogbia. Verratti meg jojjon, hogy Alonsot lehessen rotalni. De a legfontosabb, hogy khedirat nem akarom Madrid kornyeken latni, esetleg az atleticoban, oda valo.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
én abban reménykedek, hogyha valóban zidane lesz a sportigazgató és ő fog felelni az átigazolásokért akkor nem fogja engedni, hogy hozzuk cavanit 60-ért. és kitudja, talán néhány fiatal, normális arcot is fogunk igazolni.hehe írta:de az a baj hogy álmodozhatunk itt, szopóágon vagyunk évek óta, minden nyár csalódás és szar, sosem azok jönnek akiket pl én akarok. nem fényezem magam, de látjuk az eredményét a pályán és a különböző versenysorozatokban...
egyébként a felhozatalból, akik maradtak, nekem tetszene egy carvajal, gündogan, reus pakk. melléjük még jöhet casemiro, esetleg isco és kondogbia. aztán deal.