Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Kondogbiának elég jó beve van a piacon, 20 éves, jó felépítésű, statja alapján nem szokta lemészárolni a többi játékost. Nyilván nem abból kell kiinduléni, hogy megvan a tuti középpályásunk a következő szezonra, de ha értelmes áron hozható (az ő szerződésén se nagyon lehet kiigazodni), akkor meg lehet próbálni. Mivel nincs tuti megoldás, ezért probálkozni kell, ez van. Lehet, hogy nagy bukás lesz, akkor meg eladjuk.
Mourinho jelenleg Londonban tartózkodik, hogy aláírja szerződését a Chelseaval. Amúgy élőben nézi a Crystal Palace-Watford meccset. :-)
- ___Samy___
kondogbia nem egy fogalmatlan szerencsétlen gyerek, technikailag sokkal képzettebb, mint khedira, már csak ezért is megérné nekünk
alkatát jól használja ki a labdák fedezésére, és megszerzésére, bár nem olyan sallangmentes, mint varane, és ezek mellett még olcsó is lenne, ezen a sovány piacon meg ki kell használnunk
egy negatív dolog van vele kapcsolatban, hogy egy kicsit gyorsnak érzem még ezt a focit neki, de ehhez lehet alkalmazkodni, meg van benne a lehetőség
ha mellé még tudunk egy nagyobb nevet hozni a kp-ra, akkor már jók vagyunk
alkatát jól használja ki a labdák fedezésére, és megszerzésére, bár nem olyan sallangmentes, mint varane, és ezek mellett még olcsó is lenne, ezen a sovány piacon meg ki kell használnunk
egy negatív dolog van vele kapcsolatban, hogy egy kicsit gyorsnak érzem még ezt a focit neki, de ehhez lehet alkalmazkodni, meg van benne a lehetőség
ha mellé még tudunk egy nagyobb nevet hozni a kp-ra, akkor már jók vagyunk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Number 1 nyomta,de ő tudja is hogy kicsoda.Isemeri a francia focit,de hogy mennyire elfogult ezekkel a playakkal,abba most nem mennék bele.cart írta:Most ő a sláger, emlékszem tavaly még az a Fofana vagy ki volt a téma, ma meg szerintem az se emlékszik rá, aki sztárolta. Majd elmúlik ez is.

(Nem személyeskedésnek szántam,annál is inkább mert N1 a spanom

Vagyis remélem hogy ezek után is az lesz

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Perezék viszont 100, hogy már tudják.Az a baj,hogy még azt sem tudjuk ki lesz az edző....
Most ő a sláger, emlékszem tavaly még az a Fofana vagy ki volt a téma, ma meg szerintem az se emlékszik rá, aki sztárolta. Majd elmúlik ez is.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Attól még, hogy az érkezők közé írjuk, nem vagyunk tőle elájulva. Csak elég konrkét hírek érkeztek vele kapcsolatban pár hete, azóta ezek elhalkultak. Szóval vagy lemondtunk róla, vagy már leigazoltuk.peti_madrid írta:Ti mit láttok ebben a Kondogbiában, hogy így el vagytok ájulva tőle?
Ilyet nem igazán vettem észre idáig.Kondogbiát meg a fél fórum követeli
Merci Zizou!
Pont ezt akartam én is kérdezni...Khedira közellenség, Kondogbiát meg a fél fórum követeli. Talán egy fokkal dinamikusabbnak tűnik a németnél, dehogy sokkal jobb lenne, azt kétlem. Oké, hogy fogynak az alternatívák, de vele aztán nem leszünk előrébb, mint Samyval.Ti mit láttok ebben a Kondogbiában, hogy így el vagytok ájulva tőle? Egy darabos mozgású batár állat, aki nem is elég technikás, csak kurva nagy darab.
Igazoljuk le Carvajalt, Gündogant, meg a Reus/Bale párosból az egyiket és csókolom. De verjétek már ki a fejetekből Vidalt meg Pogbát, mert már komolyan gyomoridegem van, ha meglátom, hogy írjátok a neveiket. Kondogbiánál meg már hozom a filézőt..
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lewandowski is követi Götzét:
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ne-2248467
A Dortmund nagyon súlyosan szét lehet kapva. Most kérdés, hogy pénzzé teszik amit lehet, vagy megmakacsolják magukat és nem adnak el többet senkitse. Biztosan van érdeklődő Gündogan, Reus, Hummels, Piszczek iránt is.
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ne-2248467
A Dortmund nagyon súlyosan szét lehet kapva. Most kérdés, hogy pénzzé teszik amit lehet, vagy megmakacsolják magukat és nem adnak el többet senkitse. Biztosan van érdeklődő Gündogan, Reus, Hummels, Piszczek iránt is.
- ___Samy___
Lichtsteinert ha jól látom még nem írta senkikiket hagytam le?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ti mit láttok ebben a Kondogbiában, hogy így el vagytok ájulva tőle? Egy darabos mozgású batár állat, aki nem is elég technikás, csak kurva nagy darab.
Igazoljuk le Carvajalt, Gündogant, meg a Reus/Bale párosból az egyiket és csókolom. De verjétek már ki a fejetekből Vidalt meg Pogbát, mert már komolyan gyomoridegem van, ha meglátom, hogy írjátok a neveiket. Kondogbiánál meg már hozom a filézőt...
Igazoljuk le Carvajalt, Gündogant, meg a Reus/Bale párosból az egyiket és csókolom. De verjétek már ki a fejetekből Vidalt meg Pogbát, mert már komolyan gyomoridegem van, ha meglátom, hogy írjátok a neveiket. Kondogbiánál meg már hozom a filézőt...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Volt még egy támadó a Fionál
Jovetic.
Én még emlékszem arra a Fiorentinára, oszlopos tagja volt a montenegrói.
video amikor megcsapták a bayernt 3-2-re
Jovetic kettőt is vállalt.
Odavágón 2-1 lett a bayernnek, de Övrebo egy hatalmas lesgólt csalt nekik, azzal nyertek.
Sajnos azóta Joveticnek volt egy nagyobb sérülése, térdszalagszakadás asszem, úgyhogy felejtős, bár idén újra házi gólkirály lett Firenzében.
-
Jesús Navas, PirlóGalacticos írta:ugye tavaly is vezettem excelben hogy hány játékossal hoztak minket szóba a nyáron.
most is elkezdtem viszont elakadtam, ennél tuti hogy több név volt.
kép. kérdés: kiket hagytam le? :-)
ja bale, pogba, carvajal is lemaradt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazából az eladása a vezetőség fejében eddig sem merült fel. A komoly feladat az, hogy aláírassák vele a hosszabbítást.hogy CR nem megy sehova . Az első komolyabb feladat kipipálva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Stevan Jovetic, Luis Suárez, Kyle Walker, Vincent Kompany, Javier Hernandez, Marouane Felllaini, Mbaye Niang, Inigo Martínez, Thiago, Robert Lewandowski, David Luiz, Wayne Rooney
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
megmernék rá esküdni, hogy lewandowskiról mondta ezt. na nem az 1 évet, hanem, hogy ez a 2 csapat igazolhatja le.Reusról nem nagyon hallani, hogy váltana. Viszont volt a BL döntő alatt valami szöveg a kommentátortól, hogy van a szerződésében valami kivásárlási opci, ami jövőre lép életbe, és csak a madrid illetve a chelsea élhet vele. Mondjuk eleve viccesnek hangzik, pláne hogy miért pont a chelsea, de hallotta valaki még rajtam kívül ezt?
Egyébként tényleg jó a gyerek, gyors, nem pöcsöl, viszont nincs is képben.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj,hogy még azt sem tudjuk ki lesz az edző....
Az a baj,hogy még azt sem tudjuk,ha jön az új edző,milyen koncepcióban képzeli el,kiket szeretne,milyen rendszerben képzeli el....
Azt sem tudjuk,hogy az új edző mennyi szabad kezet kap az igazolások tekintetében,bár azt tudjuk hogy Zidane lehet a sportigazgató,akinek nincs rossz szeme a dolgokhoz,de azt viszont nem tudjuk,hogy az új edzővel mennyire fog egyezni a francia legenda véleménye...
Nem tudjuk azt sem,hogy Bale hogy dönt,és ha nem jön,akkor ki lehet az,aki pótolná...
Nem tudjuk hogy jön e Carvajal,vagy jön e valami épkézláb kp,nem tudjuk hogy csatár poszton igazolunk,vagy sem....
Nem tudunk mi semmit.Egyvalami,ami biztató,hogy van még azért idő,az átigalozási szezonból.Csak ne legyen késő...
Az a baj,hogy még azt sem tudjuk,ha jön az új edző,milyen koncepcióban képzeli el,kiket szeretne,milyen rendszerben képzeli el....
Azt sem tudjuk,hogy az új edző mennyi szabad kezet kap az igazolások tekintetében,bár azt tudjuk hogy Zidane lehet a sportigazgató,akinek nincs rossz szeme a dolgokhoz,de azt viszont nem tudjuk,hogy az új edzővel mennyire fog egyezni a francia legenda véleménye...
Nem tudjuk azt sem,hogy Bale hogy dönt,és ha nem jön,akkor ki lehet az,aki pótolná...
Nem tudjuk hogy jön e Carvajal,vagy jön e valami épkézláb kp,nem tudjuk hogy csatár poszton igazolunk,vagy sem....
Nem tudunk mi semmit.Egyvalami,ami biztató,hogy van még azért idő,az átigalozási szezonból.Csak ne legyen késő...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A felnőtt csapatban nincs 9 és feles posztGéci írta:Mi a fasznak, ha ott van Jesé akit ingyen felhozunk a Castillából...

ezzel engem is meg lehet rígatni, nem csak a gyerkőcötRealista24 írta:Ezzel riogatom a gyerkőcöt is, ha rosszalkodik

Azt a Martínez gyereket, aki hátvéd. Meg Khedira öccsétGalacticos írta:kérdés: kiket hagytam le?

Amúgy Reusos hírre nem emlékszem

Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
DraxlerRealista24 írta:Thiagokép. kérdés: kiket hagytam le?
Yayát én nem olvastam.![]()
Götze

- Galacticos
pedig az nso lehozta.Realista24 írta:Yayát én nem olvastam.