Thiagokép. kérdés: kiket hagytam le?
Yayát én nem olvastam.

Götze
Volt még egy támadó a Fionál, a nevét nem vágom. Meg Felliani is volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 15:36
Thiagokép. kérdés: kiket hagytam le?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 27., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 15:33
Realista24 írta:Ezzel riogatom a gyerkőcöt is, ha rosszalkodik
Mi a fasznak, ha ott van Jesé akit ingyen felhozunk a Castillából...ericco írta:idane pedig hozzon Karim mögé valami fasza 19 éves "francia" csatártehetséget olcsón, akitől az első felkészülési meccsen összehugyozzuk magunkat a gyönyörtől![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 15:30
Igen. :-)de hallotta valaki még rajtam kívül ezt?
Ezzel riogatom a gyerkőcöt is, ha rosszalkodikAkkor van gond, ha Cavani, Bale kettőst nymjuk, seggükben egy Khedirával, aztán mehet az ívelgetés meg a kontrázás...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 27., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 27., hétfő 15:17
Hozzuk el Benziát a Lyontól, és akkor a Benz támadósor készen is állericco írta:Kerlon írta:Zidane pedig hozzon Karim mögé valami fasza 19 éves "francia" csatártehetséget olcsón, akitől az első felkészülési meccsen összehugyozzuk magunkat a gyönyörtől
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 15:13
A közvetlen rivális lerabolhatja őket, mi meg balfaszoskodunk? HihetetlenKerlon írta:Az a baj, hogy a Dortmundból nehéz lesz bárkit is elhozni, mert szétkapja őket a Bayern Götzéstől Lewandowskiig
Mióta a Dortmund visszavásárolta őt, azóta szeretném itt látni :-)Csak azt nem értem, miért kellett itt pár embernek egy BL döntő, hogy észrevegyétek Reust
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 27., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. május 27., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 27., hétfő 15:10
én abban reménykedek, hogyha valóban zidane lesz a sportigazgató és ő fog felelni az átigazolásokért akkor nem fogja engedni, hogy hozzuk cavanit 60-ért. és kitudja, talán néhány fiatal, normális arcot is fogunk igazolni.hehe írta:de az a baj hogy álmodozhatunk itt, szopóágon vagyunk évek óta, minden nyár csalódás és szar, sosem azok jönnek akiket pl én akarok. nem fényezem magam, de látjuk az eredményét a pályán és a különböző versenysorozatokban...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 15:09
Kondogbia szerintem kilőve azzal, hogy Casemirót elvileg megvesszük 6milláért. Jön valaki Alonso posztra, hogy ne keljen megint minden meccset letolni. Iscora van sansz ha Callejón megy vagy Moratta + egy kis anyagiak. Carvajal is szinte fix, hogy jön. Cavani érkezésére még nem mondanék annyira fixet viszont én még látok esélyt Bale re. Benzemát jövőre nem szeretném a padon látni. Maximum akkor, ha le lesz cserélve a 60. percben... Jesét meg rakják fel, de olyan posztra ahol játszik is mert másképp csak elépül. Hiába teszik CR cserének, mikor konkrétan CR-t nem lehet lecibálni a pályáról szerencsérehehe írta:hallod nagyon összeverek pár embert, ha igazad leszSzerintem ebből Isco, Kondogbia, Casemiro, Carvajal és Cavani lesz. Utóbbi akar majd lenni a nagy dobás. Árát tekintve az is lesz.![]()
nem lenne szimpi ez így.
amúgy megnéztem a béelldöntőt, és az első félidőben volt egy reus felpassz, ami egyből, erősen, pontosan volt lewandowskinak, gyorsítva a játékot, nem szarakodott labdaigazítással, mint nálunk 2-3 emberen kívül az egész kurva csapat, hanem ment a bugi. mondanom se kell, hogy az elmúlt 10 évben egy kézen meg tudom számolni hányszor láttam ilyet a világon, úgyhogy azt kell monnyam, hogy ettől az egy árva passztól beleszerettem a gyerekbe.
ha játszó csapatot akarunk, az ilyen arcokra van szükség. gündogan szintén full labdabiztos arc, ráadásul gyors és fürge, kétlábas, technikás.
de az a baj hogy álmodozhatunk itt, szopóágon vagyunk évek óta, minden nyár csalódás és szar, sosem azok jönnek akiket pl én akarok. nem fényezem magam, de látjuk az eredményét a pályán és a különböző versenysorozatokban...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 27., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 15:03
Most mondta:Szóval Cavani úgynézki biztosan, hogy érkezik.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 27., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 27., hétfő 14:57
Az a baj, hogy a Dortmundból nehéz lesz bárkit is elhozni, mert szétkapja őket a Bayern Götzéstől Lewandowskiig. Mondjuk az egyiket el lehetne hozni, de mindkettőt már tuti nem. Gündoganért le kell rakni 15 millió meg átadni Sahin játékjogát aztán jók is lehetünk.Csabi írta:Nekem egyébként Reus játéka jobban tetszik, mint Iscóé. De egyiket mindenképp el kell hozni. Nem kell baszakodni itt 60-70 milliós Bale-kkel. Majd jön, ha ő is jönni akar és megmondja Lewynek is. Addig meg az árából kijön a Reus-Isco pakk is. Gündoganért meg le kéne rakni azt a szaros 25 milliót az asztalra.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 14:54
hallod nagyon összeverek pár embert, ha igazad leszSzerintem ebből Isco, Kondogbia, Casemiro, Carvajal és Cavani lesz. Utóbbi akar majd lenni a nagy dobás. Árát tekintve az is lesz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 14:53
Dettó. Már régen mondogatom őt, szélen is jó, Götze kiesése után elég jól mozgatja ott elöl a Dortmundot, és kapu előtt sem balfasz. Sajnos még csak pletyka szinten sem merül fel a neve. Ahogy Gündogané sem már.Nekem egyébként Reus játéka jobban tetszik, mint Iscóé.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 27., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 27., hétfő 14:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 14:42
Neymar, Vidal, Pogba, Bale és még lehetne foyltatni a sort. Ahhoz képest, hogy most kéne a legjobban igazolni, legnagyobbat dobni, eléggé ramatyul alakulnak a dolgok a piacon, és még hivatalosan el sem kezdődött az átigazolási szezonhehe írta:várjál egyelőre falcaon jussanak túl
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem