Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 19., csütörtök 14:18

Megy USA-ba szerintem majd, jó pénzért. Ott elbohóckodik. De szigorúan csak egy év múlva, most még maradjon. Hirtelen váltás nagyon felkavarná az állóvizet, meg azért kell a rutin is a csapatba.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 19., csütörtök 12:10

Véget ért egy korszak, nem most, már 2 éve... A hibás számomra Iker,hogy nem vette észre időben(de ez nagyon sok játékossal megesett már, nehéz időben lépni teljesen megértem). Kedvenc kapusom,így szeretnék arra a teljesítményre emlékezni amit az első 12 évben láttam. Most nyáron lenne a legjobb a válás, mert végre le esett mindenkinek,hogy Iker már nem a régi. A baj az ,hogyakit én örökösnek szánok az De Gea,vagy a Belga de ők mozdíthatatlanok, így ha Lopez is lesz az elsőszámú nagyon nehéz lesz Casillas helyett minőségi pótlást szerezni. De szerintem sem a kapusokon fog múlni az idei szezonunk. Szóval ha megvan az örökös még nyáron, akkor léphet Casillas, ha meg nincs akkor én még hagynám egy évig, és akkor jövőnyáron búcsúzhatna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 19., csütörtök 10:39

Meséljen Casillasról. Láttam Zamorát és Bañónt, akik felbecsülhetetlen értékűek voltak. Tetszik hogy Iker élete klubjában marad, de van két nagy defektje: Rosszul jön ki a magas labdákra, és én a járóbotommal jobban tudnék tisztázni, mint ő lábbal. Viszont kiemelkedő reflexei vannak. Ebben egyedülálló. Forrás: Madridom.hu
Jól megmondta az öreg :lol:
Pontosan így van :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 19., csütörtök 10:29

istimester írta:Én Llorist hoznám. 16-ban lejár a szerződése, a legjobb korban van stbstb..

Még egy érv mellette, hogy a sok ívelgető csapatok ellen ő jól húzná le a labdákat. Viszont szerintem nem olyan személyiségű kapus, aki fejben jól összeszedi a védőket, Lópezzel is ez a legnagyobb baj.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 19., csütörtök 10:20

Géci írta:Na várjatok... Ti most komolyan a Totenhammel akartok üzletelni!!?? :shutup: :shutup:
Persze valakit el kell hozni onnan minden évben. Ez egy új hagyomány. :mrgreen: :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 19., csütörtök 10:19

tubatibi írta:És tegyük hozzá, hogy Lloris eszméletlen jól jön ki a labdákra.
Beívelt szabadrúgásoknál, szögleteknél igen. Viszont ha ziccerben vezetik rá, akkor nagyon nem érzi, hogy mikor kell elhagynia a kapu előterét, mikor kell kirohannia, illetve mikor kell inkább a kapuban maradnia. Sok gólt kaptunk így idén is, még többször pedig csak a puszta szerencse vagy a támadó balfaszkodása mentett meg minket a góltól. Viszont emellett hihetetlen reflexei vannak, a magasságával sincs gond, alapvetően lábbal elég jó, illetve bizonyos szempontból igazi vezéregyéniség is.

Őszintén szólva én azt hittem, hogy már 2013 nyarán el fogja vinni egy topcsapat, szerencsére ez nem történt meg, most viszont sajnos simán el tudom képzelni, hogy távozik. Annak ellenére, hogy nyilatkozott arról, hogy maradni fog, azért ha egy Real-szintű együttes érdeklődik iránta, akkor valahogy nem tudom elképzelni, hogy csuklóból visszadobjon egy esetleges ajánlatot. (Ha mégis ezt teszi, és olyan szintű klubhűség van benne, hogy inkább a Spurs-t választja, akkor nagyot fog nőni a szememben.)

szerk.: Amúgy vihető, 75 millió euró az alsó határ. :shifty: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. június 19., csütörtök 10:23-kor.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 19., csütörtök 10:12

rikiramos írta:
Géci írta:Csapat építés első fő szabálya! Végy egy jó kapust! :)
Ha idén nem is, de jövőre egy De Gea-nak örülnék!
Vagy egy sajat nevelésű kapusnak, nem tudom Pacheco vagy Yanez mennyire vannak toppon.
Ha tehetsegesek is,tulsagosan tapasztalatlanok. Ha elmennek tapasztalatot szerezni,es vissza jon valamelyikojuk 5 ev mulva akkor azt mondanam oke. De arra meg mar stabil klasszis kapus kell hogy legyen a kapuban. Llorris,De Gea,Courtois. Valamelyik. Mivel elobbi hozhato leginkabb en megprobalnam.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 19., csütörtök 10:07

Na várjatok... Ti most komolyan a Totenhammel akartok üzletelni!!?? :shutup: :shutup:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 10:07

L.Miki írta:A lényeg, hogy lépni kell és itt a megoldás nem Lopez- ő csak átmeneti megoldás-... Keresni kell egy tehetséges fiatal kapust és ha az meg van ide kell valahogyan őt hozni.
Nagy kedvencem San Iker, fontos szerepet játszott abban, hogy végül Madridista szurkolónak mondhatom magam, ahogyan Raúlnak is volt szerepe ebben, és még jó néhány játékosnak. Viszont Raúl a távozás szintjére lépett amikor eljött az ideje. Ez a helyzet Casilassal is. Egyetértek numberone-val nem feltétlenül adnám még most el, azért ennyire nem lehet drasztikus a helyzet. Bár tény, hogy a fontos momentumoknál nem nagyon van talpon, ugye BL döntő... és ha nem lett volna Ramos akkor bizony lett volna hadd el hadd. Úgy vélem már most el kell kezdeni keresni azt a kapust aki méltóan megérdemli az első számú mezt. Kérdés, hogy ki az?

De majd meglátjuk, hogy hogyan fog erről vélekedni Carlopapa.
Raul közel sem akkor távozott, amikor "kellett" volna. Off vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 19., csütörtök 9:35

És tegyük hozzá, hogy Lloris eszméletlen jól jön ki a labdákra.
De Gea és Courtois most még esélytelen. Pedig nekem kettejük közül kéne a jövő Real Madrid kapusa. :)

Bár van egy érzésem, hogy itt semmilyen kapus igazolás nem lesz. Akkor viszont maradjon Diego a mi kapusunk. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 19., csütörtök 9:30

A lényeg, hogy lépni kell és itt a megoldás nem Lopez- ő csak átmeneti megoldás-... Keresni kell egy tehetséges fiatal kapust és ha az meg van ide kell valahogyan őt hozni.
Nagy kedvencem San Iker, fontos szerepet játszott abban, hogy végül Madridista szurkolónak mondhatom magam, ahogyan Raúlnak is volt szerepe ebben, és még jó néhány játékosnak. Viszont Raúl a távozás szintjére lépett amikor eljött az ideje. Ez a helyzet Casilassal is. Egyetértek numberone-val nem feltétlenül adnám még most el, azért ennyire nem lehet drasztikus a helyzet. Bár tény, hogy a fontos momentumoknál nem nagyon van talpon, ugye BL döntő... és ha nem lett volna Ramos akkor bizony lett volna hadd el hadd. Úgy vélem már most el kell kezdeni keresni azt a kapust aki méltóan megérdemli az első számú mezt. Kérdés, hogy ki az?

De majd meglátjuk, hogy hogyan fog erről vélekedni Carlopapa.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 19., csütörtök 8:59

istimester írta:Én Llorist hoznám. 16-ban lejár a szerződése, a legjobb korban van stbstb.

Iker felejtős. A kor önmagában nem számit, sokkal többről vam szó. Két kupát nyertünk vele, ha ettől nem jött meg az önbizalma, akkor komolyan fogalmam sincs, hogy mitől fog.

A szabadrúgást meg inkább ne magyarázzuk. Szűcs Lali simán megöleli ezt a labdát. Kurva nagy gondog vannak.
+1 minden szavát adom.

Azok közül pedig aki hozható lenne tényleg Lloris a legjobb,nála csak az hiányzik a képletből,hogy végre egy top csapatban játsszon.

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2014. június 19., csütörtök 8:20

Géci írta:Csapat építés első fő szabálya! Végy egy jó kapust! :)
Ha idén nem is, de jövőre egy De Gea-nak örülnék!
Vagy egy sajat nevelésű kapusnak, nem tudom Pacheco vagy Yanez mennyire vannak toppon.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 19., csütörtök 6:32

nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=ScLaIh30Mwg

Semmi bajom Ikerrel, López nem jobb nála, de lassan tényleg gondolkozni kell.
lopez jobb nàla
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. június 19., csütörtök 4:51

Én Llorist hoznám. 16-ban lejár a szerződése, a legjobb korban van stbstb.

Iker felejtős. A kor önmagában nem számit, sokkal többről vam szó. Két kupát nyertünk vele, ha ettől nem jött meg az önbizalma, akkor komolyan fogalmam sincs, hogy mitől fog.

A szabadrúgást meg inkább ne magyarázzuk. Szűcs Lali simán megöleli ezt a labdát. Kurva nagy gondog vannak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 19., csütörtök 0:57

elutaznék Madridba és szobrot állítanék annak, akinél felmerült a neve és le is igazolta..... :lol: :mrgreen:
de sajnos Navas se túl fiatal már, bár Ikerékhez képest egy 5össel fiatalabb.
meg Oblakot se bánnám, ha már szóba jött ő is... engem meggyőzött azokon a meccseken, amiken láttam.

de ez még sztem a jövő zenéje, mert marad a Lopez- Iker páros még egy évet, de nem bánnám, ha már most leigazolnánk pl Oblakot és jövőre jöhetne :)
Kaylor Navast is simán elhoznám, de sajnos ha jól emlékszek még csak fel sem merült a neve. Illetve sajnos 1 kapusé sem. Továbbá Claudio Bravo chilei kapus is simán elférne, beelőzvén a Barcát elhozhatnánk őt is (nem mindkettőt, csak egyiket)! Jobb formában van mint Iker, Lopeznél is valószínűleg.
1.Keylor
2. Oblak felmerült
3. Bravo kb félhivatalos, hogy a Barcáé vagyis a sport.es így hozta már le, hogy Hivatalosan is az övéké, a két klub még nem jelentette be, de ő tuti a Barcába megy.
csak nem mind1, hogy valaki km 180-al öregedik, vagy közel a 2 méterhez!
ez megint mi ha szabad megkérdeznem? :mrgreen: azért ennyire nem magas Iker :lol:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 19., csütörtök 0:31

Kaylor Navast is simán elhoznám, de sajnos ha jól emlékszek még csak fel sem merült a neve. Illetve sajnos 1 kapusé sem. Továbbá Claudio Bravo chilei kapus is simán elférne, beelőzvén a Barcát elhozhatnánk őt is (nem mindkettőt, csak egyiket)! Jobb formában van mint Iker, Lopeznél is valószínűleg.
Remy írta:Ez nem baj, Lopez az Isten... Mind a kettő öreg, ennyi.
csak nem mind1, hogy valaki km 180-al öregedik, vagy közel a 2 méterhez!
A legtöbb magas kapus még bőven elvéd magas szinten is!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 23:59

Dupla D írta:Hex nagyon átmentél mostanában statRájzenbe. :mrgreen:
:angry:
poronty írta:Hex itt nem a korról van szó, hanem arról, hogy Iker a reflexeiből élt azok a korral meg romlanak és míg más kapusok ezt kipótolják azzal, hogy a magasságuknak köszönhetően odaérnek a lövésekre Iker relatíve alacsonynak számít.
Akkor jo, mert ezt en is tudtam. :coffee:

Mindossze lattam hogy Dupla D elirt valami, ugyhogy kijavitottam. Es ha mar ugyis hozzaszoltam, odairtam egy plusz infot is.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 18., szerda 23:54

R.M.C.F írta:Az FM ben hogy állhat?
2015-ben tartok, a a reflexei még rendben vannak
Bár ilyen dolgokban inkább a Fifát szoktam nézni, megbízhatóbb. :mrgreen:

Izgalmas lesz a következő évünk, Carlo gondolkozhat hogy mi legyen, de bármit csinál az valakiknek biztos nem fog tetszeni :hmmm:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 18., szerda 23:53

https://www.youtube.com/watch?v=ScLaIh30Mwg

Vissza: