HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 19., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 19., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 19., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 19., csütörtök 0:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 19., csütörtök 0:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 19., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. június 19., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 19., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 19., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 18., szerda 23:57
Valamit elírtál, én ilyet nem mondtam soha.sccsík írta:El sem tudom képzelni mi lesz itt, ha nem a brazilok nyerik a VB-t. Na de mi lesz rossz hehével?Anyaka írta:nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. június 18., szerda 23:46
abszolút adom. csak ne az argentinok nyerjenek. Portugáliának drukkoltam, elsősorban CR, Coentrao és Pepe miatt, de sajnos Coentraonak már annyi. Nálam még így is ők és Benzin miatt a franciák is kedvencek, de én sem lennék csalódott ha egy kisebb csapat húzná be.na mind1, a fő, hogy fasza kis vb ez eddig, reméljük tart a színvonal. ráadásul kb. lehetetlen megjósolni, hogy ki nyeri.
mivel a portugál győzelemre semmi esélyt nem látok, így abban bízok, hogy vagy a franciák, vagy valamelyik fasza kis focit nyomó kisebb csapat húzza be valahogy. chile, mexico, ghana, ha javulnak akkor esetleg az uruk. bennük bízok.
na jó ha benzema vezérletével behúzzák a franciák, akkor sem leszek csalódott.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 18., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: sccsík » 2014. június 18., szerda 23:27
El sem tudom képzelni mi lesz itt, ha nem a brazilok nyerik a VB-t. Na de mi lesz rossz hehével?Anyaka írta:nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 18., szerda 23:27
csille vidal és alexis miatt, brazília a szívem és a hagyomány miatt és amúgy ghánának a mutatott foci miattMost akkor te Chilének szurkolsz vagy Brazíliának? E mondatod láttán nem tudom eldönteni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 18., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 23:25
9 perccel elotted linkeltem, ez bizony komoly plágium :Đ Moderator urak, kerek 2 het maganzarkat R24 kolleganakRealista24 írta:amúgy meg:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1957_n.jpg
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 18., szerda 23:25
Hát ennek kár volt ennyi ideig kutatni a nevétAnyaka írta:Andressa Urach + Videó
Ismét Mexico....hehe írta:nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 18., szerda 23:23
Ha Higuaínt leigazolja a Barca,nekünk el kell hozni Alexist a Barcából.alexis sanchez meg egy zseni, hál' Isten, hogy így leépítik a katalánok.
Most akkor te Chilének szurkolsz vagy Brazíliának? E mondatod láttán nem tudom eldönteni.nagyon simán nyerjük a vébét, dinasztiákat, korszakos csapatok döntünk romba az út során
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 18., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 18., szerda 23:19
Szemet szemért te mocsokna ez a személyeskedés barátocskám![]()
![]()
![]()
Egyrészt középszer, másrészt sérült, harmadrészt ki van facsarva, amúgy meg:Ez a Costa ugyanaz a Costa volt mint aki az Atleticoban nyomta?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem