Nem nagy kár érte igazából, de remélem jó kis csatár jön helyette..csak ne Balotelli!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 24., kedd 17:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 24., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 24., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 23., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 23., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 23., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 22., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 21., szombat 13:42
Wengernek van annyi esze, hogy nem hozza ide Islát. Aurier kéne és egyelőre ő is tűnik a favoritnak. De szóba került már Chambers, Coleman, Piszczek és most Ivanovic is. Ja, és állítólag meg van a megegyezés a Milannal Balotelli ügyében. 29,5 millióért érkezhet és hetente 180 ezer fontot tehet zsebre. Elég szkeptikus vagyok Marioval kapcsolatban, de ő világklasszis játékos lesz, ha Wengernek sikerül kihozni belőle a maximumot. Nem tudom mennyre lenne bomlasztó személyiség, ha hozzánk kerülne. Vermaelen pedig a VB után dönt a jövőjéről. Van Gaal meg jó nagy barom, ha Valencia a tervei közt szerepel. Sokkal inkább Nani. A holland kitudná hozni belőle a maximumot. Vagy, ha nem, max jól a tökeire lép.Realista24 írta:Valencia új, három évre szóló szerződést írt alá a MUval.
Valdes a Pool felé tart erősen.
Islára pedig a Pool és az Arsenal is hegyezi erőteljesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 21., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. június 20., péntek 23:24
Hát ha van Gaal Unitedjének Rooney lesz az alappillére, akkor én felkötöm magam már most.Anis írta:PL, BL, FA kupa, Ligakupa. Idén is volt a Chelseanek 57 tétmeccse, szóval bőven elférne a Lukaku-Costa páros, harmadiknak meg akárki (van egy tehetséges Bamford nevű angol tini saját nevelésük ha jól tudom). Rooneyt pedig nem fogja elengedni a MU, hiszen ők is építkeznek és ennek Rooney lesz az egyik alappillére. A MU szerintem nem lesz Arsenal akik országon belül is képesek eladni a legjobbjaikat. Szóval a belga + spanyol/brazil csatárpáros (ha a Real 11-12es idényéből indulok ki akkor 2000 perc bőven juthat mind a kettőnek, sőőt!).Realista24 írta:ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
Eto'ot ha jól tudom az Arsenallal, Evertonnal és még jó pár csapattal szóbahozták.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 20., péntek 21:41
PL, BL, FA kupa, Ligakupa. Idén is volt a Chelseanek 57 tétmeccse, szóval bőven elférne a Lukaku-Costa páros, harmadiknak meg akárki (van egy tehetséges Bamford nevű angol tini saját nevelésük ha jól tudom). Rooneyt pedig nem fogja elengedni a MU, hiszen ők is építkeznek és ennek Rooney lesz az egyik alappillére. A MU szerintem nem lesz Arsenal akik országon belül is képesek eladni a legjobbjaikat. Szóval a belga + spanyol/brazil csatárpáros (ha a Real 11-12es idényéből indulok ki akkor 2000 perc bőven juthat mind a kettőnek, sőőt!).Realista24 írta:ON: Lukakau nem hinném, hogy a padot akarja koptatni, egy év kölcsön bőven belefér.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 20., péntek 14:22
Örülnék neki, elvileg 8 millió fontért hoznánk, ennyiért simán megéri. Bár én inkább Kaboult pótolnám vele, egy Vertonghen-Moreno-Chiriches-Dawson négyes egészen tűrhető lenne.El Maestro írta:A Spurs Hector Morenot nézte ki Dawson pótlására. Nem lenne rossz igazolás. Az angolhoz képest előrelépés mindenképp.
Mit szólsz hozzá GT?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 14:02
RooneyGalacticos írta:és akkor egy csatáruk lesz?Realista24 írta:Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 20., péntek 14:02
és akkor egy csatáruk lesz?Realista24 írta:Costa érkezésével Torres és Demba Ba mehet, Lukakunak 31 millió font már az ára, Eto'ot meg a Romaval hozták szóba. Daily hírek...
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. június 20., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 19., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 18., szerda 20:55
:Đ :ĐToti írta:
big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 18., szerda 20:18
Megerdemled a bannt..........Toti írta:mindegy..big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
úgy akartam írni, h ő érteni fogja mire gondoltam és h miért írtam így.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 18., szerda 16:22
mindegy..revolver írta:há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem