visszatérünk a kérdésre pár hét múlva, amikor mutatjuk a fukkot meg a hatodikatdannen írta:nyugi , úgyis jön majd az egyértelmű és vitathatatlan magyarázat hehe kollegátóltubatibi írta:2 meccse volt brazíliának, egyet köszönhet a bírónak, a másodikon eddig nem képes győzni. Eddig nagyon GG a teljesítménye a braziloknak.
VB - 2014
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: VB - 2014

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
nekem eddig mexico jateka tetszik a legjobban. nyomnak, harcolnak, lonek, osszjatszanak es nincsenek befosva a braziloktol. na majd csicsarito megmutatja. Itt mindegyik mexicoi ugy varta ot mint a golt
ocsoa pedig ocson hozhato Akko jojjon
tiago silva meg CR feju
ocsoa pedig ocson hozhato Akko jojjon
tiago silva meg CR feju
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Dinho még 15 kiló plusszal is beférhetne ebbe a csapatba... Coutinho kihagyása tényleg érthetetlen, de Lucasé is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ezek az emberek nem tudom mit keresnek a kezdőben, de szerintem Scolari találna náluk jobbat. Vagy az öreget az esze is elhagyta? Nem hiszem, mert akkor nem padoztatná Hulkot.
2 meccse volt brazíliának, egyet köszönhet a bírónak, a másodikon eddig nem képes győzni. Eddig nagyon GG a teljesítménye a braziloknak.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egymást a két szöszi seggbeprimrose írta:Nyomnak a brazilok.
Öt percig tudtak komolyabb nyomást gyakorolni... vicc az egész banda. Csak tudnám mire fel vannak felszopkodva ők is
ZIDANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szabadon igazolhato, vegyuk meglordgabi írta:Eddig jó a meccs, fõleg Ochoa, remélem kibírják, vagy betalálnak.
O is johetne, ilyen tipusu jatekosunk amugyis csak 1 van (Khedira)reeed_ati írta:Jóoooópicit odalépünk a pedálra.![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jóoooópicit odalépünk a pedálra.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Istenem ez a Ramires, Bernard, Oscar hármas
Nem igaz, hogy Coutinho kimaradt, Wilian meg a padon.
Jo
Nem igaz, hogy Coutinho kimaradt, Wilian meg a padon.
Jo
de ő legjobb barátja miatt igazol a barcábaistimester írta:Pipita is Realos. Volt
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
hát mondjuk attól én összefosnám magamBoky írta:aszondja nem volt igazán veszélyes![]()
![]()
![]()
![]()
ennek a nímandnak mi veszélyes, a grizzly medve?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Fred fos, Marcelo veszélyesebb elöl. Brazil Helderpostiga. Mehikó szimpatikus, remélem lőnek egyet.
Pipita is Realos. Volt
Pipita is Realos. Volt
mert barcás voltKerlon írta:Amúgy még egyszer megkérdezem, hogy ez a Dos Santos gyerek miért ne lenne jó Benzema mögé?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
aszondja nem volt igazán veszélyes
ennek a nímandnak mi veszélyes, a grizzly medve?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
nekem jóKerlon írta:Érik a mexikói gól, pedig elvileg őket most seggberakják.
Amúgy még egyszer megkérdezem, hogy ez a Dos Santos gyerek miért ne lenne jó Benzema mögé?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
az a vicc, hogy ha nem fújják el a horvátok ellenni meccset, meg itt ha beakadna egy mexikói gól még a továbbjutás is necces lenne a braziloknak
sztem szar volt.hehe írta:tipikusRemy írta:Az mondjuk szép védés volt!, a fejes az lófasz, csak mert neymar csinálta.
bezzeg a védés!
bár ezidáig nem sikerült nézni a meccset, de felnyitottam a késői bort. induljon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91