Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. június 20., péntek 13:54

Félig meddig témába vágó kérdésem lenne hozzátok. Van egy barátom, akinek nagyon érdekes film és sorozatnézési szokásai vannak. Mindenhez várja a szinkront, sorozatok esetében is, ezenkívül pedig, ami számomra a legfurcsább, semmit nem néz meg úgy, hogy nem látta előtte az "előzményfilmeket". Itt konkrétan nem egy Gyűrűk Ura trilógiára kell gondolni, hanem ha kijön egy új Adam Sandler film, akkor halogatja, hogy majd akkor ha látta a korábbiakat. Ez csak egy példa volt. Színészek és rendezők alapján néz filmet, szigorúan kiadási sorrendben. Ez még mindig érthető egy bizonyos szinten, de most elkezdte nézni a történelmi filmeket, témájuk szerint az őskortól kezdve és semmi újat nem néz, mert még nem látta az előzményeket. Remélem nagyjából érhető voltam. :) Szerintetek ez normális dolog? Illetve már egyúttal megkérdezném, hogy Nektek van valamilyen hasonló szokásotok? Ez nekem teljesen új volt. :D Jah, és tegyük hozzá, hogy szinte már élvezni sem élvezi őket, szinte kötelességszerűen nézi. Szerintem nagyon sok élményt elvesz így magától.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 11:23

Boky írta:
Realista24 írta:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még Jack sem tudta elintézni...viszont legalább újabb 10 kérdés adja magát...nem nagyon tudok mit írni. Egy szálnak vége lehet (félig-meddig), de kérdés, hogy vége lesz-e?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sokan azt írták, hogy chloe befagyasztotta a feedet, és amíg margoték hellert nézegették addig jack kivitte onnan :D
eléggé kétségbeesett teória, meg szerintem gagyi húzás lenne, de azt aláírom, hogy baromi furcsa volt valóban az a feed, és az, hogy jacket nem mutatták az utolsó 2 percben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, egyrészt örülnék neki, másrészt nem. De az is lehet, hogy ezt ebben az évadban már meg sem tudjuk, hanem majd a következőbe hozzák vissza, hogy éppen Kanadában horgászik :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 20., péntek 11:12

Realista24 írta:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még Jack sem tudta elintézni...viszont legalább újabb 10 kérdés adja magát...nem nagyon tudok mit írni. Egy szálnak vége lehet (félig-meddig), de kérdés, hogy vége lesz-e?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sokan azt írták, hogy chloe befagyasztotta a feedet, és amíg margoték hellert nézegették addig jack kivitte onnan :D
eléggé kétségbeesett teória, meg szerintem gagyi húzás lenne, de azt aláírom, hogy baromi furcsa volt valóban az a feed, és az, hogy jacket nem mutatták az utolsó 2 percben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 10:59

24
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 20., péntek 3:31

Anyaka írta:
Kerlon írta:GOT évadzáró.
Nem figyeltél az ellentétekre Északkal kapcsolatban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ketten is akarják egyszerre uralni, Boltonék a másik ág. Így valószínűleg ők, és Stannisék még harcolnak majd. Szóval idejük nem lesz a falon harcolgatni a másokkal, akik meg még mindig csak gyülekeznek, az szerintem legalább még 2 évad mire rendesen megérkeznek. Egyébként sem tartom őket túl veszélyesnek. Elvileg előzmény alapján egyszer már elintézték őket, ha jól láttam valahol, még pár ezer éve. A gyerekeket is, azért gyűjtögetik, mint, ahogy láthattad valamelyik részben, amikor átváltoztatják, hogy többen legyenek.
A végén pedig az Ördögfióka hajóra szállt, így kizárásos alapon, valószínű ő történeti szála kapcsolódik majd a Daenerys-el, mert kb. mindenhol leölnék egy perc alatt, így száműztette magát. Nagyjából ennyi jött le, ha levezetem a dolgokat. Könyvet nem olvastam, szóval, ha valamit rosszul látnék, akkor elnézést.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Boltonékról egész régen hallottunk, de én mindenképpen azt jósolom, hogy a vadak Stannis oldalán lesznek, mert most jön majd Mance kihallgatása, ő meg tud mindent kb. a másokról és ezért fognak szövetkezni. Ők a falon túl lehetnek, Stanniséknek meg kell a sereg. És mindenki jól jár. Tyriont meg Varyst szerintem is Daenerysékhez viszik, aminek jót is fog tenni egy kis kavarás, mert nem igazán érdekfeszítő, ami ott most megy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 20., péntek 1:42

Kerlon írta:GOT évadzáró.
Nem figyeltél az ellentétekre Északkal kapcsolatban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ketten is akarják egyszerre uralni, Boltonék a másik ág. Így valószínűleg ők, és Stannisék még harcolnak majd. Szóval idejük nem lesz a falon harcolgatni a másokkal, akik meg még mindig csak gyülekeznek, az szerintem legalább még 2 évad mire rendesen megérkeznek. Egyébként sem tartom őket túl veszélyesnek. Elvileg előzmény alapján egyszer már elintézték őket, ha jól láttam valahol, még pár ezer éve. A gyerekeket is, azért gyűjtögetik, mint, ahogy láthattad valamelyik részben, amikor átváltoztatják, hogy többen legyenek.
A végén pedig az Ördögfióka hajóra szállt, így kizárásos alapon, valószínű ő történeti szála kapcsolódik majd a Daenerys-el, mert kb. mindenhol leölnék egy perc alatt, így száműztette magát. Nagyjából ennyi jött le, ha levezetem a dolgokat. Könyvet nem olvastam, szóval, ha valamit rosszul látnék, akkor elnézést.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 20., péntek 1:00

Boky írta:fargo 109

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lester mekkora köcsöggé vált, szívbaj nélkül beáldozta a hot asian wifeot :D
lorne meg a világ legnagyobb trolla, amiket bekamuzott a szellemekről meg hangokról a gyereknek, priceless :lol:
óriási utolsó rész ígérkezik, ha továbbra is az a fekete humor és véletlenek fognak történni mint eddig :lol:

kíváncsi vagyok mi lesz lorne, lester és molly végső sorsa, remélem nem töketlenkedik el a készítők.
VB alatt szinte teljesen lealltam a sorozatokkal, de azert 2 meccs kozott megneztem a 9-es reszt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- lester valoban nagy kocsog lett, mondjuk egy nagy vallalat tulajakent nem is lehet kedves ember. asian wifeot en is sajnaltam, viszont a szoszi csajt is, akit lorne olt meg a liftben.
- akkor hogy is van a roka, a nyul meg a kaposzta esete? a kaposztat beletomjuk a nyulba, nyulat a rokaba, azt meg ugyis megsutjuk? :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 19., csütörtök 15:39

GOT évadzáró. :agree: :agree: :agree: :agree: Atom király, és még mindig rengeteg érdekfeszítő dolog vár reánk. Daenerys szál amúgy a leggyengébb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hiába zárja el a sárkányainak a 2/3adát, ha az egyik megvadult, illetve a kiskirálylányt jól pofán vágta az élet, azt hitte mindent megold. Most is az öregből miért nem csinált egy tanítót, mint küldi vissza szolgának??? persze egyszerűen hangzik, de amilyen jó uralkodónak volt eddig beállítva úgy csúszik le... Na mindegy minden más überkirály, kíváncsi leszek, hogy mi lesz az északiakkal, de úgy gondolom Stannis oldalán lesznek és a mások ellen fogják védeni a falat. Amúgy sajnáltam Vérebet és Aryat se értettem, a végén már egész jóba voltak.

Ui: valar morghulis
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. június 18., szerda 13:36

Black Mirrort nézte valaki? Vélemény?

Szerintem nagyon ütősre sikerült ez a néhány rész amit összehoztak. Érdekesen bemutatja be a mai világ problémáit meg minden egyéb finomságot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első részben a disznóhancúrt milyen beteg állat találhatta ki... :lol:
3-4. rész különösen tetszett, mivel én is érzékelem valamilyen módon, hogy a technika sokszor már a kárunkra van. Csak veszekedés lesz belőle. Ha léteznének ilyen cuccok szerintem egy kapcsolat, barátság sem tartana sokáig...

Elgondolkodtató sorozat az biztos.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 18., szerda 13:27

peti_madrid írta:Gyengébb évad után? :lol: Ne nevettess már :D

Amúgy szerintem is az eddigi négy évad közül ez volt a "leggyengébb" persze mondom csak egymáshoz viszonyítva szigorúan!
ZIDANE

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 18., szerda 12:50

fargo

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!parádés lezárása az egész évadnak. a zene, a fényképezés, az alakítások, a történet, a hangulat, minden tökéletes volt :D
az anekdoták minden részben kurva jók voltak :D

kicsit sajnálom, h lorne is meghalt, azt hittem ő teljesen meg fogja úszni a dolgot. lester végül ott végezte, ahova wrench és numbers szánta :lol:

10/10 az évad

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 10:25

Anyaka írta:Valaki nézi a Falling Skies-t? Most indult el a negyedik évad. Nem nagy sorozat, de azért nézhető. Bár nem tudom, hogy ki készíti a feliratokat, de talán lesz.
Én nézem/néztem. Az első két évadot ledaráltam még tavaly, nekem tetszett. Földmegszállós, túlélős sorozat, szeretem az ilyesmiket. Várom a 3.évadot magyarul, de csak nem jön... de bőven ráér, van/lesz mit nézni...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 18., szerda 0:55

Valaki nézi a Falling Skies-t? Most indult el a negyedik évad. Nem nagy sorozat, de azért nézhető. Bár nem tudom, hogy ki készíti a feliratokat, de talán lesz.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 17., kedd 20:06

Gyengébb évad után? :lol: Ne nevettess már :D

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 17., kedd 18:24

House of Cards S2E01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az igen baze, na így kell elindítani az évadot :lol:
Pont jókor jött, Zoe már kezdett kicsit irritáló lenni, de nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan és így elintézik. Metro, csá.
Nekem ez nagyon bejött, lehet talán túlságosan is. Ez van engem nagyon megleptek ezzel :D Remélem végig tartja a minőséget a második évad :agree:

ateeemadrid írta: Semmi különös nem volt, egy jó rész és annyi. 9. részről is kb. ez a véleményem.
Na jólvan akkor nem csak én vagyok így.
h3x0r írta: Tul nagyok az elvarasaid.
Lehet, de gondoltam valami nagyot alkotnak a végére egy ilyen kicsit gyengébb évad után.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 17., kedd 16:51

A Walking Dead sorozatról őszintén
Első 3 évados spoilerek, aki nem látta végig az első 3 évadot ne nézze meg!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!GoT-os hasonlat jó volt, ott is sorra halnak meg a fontosabb szereplők, és itt is egy idő után elhullanak
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 17., kedd 15:45

Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.
Semmi különös nem volt, egy jó rész és annyi. 9. részről is kb. ez a véleményem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de azért a tyrion beszédért már megérte megnézni ezt az évadot is :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 15:40

Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.
Tul nagyok az elvarasaid.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 17., kedd 15:36

Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól?
Igen :mrgreen:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 17., kedd 15:30

Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.

Vissza: