mindegy..revolver írta:há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
úgy akartam írni, h ő érteni fogja mire gondoltam és h miért írtam így.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 18., szerda 16:22
mindegy..revolver írta:há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. június 18., szerda 16:22
én az első két szót nem értemrevolver írta:há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 18., szerda 16:20
há' ne haragudj már, de ezt ki nem érti?big joke, hatalmas vicc. (r24 érteni fogja)
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 18., szerda 16:15
te mindenben totál biztos vagy, hihetetlen.Anis írta:"Előbbiről szerintem ne álmodozz, Chelseabe fog maradni!"Realista24 írta:Előbbiről szerintem ne álmodozz, Atma lesz belőle.
Rooney pletyka minden átig szezonban előjön. De ő marad Manchesterben, ebben is totál biztos vagyok. Messi 2.0. jobban járna vele a klub ha egy zsák pénzért eladná és azt visszaforgatná, de egyik sem fog megtörténni. Angliában belül nemhiszem hogy váltana, max ha visszamenne a "kezdetekhez", Evertonba.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 15:31
"Előbbiről szerintem ne álmodozz, Chelseabe fog maradni!"Realista24 írta:Előbbiről szerintem ne álmodozz, Atma lesz belőle.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 11:07
Egesz konnyu sorsolas, mondjuk 2 BL meccs kozott szeptemberben az a West Brom elleni rangado eleg huzos lesz... Ohh wait. Nincs is BLGT37 írta:Megvolt a PL 2014-2015-ös menetrendjének a sorsolása.
Spurs
Egész tűrhető sorsolás, legalábbis abból a szempontból, hogy az utóbbi évekkel ellentétben most nem lesznek brutál rangadó-sorozatok, viszonylag jól el vannak osztva a legnehezebb meccsek. Mondjuk szeptember-októberre így is becsúszott egy Arsenal-Soton-City-Newcastle négyes, de volt már ennél rosszabb is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 18., szerda 11:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 17., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. június 17., kedd 14:01
+De Bruyne is elment még télen 20 millióért.Rooney pedig szinte biztos hogy nem jön már tavaly is próbálták elhozni akkor sem sikerült ez csak egy pletyka szerintem nem is láttam még hiteles oldalon hírt róla.CS0ki írta:Luiz és Mata is jól kerestek, plusz most kiszórták Cashley Cole-t, Lampardot, Eto'o-t, akik szintén nem aprópénzt vittek haza.Én a Matás lóvéra nem gondoltam, illetve a leigazolás egy dolog. De Rooney így is annyit keres, mint a szemét, Kroosnak adnának 8,5-et, Cesc is gondolom kap 5-7 körül.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 17., kedd 13:29
diego costa is odamegy, de vihetnek oda akárkit, nézhetetlen lófasz lesz, thanks murinnyóRealista24 írta:Meggyőztél, róluk teljesen megfeledkeztem.Luiz és Mata is jól kerestek, plusz most kiszórták Cashley Cole-t, Lampardot, Eto'o-t, akik szintén nem aprópénzt vittek haza.
Baszki, akkor tudatos csapatépítés folyik London kék felében :Đ Már csak egy edző kell nekik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 17., kedd 13:22
Meggyőztél, róluk teljesen megfeledkeztem.Luiz és Mata is jól kerestek, plusz most kiszórták Cashley Cole-t, Lampardot, Eto'o-t, akik szintén nem aprópénzt vittek haza.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 17., kedd 13:21
Luiz és Mata is jól kerestek, plusz most kiszórták Cashley Cole-t, Lampardot, Eto'o-t, akik szintén nem aprópénzt vittek haza.Én a Matás lóvéra nem gondoltam, illetve a leigazolás egy dolog. De Rooney így is annyit keres, mint a szemét, Kroosnak adnának 8,5-et, Cesc is gondolom kap 5-7 körül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 17., kedd 13:19
Előbbiről szerintem ne álmodozz, Atma lesz belőle.s ha már Spurs, most megint elkezdtek cikkezni Lukakuról, Lallanáról és Jay Rodríguezről, remélhetőleg azért van valóságalapjuk ezeknek a pletykáknak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 17., kedd 13:15
Morenót elvileg mi hoznánk... Hatalmas erősítés lenne, Rose meg Naughton után pláne, nagyon örülnék neki.Realista24 írta:Moreno helyett Ricardo Rodríguezt szeretné a Pool.
Ő maradjon csak Barcelonában, ha lehet.tubatibi írta:Még egy Alexist oda nekik, és akkor már egész pofás csapatjuk lesz, sőt!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 17., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 17., kedd 13:12
Én a Matás lóvéra nem gondoltam, illetve a leigazolás egy dolog. De Rooney így is annyit keres, mint a szemét, Kroosnak adnának 8,5-et, Cesc is gondolom kap 5-7 körül.Mondjuk Luiz+Mata párosért legomboltak vagy 90 milliót....Ahhoz még 60 zsebből, és azért 150 millióból jut ide-oda
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 17., kedd 13:10
Mondjuk Luiz+Mata párosért legomboltak vagy 90 milliót....Ahhoz még 60 zsebből, és azért 150 millióból jut ide-oda.Abra nyert az eurolottón vagy miért tolna bele ennyi lóvét?
Egyébként jó gyerek a svájci, nem jár vele rosszul egyik csapat sem, aki elviszi.Moreno helyett Ricardo Rodríguezt szeretné a Pool.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 17., kedd 13:05
Még egy Alexist oda nekik, és akkor már egész pofás csapatjuk lesz, sőt!Realista24 írta:Moreno helyett Ricardo Rodríguezt szeretné a Pool.
Mourinho 40 millió fontot fizetne Rooneyért![]()
Abra nyert az eurolottón vagy miért tolna bele ennyi lóvét?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 17., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 17., kedd 12:25
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem