Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Demes

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 17., kedd 18:24

House of Cards S2E01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az igen baze, na így kell elindítani az évadot :lol:
Pont jókor jött, Zoe már kezdett kicsit irritáló lenni, de nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan és így elintézik. Metro, csá.
Nekem ez nagyon bejött, lehet talán túlságosan is. Ez van engem nagyon megleptek ezzel :D Remélem végig tartja a minőséget a második évad :agree:

ateeemadrid írta: Semmi különös nem volt, egy jó rész és annyi. 9. részről is kb. ez a véleményem.
Na jólvan akkor nem csak én vagyok így.
h3x0r írta: Tul nagyok az elvarasaid.
Lehet, de gondoltam valami nagyot alkotnak a végére egy ilyen kicsit gyengébb évad után.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 17., kedd 16:51

A Walking Dead sorozatról őszintén
Első 3 évados spoilerek, aki nem látta végig az első 3 évadot ne nézze meg!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!GoT-os hasonlat jó volt, ott is sorra halnak meg a fontosabb szereplők, és itt is egy idő után elhullanak
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 17., kedd 15:45

Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.
Semmi különös nem volt, egy jó rész és annyi. 9. részről is kb. ez a véleményem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de azért a tyrion beszédért már megérte megnézni ezt az évadot is :salute:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 15:40

Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.
Tul nagyok az elvarasaid.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 17., kedd 15:36

Demes írta:Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól?
Igen :mrgreen:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 17., kedd 15:30

Csak én nem vagyok annyira oda a GoT évadzárótól? Jó rész volt, de nem volt annyira extra szerintem.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 17., kedd 13:15

Akkor azért bizakodom. Az első 3 részben is voltak erős részletek, nem is egy rózsaszín ködben úszó valamit szeretnék, de az viszont unalmas, ha az ellenfelek nem kapják meg a lehetőséget, hogy méltóak legyenek akár a bukásra, akár a győzelemre és a 3 rész alapján elképzelni nem tudtam, hogy egy ilyen ügyre miért ilyen amatőröket alkalmaztak. Ezek szerint jobb lesz, remek.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 17., kedd 13:10

VanillaSky írta:Na lenyomtam 3 részt az agyondicsőített Hannibalból, de egyszerűen idegesít. Teljes kiegyensúlyozatlanság jellemzi az egészet, az egyik oldalon a világ legzseniálisabb elméi tinédzser kortól a középkorúakig egy riporternővel aki bármerre kószálhat szankciók nélkül a másik oldalon meg a rendőri szervek legretardáltabbjai. Még 1-2 részt megnézek aztán kuka, ha semmi nem változik.
idézném magamat tavalyről :D
Boky írta:hannibal 1x03

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eléggé fos rész volt szó mi szó. az mi, hogy az fbi nem tudja lenyomozni a hívást, amit lecter egy gagyi vezetékes telefonról indított? az is nevetséges, hogy hannibal mindenhol ott van, minden a kezére játszik, mindent és mindenkit manipulálni tud. vicc, hogy hannibal gylkosságait annyival elintézik, hogy amikor az áldozatai gyilkosáról beszélnek, rávált a kamera és vagy bamba fejet vág, vagy megrezdül minimálisan az arca. plusz még rengeteg hülyeséget fel lehetne sorolni.
óriási a potenciál, de ez kezd lejtmenetet venni.
a 3. rész abszolút mélypont, viszont észhez tértek, és brutális szintet hoztak az 1. évad második felére, a 2. évad meg 9,9/10.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 17., kedd 13:06

Szerencsére a készítők változtattak 4-5 rész után, és felismerték, hogy hosszútávon nem fogja érdekelni az embereket egy újabb CSI csak Hannibal köntösben, és okosan inkább Will és Lecter kapcsolatára kezdtek el fókuszálni, felerősítve a pszichológiai szálat, ami így közelebb hozta a sorozatot a filmhez. A második évad viszont már tényleg zseniális, az egész.
Merci Zizou!

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 17., kedd 12:10

Na lenyomtam 3 részt az agyondicsőített Hannibalból, de egyszerűen idegesít. Teljes kiegyensúlyozatlanság jellemzi az egészet, az egyik oldalon a világ legzseniálisabb elméi tinédzser kortól a középkorúakig egy riporternővel aki bármerre kószálhat szankciók nélkül a másik oldalon meg a rendőri szervek legretardáltabbjai. Még 1-2 részt megnézek aztán kuka, ha semmi nem változik.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 16., hétfő 17:08

kelemen.istvan írta:Melyik idén induló sorozatot kezditek vagy kezdtétek el? Sorozatot keresek, és hiába van nekem vissza a BB,a Wire,a Sopranos és pár nagy, inkább valami újat néznék :)
Orphan Black. Összeesküvés-elméletes sorozat, zseniális alakítással. imdb 8,5
(idén a 2.évada indult, de ettől függetlenül muszáj, aki még nem látta/nem nézi)

Majd induló (legtöbbje this fall = ősszel kezd): Constantine, Flash, Gotham, Outlander, The Leftovers (HBO sorozat, Lost egyik készítőjének illetve a Friday Night lights rendezőjének munkája)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 16., hétfő 16:38

Nika91127 írta:GOT s4e10

Kérdés,és VIGYÁZAT,KÖNYV-sorozat összehasonlító kérdés:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A könyvben is Brienne küzdött meg a Vérebbel? Találkoztak ők egyáltalán? Nem rémlik :hmmm:
könyves
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem találkoztak. leegyszerűsítették eléggé a sztorit ezzel, azt viszont el kell ismerni, elég jó kis harc volt.
ha jól emlékszem sandort a testvére emberei sebesítik meg, brienne harcol rorge-zsal meg biterrel (fogalmam nincs most h magyarul h van a neve :D ), és az egyik viseli a véreb sisakját, ennyi kis párhuzamot lehet vonni a kettő között.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 16., hétfő 16:37

Nika91127 írta:Kérdés,és VIGYÁZAT,KÖNYV-sorozat összehasonlító kérdés:
Könyv spoiler,de lényegében mindegy,mert nem így volt a sorozatban :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, a könyvben a Véreb a csirkés-fogadós jelenetnél szerez halálos sebet,és a sasfészekhez sem mennek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 16., hétfő 16:33

GOT s4e10

Kérdés,és VIGYÁZAT,KÖNYV-sorozat összehasonlító kérdés:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A könyvben is Brienne küzdött meg a Vérebbel? Találkoztak ők egyáltalán? Nem rémlik :hmmm:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 16., hétfő 16:24

GoT S4E10

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt a rohadt mi rész volt ez... :ozil: :agree: Azt hittem,hogy itt is egy történetszálra fognak koncentrálni és Tyrion,Havas Jon,Arya történetszálak csak a következő évadban fognak folytatódni,erre mindegyikről volt egy kicsi... :agree: Amikor Tyrion lenyilazta az apját...az komoly jelenet volt :ozil: Vajon Véreb meghalt?Mi lesz a Heggyel?Amúgy nagy meglepetés volt, azt hittem, hogy tuti meghal a Hegy és Tyrion így megússza a kivégzést, ezt nagyon beszoptam... :mrgreen: A Brienne-Véreb harc is epic volt, szóval nagyon fasza utolsó rész volt na! :agree:
Mennyit kell várni a következő évadra?Már most hiányzik... :'( :mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. június 16., hétfő 13:55

Nika91127 írta:
rashidm írta:
Ezt valaki nekem is kifejtené? :)

VIGYÁZZ,KÖNYVEs sPOILER Is LEHET BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nos,az egy érme volt,amit Jaqen H'qhartól kapott Arya,hogy majd keresse meg Bravooson,és megtanítja ölni és "arcot váltani". Arya megmutatta a fém érmét a hajósnak,aki Bravoosi volt és ő tisztában van,hogy minek a szimbóluma van az érmén- egy renddé,ahova majd Arya kerülni fog- aztán jön a Valar morg. Vahlar doh. "szóváltás",ami annyit tesz:
Valar morghulis - Mindenkinek meg kell halnia!
Valar dohaeris - Mindenkinek szolgálnia kell!
szóval a kis Arya majd elmegy Bravoosba és megtanul ezazt...idővel :) de addig pár próbát ki kell állnia.
Köszönöm! :salute: Emlékeztem a csávóra, csak arra nem, hogy mondta volna Arya-nak hogy keresse meg Bravoosban. :D

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 16., hétfő 13:37

rashidm írta:

VIGYÁZZ,KÖNYVEs sPOILER Is LEHET BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nos,az egy érme volt,amit Jaqen H'qhartól kapott Arya,hogy majd keresse meg Bravooson,és megtanítja ölni és "arcot váltani". Arya megmutatta a fém érmét a hajósnak,aki Bravoosi volt és ő tisztában van,hogy minek a szimbóluma van az érmén- egy renddé,ahova majd Arya kerülni fog- aztán jön a Valar morg. Vahlar doh. "szóváltás",ami annyit tesz:
Valar morghulis - Mindenkinek meg kell halnia!
Valar dohaeris - Mindenkinek szolgálnia kell!
szóval a kis Arya majd elmegy Bravoosba és megtanul ezazt...idővel :) de addig pár próbát ki kell állnia.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. június 16., hétfő 13:32

kelemen.istvan írta:
messideco írta:Egy kérdés
tőle kapta még a 2. évadban talán. Innen azt hiszem egyértelmű,hogy mit miért és hogyan :)

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 16., hétfő 13:01

messideco írta:GoT S4E10

Egy kérdés: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!milyen medált adott Arya a kapitánynak? :hmmm:

Az eddigi legjobb GoT-rész B-)
https://www.youtube.com/watch?v=gen62LFPyn8
Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 16., hétfő 11:25

kelemen.istvan írta:Melyik idén induló sorozatot kezditek vagy kezdtétek el? Sorozatot keresek, és hiába van nekem vissza a BB,a Wire,a Sopranos és pár nagy, inkább valami újat néznék :)
Nezzel Bansheet :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: