Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Azt nem szabad hagyni, hogy Benzema vetélytársa az abszolút átlagos semmilyen Morata legyen. Amennyiben Higuaint eladjuk kell hozni egy csatárt. Pogbáról és Vidalról lemondhatunk. Most már én is lehetetlennek tartom az elhozásukat. (Mondjuk van az a pénz, de Perez annyit nem fog adni.) A lényeg, hogy robbantsunk a piacon és hozzuk el Balet.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy ilyesminek tudnék örülni:
---------------------------Casillas----------------------- (Lopez)
-----------------Ramos-----------Varane--------------- (Albiol, Nacho)
-----Carvajal------------------------------Marcelo----- (Arbeloa)
----------------Modric-------------Pogba--------------- (Khedira, Casemiro)
-----------------------------Özil------------------------- (Kaká)
-----------Ronaldo------------------------Bale---------- (Isco, Jesé)
---------------------------Benzema--------------------- (Morata)
out: Pepe, Carvalho, Coentrao, Essien, Callejon, Di Maria, Higuain = 110m
in: Carvajal, Casemiro, Pogba, Isco, Bale = 140m
---------------------------Casillas----------------------- (Lopez)
-----------------Ramos-----------Varane--------------- (Albiol, Nacho)
-----Carvajal------------------------------Marcelo----- (Arbeloa)
----------------Modric-------------Pogba--------------- (Khedira, Casemiro)
-----------------------------Özil------------------------- (Kaká)
-----------Ronaldo------------------------Bale---------- (Isco, Jesé)
---------------------------Benzema--------------------- (Morata)
out: Pepe, Carvalho, Coentrao, Essien, Callejon, Di Maria, Higuain = 110m
in: Carvajal, Casemiro, Pogba, Isco, Bale = 140m
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lenne mire költeni azt a pénzt + amennyiben tényleg eladjuk Coentraot is 20-ért kb... Khedira szerintem fixen marad és Casamiro lesz a cseréje nagy valószínűséggel. DM helyzetére lennék kíváncsi, hogy megy vagy marad meg, hogy kit hoznak Alonso alternatívájakéntRealista24 írta:Adjuk el 25-30 között, jelentsék be még a héten, hétvégén kezdjen, rúgjon egy gólt, cseréljék le, tapsolja meg a Bernabéu, sírja el magát, írjanak alá neki megint egy mezt, sok sikert a továbbiakban neki.

Én már megtettemLos Blancos írta:akkor nem hozom el, ha drágább.
rohadjon rájuk. annyira nem kell tőle elájulni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Adjuk el 25-30 között, jelentsék be még a héten, hétvégén kezdjen, rúgjon egy gólt, cseréljék le, tapsolja meg a Bernabéu, sírja el magát, írjanak alá neki megint egy mezt, sok sikert a továbbiakban neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
Maradjunk inkább az eredeti 27 millió font + opciók árnál...ericco írta:Én meg 40 millió € körüli összegre emlékszem, bár a különböző opicókat nem ismerjük.Géci írta:ha jól emlékszem 45 millió font volt
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
akkor nem hozom el, ha drágább.Ja valószínű, hogy Neymar volt 54 meg kitudja mennyi. Akkor Bale aki a PL-ben elnyerte ugyan azokat a díjakat mint anó CR azt elhozod 50 ért... tippem szerint olyan 60-65 millió fontot fogunk érte fizetni. Tavaly Modricot is annyiba vettük meg amennyiről folyamat irtak, ha jól emlékszem 45 millió font volt. A másik, hogy akkor aláírtunk valami szerződést velük ami elvileg megkönnyítené most a dolgunkat
rohadjon rájuk. annyira nem kell tőle elájulni.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem jobbnak, technikásabbnakRemy írta:ha valaki Vucinicet jobbak tartja Higunál

Merci Zizou!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pedig Vucinic tényleg technikás. Lehet összességében nem jobb, mint Higuain, mert a ziccereket talán még szarabbul használja ki Mirko és tényleg nagyon ingadozó a teljesítménye. Örülnék, ha 30ért el tudnánk adni a Juvenak Higut, jó helye lenne ott.
Vucinicet nem fogja a Juventus eladni. Conte egy kedvenc játékosa, külön az ő kérésére igazolták. Előbb fogják eladni Quagliarellát és Matrit
Mondjuk nem értem őket. Egy komoly gólvágó hiányzik onnan csak és erre ilyen Llorente-Higuain féléket igazolnak
Mondjuk nem értem őket. Egy komoly gólvágó hiányzik onnan csak és erre ilyen Llorente-Higuain féléket igazolnak
- ateeemadrid
+1Remy írta:Azért az már komoly utálat, ha valaki Vucinicet jobbak tartja Higunál![]()
A Juve összes csatára nem ér annyit, mint Higu.
viccesen hangzik, de tényleg van olyan topcsapat, amelyiknek ez a Higuaín is előrelépés :-)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért az már komoly utálat, ha valaki Vucinicet jobbak tartja Higunál

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
Én meg 40 millió € körüli összegre emlékszem, bár a különböző opicókat nem ismerjük.Géci írta:ha jól emlékszem 45 millió font volt
Vucinicnél nem a technikával vannak gondok. Elég szeleburdi játékos, aki képtelen jó formát hozni foylamatosan, el-el tűnik, stb. De a labdával bizony jó viszonyt ápol.hehe írta:miiiiicsoda?????
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Beszarok rajtadhehe írta:pcccsszszssssssszszzzzzzzzz, virtuális sörfelpöccintés, round 1!

Bárcsak úgy lenneRealista24 írta:Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért

Ja valószínű, hogy Neymar volt 54 meg kitudja mennyi. Akkor Bale aki a PL-ben elnyerte ugyan azokat a díjakat mint anó CR azt elhozod 50 ért... tippem szerint olyan 60-65 millió fontot fogunk érte fizetni. Tavaly Modricot is annyiba vettük meg amennyiről folyamat irtak, ha jól emlékszem 45 millió font voltLos Blancos írta:nehogy már 80M fizessünk érte. max 50, ha nem akkor nem.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
miiiiicsoda?????És miatta akarják eladni Vucinicet, aki kb 3x technikásabb az argentinnál

tegnap megtudtam, mert felvilágosítottak, hogy higuájn ott megváltó lesz, mert ezek a vucinicfélék ilyen torgelle 2.0-k

- ericco
- Kapcsolat:
TK ezt tették, mikor 90 millióban adták meg az árát. Tottenham ragaszkodik Bale-hez, de talán van az a pénz, amiért elengednék. Ez az összeg inkább a 100 millióhoz közelít, mint az 50-hez szerintem.pheco írta:Ha meg nem akarják eladni, akkor jelentsék ki, hogy nem eladó.
És miatta akarják eladni Vucinicet, aki kb 3x technikásabb az argentinnálRealista24 írta:Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért

nyilván. én csak azt modntam, hogy az USA-ban könnyebben kialakulhatott az ilyen igazolási kultúra az általam említett okoknak is köszönhetően.hát nem éppen, mert texasban pl nincs adó, vhol meg nincs néző, megint máshol nincs jó tulaj sok pénzzel, és még sorolhatnám. ennek ellenére kap egy hívást kobe-n kívül akármelyik játékos és már csomagolhat is. egyedül kobe-nak van no trade vétójog a szerződésében.
Merci Zizou!
- hehe
hát nem éppen, mert texasban pl nincs adó, vhol meg nincs néző, megint máshol nincs jó tulaj sok pénzzel, és még sorolhatnám. ennek ellenére kap egy hívást kobe-n kívül akármelyik játékos és már csomagolhat is. egyedül kobe-nak van no trade vétójog a szerződésében.Az országon belüli átiogazolás sosem olyan vészes egy játékos szempontjíából, mint a földrészen belül egy másik országba, ahol teljesen más a kultúra, nyelv, stb. Nekik tk mindegy, hogy pár évre átköltözik LA-ből mondjuk Miamiba.
de ezek a focisták mindig is puhányabbak és elkényeztetettebbek voltak, látszik ez a pályán is, nameg ahogy rinyálnak mindenért, új szerződésért meg hogy épp fúj a szél.
pcccsszszssssssszszzzzzzzzz, virtuális sörfelpöccintés, round 1!Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Persze, csak azért érezzék már a határt. 60 milliót ajánlanánk akkor is többet kérnének. Ha meg nem akarják eladni, akkor jelentsék ki, hogy nem eladó.ericco írta:Szerintem pedig jól csinálják. Saját érdekeiket nézik, ez miatt lehet rájuk haragudni, csak felesleges.pheco írta:Elegem van a Spursből.
- ericco
- Kapcsolat:
Az országon belüli átiogazolás sosem olyan vészes egy játékos szempontjíából, mint a földrészen belül egy másik országba, ahol teljesen más a kultúra, nyelv, stb. Nekik tk mindegy, hogy pár évre átköltözik LA-ből mondjuk Miamiba.hehe írta:na ezért szeretem én az nba-t.ott árukereskedelem folyik keményen
Szerintem pedig jól csinálják. Saját érdekeiket nézik, ez miatt lehet rájuk haragudni, csak felesleges.pheco írta:Elegem van a Spursből.
Merci Zizou!
- hehe
na ezért szeretem én az nba-t.Fel kéne már fogni, hogy ez nem emberkereskedelem. Nem egy autót adsz el, hanem emberek munkavállalását, amihez minden oldalnak bele kell egyeznie!
ott árukereskedelem folyik keményen