Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

manöken
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Ronaldo, Modric

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: manöken » 2014. június 18., szerda 21:59

padoztatni nem lehet ilyen kalibert ilyen sajtóval. Lopez meg jobb. még mindig.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 18., szerda 21:53

Szubjektív okok miatt nekem szimpatikusabb Lopez, Ikert meg nem padoztathatod még egy szezonon keresztül a bajnokságban, szóval eladnám. Aztán nem tudom, hogy a bl döntő óta tartó bakisorozat csupán balszerencse, vagy ennyire esik vissza...
De nem fogják elpasszolni, nyugi.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 18., szerda 21:52

Már egy ideje lejárt.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 18., szerda 21:52

Realista24 írta:Na, akkor talán aktuális a kérdés.
Lejárt az ideje? Meg tudna újulni? A Realban vagy máshol?
Szavazzatok

nincs olyan opció, hogy elbeszélgetnék vele: vagy marad padozni és minden évben védhet a kupában, mert azért na vagy igazolhat valahova zsíros pénzekért, amiből az utódját megszerezhetjük... Ezek komoly tények, amiket a legendának a vezetésnek és a szurkolóknak is át kell gondolni.... de itt nem egyénekről van szó, hanem a Real Madridról.
[FIFA WORLD]

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 18., szerda 21:48

Na, akkor talán aktuális a kérdés.
Lejárt az ideje? Meg tudna újulni? A Realban vagy máshol?
Szavazzatok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 17., kedd 0:51

majd az m1 szarkértői megmondják, hogy ki jó és, hogy ki nem :sly:
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 0:50

tucsoki írta:Ha Football Manager-ben is jók az értékei, én leigazolnám.
Mondhattok barmit, de nalam csak a PES-ben elert pontjai szamitanak. :coffee:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 17., kedd 0:47

Ha Football Manager-ben is jók az értékei, én leigazolnám.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 17., kedd 0:45

RealRaúl77 írta:
Anis írta:és tudom hogy nem mérvadó, de Foci fantasy játékban neki lett a legtöbb pontja a kapusok között.
Ezen azért felröhögtem :lol: :lol:

A fifa pontok már nem is számítanak, újabban a Football Fantasy a menő?

:lol: :lol: :lol: na jó kiégtem
Kép

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 17., kedd 0:41

Én most itt meghaltam.

És nem, nem tudom elhinni, hogy ezt komoylan írta.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 17., kedd 0:30

Anis írta:és tudom hogy nem mérvadó, de Foci fantasy játékban neki lett a legtöbb pontja a kapusok között.
Ezen azért felröhögtem :lol: :lol:

A fifa pontok már nem is számítanak, újabban a Football Fantasy a menő?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 16., hétfő 23:39

Az Arsenal csere kapust akar Wojo moge. Navast nem vinnem padra.
Ettol fuggetlenul jo kapus,feljebb lephetne.

Ezzel az Iker vagy Lopezzel en meg varnek. Eloszor is milyen lesz a maradekecseken Iker,es az elso felkeszulesi meccseken milyenek lesznek.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 16., hétfő 16:12

A Levante kapusát, aki Costa Ricai válogatott és a VB-n is csak néztem mekkorákat védett (ezt a meccset pont néztem hébe-hóba). Szóval Keylor Navas is ideális megoldás lenne (jövő nyárig van csak szerződése!) több kapusgonddal küszködő csapatnak (pl Arsenal). 07.07-én lesz csak 28 éves, pont a megfelelő korban van és menet közben többen is írták a fórumon hogy mekkorákat védett a bajnokságban is. és tudom hogy nem mérvadó, de Foci fantasy játékban neki lett a legtöbb pontja a kapusok között.
Szóval nálam inkább ő lenne a megoldás és simán hozható is lenne.
(viszont még szerintem Mignloet is a jobb kapusok közé tartozik, illetve Buffon, de ő már ugyan úgy kifele megy)

Amúgy szerintem azért tűnhet hogy Ikerrel jobban megérik egymást a védők, mivel vele játszott együtt Marcelo 7,5, Pepe 7, Ramos meg 9 évet. DE ezt a kicsit (mert nem sokkal magabiztosabb) talán bőven ellensúlyozza Lopez azzal, hogy jobb a kifutásokban, jobb a magas labdáknál (beívelés, szöglet).

Ahogy előző évben a konföd kupa miatt, úgy most a VB miatt profitálhat ebből Lopez.
Nálam a következő idényt mindenképpen Lopez kezdené, amíg magabiztos és nem hibázik mindenképpen őt játszatnám. És akkor mindaddig a spanyol sajtó is remélhetőleg csendben marad. főleg a hollandok elleni meccs után - és ki tudja még mi lesz a következő 2 vagy több meccsen...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 14., szombat 18:30

ferni írta:
Neuer meg mennyivel lenne jobb? A Bayern elleni visszavágón ami szabadrúgásgólt kapott Ronaldotól, ha azt Iker kapja, páran még a Bernabeut is rárobbantották volna.
te jó meccset néztél? az melyik bolygón volt kapushiba?? :lol: köze nem volt ahhoz.
Ha felhoztad volna a két kifutását, miután rossz helyre rúgta el a labdát, és majdnem két gólos plusszal zárult az első félidő, az még oké, de a szabadrúgás inkább a sorfal sara...szóval köszönheti Bale-nek és Cristianónak, hogy nem vágták be.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 14., szombat 18:11

Neuer meg mennyivel lenne jobb? A Bayern elleni visszavágón ami szabadrúgásgólt kapott Ronaldotól, ha azt Iker kapja, páran még a Bernabeut is rárobbantották volna.
te jó meccset néztél? az melyik bolygón volt kapushiba?? :lol: köze nem volt ahhoz.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2014. június 14., szombat 18:10

Ha kifelé ítél szabadrúgást is jó ítélet, de hogy továbbengedte is az volt, szerintem.
Ez nagyon Zombori feeling :D

Szabálytalanság történt, ennek ellenére szarul jött ki, és tetézte az eladott labdával, meg a Robben 2. góljánál bemutatott Ramos-Iker koprodukcióval.

Remélem azért még kihúzza a rekordig.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 14., szombat 18:00

Rasta írta:Nyilván kell majd helyettesíteni őt is a későbbiekben, mert Iker sem lesz fiatalabb. Kényes dolog ez a Casillas-López dolog, ami hárommilliomodjára jött elő, és most nem is egészen értem, hogy honnan vagy miért merült fel. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Lopez 3nál kevesebb gólt szívott volna be tegnap, sőt. Soha nem játszott emlékeim szerint válogatott meccset, főleg nem vb-n, előfordulhat könnyen, hogy mentálisan nem bírta volna a hirtelen nyomást, és ő is bakizott volna. Ezt soha nem tudjuk meg. Ami viszont fix, az az, hogy zéró védelmünk volt (Ramoson meg is lepődtem, lehet hogy fáradt volt, vagy meglepődött rajta hogy egy Pepe/Varane után egy Piqué a legalapabb dolgot - lestaktika/vonalvédekezés, egyebek - sem képes megcsinálni), a középpályánk meg annyira volt mozgékony és dinamikus, mint egy kuplunghibás BKV csuklósbusz. Tehát messze nem a kapusposzton volt a legnagyobb gondunk, sőt...
Azért azt megemlítem, hogy Iker van annyira profi, hogy magára vállalta az egész tegnapi kutyakomédiát, hiába nem ő elsősorban a saras azért, hogy így alakult.

Ami még előjött: a bajnokság utolsó 1-2 meccsén igen kapott gólt, de ott már gyakorlatilag feladta a csapat, így nem is lehetett olyan védelem előtte. Pro és kontra vannak akik nagyon túlzásba esnek vele is és Lopezzel kapcsolatban is, de ezt már sokadszorra írom le.
Neuer meg mennyivel lenne jobb? A Bayern elleni visszavágón ami szabadrúgásgólt kapott Ronaldotól, ha azt Iker kapja, páran még a Bernabeut is rárobbantották volna. Ugyanaz a hibája, mint Lopeznek, meg a mostanában agyonsztárolt égimeszelőknek: alacsonyan ellőtt labdára borzalmasan lassan érnek le.
Részben egyetértek, a tegnapi vereségért a Barca idejétmúlt focija és VDB teljes fogalmatlansága a felelős. DE Casillas már 2012 óta nem a "régi", a kijövetelei botrányosak a kirúgásai szarok, pontrúgásoknál életveszély.Még egy útolsó esélyt kénytelenek leszünk adni neki,hogy a vakok is belássák ,hogy már nem a régi aztán jöhet egy fiatal új kapus a helyére, Lopez meg szerintem szivesen maradna csereként is. 12 évig a világ legjobbja volt Iker, eljárt felette az idő,minél tovább lesz erőltetve annál jobban dönti le a saját szobrát, én ezt nem akarom látni mert sokat adott nekünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. június 14., szombat 17:54

Nyilván kell majd helyettesíteni őt is a későbbiekben, mert Iker sem lesz fiatalabb. Kényes dolog ez a Casillas-López dolog, ami hárommilliomodjára jött elő, és most nem is egészen értem, hogy honnan vagy miért merült fel. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Lopez 3nál kevesebb gólt szívott volna be tegnap, sőt. Soha nem játszott emlékeim szerint válogatott meccset, főleg nem vb-n, előfordulhat könnyen, hogy mentálisan nem bírta volna a hirtelen nyomást, és ő is bakizott volna. Ezt soha nem tudjuk meg. Ami viszont fix, az az, hogy zéró védelmünk volt (Ramoson meg is lepődtem, lehet hogy fáradt volt, vagy meglepődött rajta hogy egy Pepe/Varane után egy Piqué a legalapabb dolgot - lestaktika/vonalvédekezés, egyebek - sem képes megcsinálni), a középpályánk meg annyira volt mozgékony és dinamikus, mint egy kuplunghibás BKV csuklósbusz. Tehát messze nem a kapusposzton volt a legnagyobb gondunk, sőt...
Azért azt megemlítem, hogy Iker van annyira profi, hogy magára vállalta az egész tegnapi kutyakomédiát, hiába nem ő elsősorban a saras azért, hogy így alakult.

Ami még előjött: a bajnokság utolsó 1-2 meccsén igen kapott gólt, de ott már gyakorlatilag feladta a csapat, így nem is lehetett olyan védelem előtte. Pro és kontra vannak akik nagyon túlzásba esnek vele is és Lopezzel kapcsolatban is, de ezt már sokadszorra írom le.
Neuer meg mennyivel lenne jobb? A Bayern elleni visszavágón ami szabadrúgásgólt kapott Ronaldotól, ha azt Iker kapja, páran még a Bernabeut is rárobbantották volna. Ugyanaz a hibája, mint Lopeznek, meg a mostanában agyonsztárolt égimeszelőknek: alacsonyan ellőtt labdára borzalmasan lassan érnek le.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 14., szombat 17:13

h3x0r írta: Mourinho nem fogja elengedni.
Khedirát bevonjuk, simaliba :D
Nem illik.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 14., szombat 16:55

Valdes még nem írt alá sehova, nem? EB/VB győztes ingyen simán jöhet :lol:

Vissza: