Kuka a következő is. Sztárigazolást én nem erőltetnék, nagy hiba lenne Melo leigazolása, reális esélyt bajnoki címre Kobe új szerződésének kifutása után látok, de ahhoz is idő kell, 4-5 év talán.(persze ha jön Westy, akkor hamarabb is

)
Drafton ugye 7. pick van meg, az első hármas szinte fix(Embiid,Wiggins,Parker), utána van Exum, Smart, Vonleh, Randle, akiket emlegetnek, de Randle megsérült, műteni kell, 2 hónapot ki kell hagynia állítólag, így ő akár zuhanhat is. A fenti négyesből Exumnak örülnék legjobban, nagy az upside állítólag, de én már mindenkivel megbarátkoztam szinte. Vonleh a draft class legfiatalabb játékosa, brutális paraméterekkel, hatalmas wingspan, és eszméletlenül atletikus, elit rim protector lehet belőle. Smartnak is eszméletlen jó adottságai vannak, ő már első szezonjában képes lehet arra, hogy ligaelit védő legyen a posztján, de sajnos gyenge dobó.
Aztán ott vannak még a sötét lovak, mint McDermott(aki egy college hero volt, már idős is a többiekhez képes, szerintem max egy csere ember lehet belőle maximum), vagy Gordon, akibe állítólag a bostoni GM szerelmes. LaVine egy hihetetlenül atletikus játékos, a Lakersnél levő workoutja elég meggyőző volt számomra, tolt egy brutális 115 centis súlypontemelkedést, képes lehet arra, hogy jó védő legyen, emellett a dobása is jobb, mint pl Smarté.
Emlegetik még Saricot, ő 20 éves korára az Adria Liga MVP-je lett, nagyon tehetséges, neki is örülnék.
Az előzetes listák alapján pl LaVine csak első kör közepe fele fog elkelni, így 7.pickkel berántani reach lenne. McDermotton kívül nagyjából bárkinek örülnék(őt is csípem, pl ha lenne még egy első körös pickje a Lakersnek mondjuk 15. hely körül, akkor hoznám), de igazából mindegy is, csak ne legyen elcserélve ez a draftjog.