Legyen igy. Szivesen nézném Madrid mezben.Géci írta:2-3 játékossal hosszabbítottak a napokban, de vele nem. Pep pedig nem fog változtatni. Hamarabb küld el x jätékost...

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2-3 játékossal hosszabbítottak a napokban, de vele nem. Pep pedig nem fog változtatni. Hamarabb küld el x jätékost...chronic írta:Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni. Német,fiatal. Nem fog onnan elmenni. Én sem tenném. Marad Pogba aki még gólerősebb player is. Most gondolom mindenki a tegnapi rugdosódásra emlékszik, ahol egyébként semmit nem csinált, nézzétek vissza.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Lemaradtam kicsit... Elküldték Pepet a Bayern padjáról?chronic írta:Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én elejétől fogva őt támogattam.peti_madrid írta:Géci írta:Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz
VÉGRE VALAKI![]()
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egyébként nem tudom. Szerintem baszott nagy kamu ez az egész Kroos ügy. A csávónak sima helye van a Bayernben, ami nem fog többet tikitakázni. Német,fiatal. Nem fog onnan elmenni. Én sem tenném. Marad Pogba aki még gólerősebb player is. Most gondolom mindenki a tegnapi rugdosódásra emlékszik, ahol egyébként semmit nem csinált, nézzétek vissza.
- peti_madrid
Géci írta:Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz
VÉGRE VALAKI

-
Őszintén szólva én Alonso helyére hoznám. Illarrával lehetne őket majd rotálni idővel. Modric-Kroos-DM kp nem lenne rossz

- peti_madrid
A mai német meccs után csak még egyértelműbb lett számomra, hogy hozni kell Kroost. Követtem egész szezonban, meggyőző volt. Az egész meccsen őt figyeltem, meggyőző volt. Teszem hozzá, hogy a francia meccsen figyeltem Pogbát, tetszett is a játéka, de annál a rugdosódásnál elvágta magát nálam végleg...
Kroos az elegancia, letisztultság, intelligencia a pályán. Mondjuk, hogy a miénk az úriemberek klubja, hát Kroos mindenképp egy úriember a pályán
Kroos az elegancia, letisztultság, intelligencia a pályán. Mondjuk, hogy a miénk az úriemberek klubja, hát Kroos mindenképp egy úriember a pályán

- peti_madrid
Realista24 írta:Egy meccs alapján akkor Ramost sem hoznád a csapathoz, nem?peti_madrid írta:Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide
Nem, mert ő már itt van

UI: Láttam a szezon során játszani Verrattit, akkor sem győzött meg, szóval nem csak a tegnapi meccsre alapozva írtam

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy meccs alapján akkor Ramost sem hoznád a csapathoz, nem?peti_madrid írta:Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
Néztem tegnap az angol-olaszt és direkt figyeltem Verratti játékát, ha már ennyire mondjátok itt a fórumon... Őszintén meg kell mondanom, hogy engem abszolut nem győzött meg, alibi passzai voltak, alig volt játékban. Nekem ez a srác nem kell ide

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pontosan. Amilyan benzemás szerepkörben simán el tudnám képzelni, ráadásul, a gólszerzés sem idegen neki.R.M.C.F írta:RealRaúl77 írta:Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Csak láthattuk, hogy Carlo Iscot kp-n erőlteti, és inkább DM-et tolja vissza legtöbbször.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Igen,igy csinálja,de nem értem.....dm kp-án kitűnő teljesitményt nyújt,rendre a csapat egyik legjobbja,akkor miért tolja fel? Talán az alaptaktika miatt,hogy elől maradjanak gyors támadók,isco nem az...rohadt rövidek a lábai,igy nem tudhat hosszu kifutású területen párharcot nyerni.
De nem is kellene.....lehetne vele ott mit kezdeni,nem 4-3-3ban.....hanem 4-3-1-2 be......
Csak hát Benz helyett Morata volt nyomva, a két vadló helyett meg DM.. Így Isconak maradt a kp. Sajnos nem hiszek abban, hogy ez változna, és így, ilyen hírek után, ha jön 1-2 nagyobb név, tartok tőle, hogy eltékozoljuk őt, mert a kp-n tartjuk..
Lehet Carlonak ez lesz egy nagy berögződése, amin nem változtat, és amit nem fog megérteni a fórum közössége, amiért csesztetve lesz...
Ne így legyen!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
RealRaúl77 írta:Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Csak láthattuk, hogy Carlo Iscot kp-n erőlteti, és inkább DM-et tolja vissza legtöbbször.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Igen,igy csinálja,de nem értem.....dm kp-án kitűnő teljesitményt nyújt,rendre a csapat egyik legjobbja,akkor miért tolja fel? Talán az alaptaktika miatt,hogy elől maradjanak gyors támadók,isco nem az...rohadt rövidek a lábai,igy nem tudhat hosszu kifutású területen párharcot nyerni.
De nem is kellene.....lehetne vele ott mit kezdeni,nem 4-3-3ban.....hanem 4-3-1-2 be......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
Én is így gondolkodom, ez a támadósor pont optimális, elég, és még nem is sok.
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Kíváncsi vagyok mi lesz.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
Ideje én is ezen rágódok. Talán már irtam is, hogy 2 kps-t hoznék Khedira és Casemiro helyére őt meg foltolnám a támadók közéR.M.C.F írta:Én feltolnám előre kicsit visszavontan.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen,nekünk eléggé impulziv a kpánk,és erre isco nem alkalmas. Én feltolnám előre kicsit visszavontan.Előre szerinted elég lesz 4 ember? Vagy Iscot is oda szánod 5-nek?
Bale
CR
Benz
Isco
Jesé
valaki.....ez elég kell hogy legyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
Én a Fifát szoktam tekinteni ilyenkor......tucsoki írta:A legegyszerűbb az lenne, ha eladnánk az összes középpályásunkat, majd szigorúan Football Manager értékekre, vagy YouTube videókra hagyatkozva megvennénk az aktuális legdrágább 3 játékost.

NEM.
A legegyszerűbb az lenne, ha eladnánk az összes középpályásunkat, majd szigorúan Football Manager értékekre, vagy YouTube videókra hagyatkozva megvennénk az aktuális legdrágább 3 játékost.
- RealRaúl77
őszintén kérdezem a véleményed. Előre szerinted elég lesz 4 ember? Vagy Iscot is oda szánod 5-nek?R.M.C.F írta:
Alapvetően én khedira és casemiro helyét venném célba,őket adnám el,egyiknek sincs nagy jövője nálunk,és aki jön,ez lehet bárki,majd megküzd a kezdő helyért....még csak át sem kell alakitani a kp.át mehet a modric alonso dm aztán szépen meccsről meccsre el kell kezdeni az új embert beépiteni,mindhárom posztra....és idővel kiadja majd a csapat magát.
Én ezt tenném. hátul maradna mindenki,ha coentrao annyira menni akar akkor a helyére valaki,előre pedig jesé függvénye hogy fejlődik....ha morata megy akkor helyére egy rutinos rókát a padra,aki olcsó,de jó....mint pl anno a barcánál larsson.
És ennyi.....nem több...ne menjünk tovább. Ez 2 igazolás,egy kp....aki ütős és egy támadó csere.
A többit teljesen adom.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
csak Iscot ne húzzuk le...