Ha ez egy fontos Fradi meccsen történik akkor úgy elküldöm a a jó büdös fenébe(finoman fogalmazva) azt aki ilyen helyzetbe hozza a csapatot mint a szar....Barni, ha ez egy fontos Fradi meccsen történik, akkor is gondolom ez lenne a véleményed

VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: VB - 2014
Hát nemEl Tigre írta:Mezeinek az F1 az igazi szakterülete,nem ?

http://baki.blog.hu/2012/04/14/visszatertunk_2023
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a Müller egy sete suta képzetlen játékos, de mindig oda pattan elé a labda, eszméletlen fazon!! pedig kimondottan egy béna játékos , hihetetlen

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Barni, ha ez egy fontos Fradi meccsen történik, akkor is gondolom ez lenne a véleményed
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
megy a madridistáknak rendesen a vb-n
Ramos, Iker, Marcelo, Pepe
legalább Benzema duplázott
Ramos, Iker, Marcelo, Pepe

legalább Benzema duplázott
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
csak úgy mondom h voltak pletykák arról hogy a barca vinné müllert, ugyh ne elégedetlenkedjetek, remélem rúg még 10et, és leteszik érte a 120 milliót

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hányszor látunk egy meccsen ilyen jeleneteket? És hányszor látunk utána kiállitást? Soha, csak mivel most Pepe követte el ezér vitanincs.BBarni írta:Istenem a végén már ott tartunk, hogy Pepe udvariasan fel akarta segíteni Müllert, ő meg szemét módon hátradobta a fejét...![]()
Minek megy oda?Minek fejeli meg?Mondja el a félidőben vagy meccs végén, saját csapatával baszik ki....
Szép volt!
Mezey az meg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chronic 2014. június 16., hétfő 19:57-kor.
- András93
Most már csak azt kéne megtudni, ki az a nájer?

- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mezeinek az F1 az igazi szakterülete,nem ?

-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Akkor most Müller kapja az aranylabdát?

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én is szurkolok a braziloknak is, de más kérdés, hogy nekem rohadt magasan van az igazságérzetem, és ha a legkisebb igazságtalanság ér, akkor eszméletlenül ideges tudok lenni. ha a Realnak adnak meg valami kamut, az talán még jobban zavar, mintha elvennének tőlünk valamit. szóval attól még nem kell nem szurkolni egy csapatnak, mert nekik fújnak. csak el kell ismerni. engem csak ez zavar.Géci írta:Hehe-vel maximálisan egyet szoktam érteni nagyon sok esetben közte ebben is. Engem csak az csesz fel, hogy ezek után képes ennek a brazil csapatnak szurkolni, és mutogatja itt a fukkotZsombor írta:Meg lehet itt kérdőjelezni hehét, hogy mennyit nosztalgiázik a 10-15 évvel ezelőtti focit illetően, de a mai labdarúgás szégyene ez a Müller a 8 góljával.
és mondhatjátok, hogyha a Pepe piros a másik oldalon történt volna, akkor nem ezt mondanám. de azt mondanám, hogy mindkettőnek sárga. ti lefejelésnek éreztétek, én meg csak egy minden meccsen megszokott kakaskodásnak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Eder egyébként 8 Almeidát tesz ki kb, EB-n is jó volt , amikor bejött csereként, nem is értem miért azt a világtalant nyomatták.
ESPN-en meglepettek Khedira jó performanszán.
ESPN-en meglepettek Khedira jó performanszán.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Na az a nem semmi, hogy Mezei az eddigi siralmas, nulla közvetítését kategóriákkal alulmúlta, megkockáztatom, hogy ennél rosszabb kommentálást még nem hallottam életem során. #takarodj
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Istenem a végén már ott tartunk, hogy Pepe udvariasan fel akarta segíteni Müllert, ő meg szemét módon hátradobta a fejét...
Minek megy oda?Minek fejeli meg?Mondja el a félidőben vagy meccs végén, saját csapatával baszik ki....
Szép volt!

Szép volt!

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
H3x0r, de ez foci. Ott, ha dobálod magad akkor vannak akik szóvá teszik. Olyan is van aki így (sok), ha Te utánna pofán baszod akkor szépen el is küldenek zuhanyozni...
- chronic
Peches napjuk van a portugizoknak.
Brazilok a legnagyobb esélyesek, mert megőrülnek a fociért
Mezei ma is formában van

és Neuer ezt is kiszedi....
- chronic
Nincs birói hiba?
Ezjó.
Itt eddig csak az van. Meg csóri csapatok akik futnak az eredmény után. A VB jó, foci szempontjából. De a játékvezetés... Most ma is csak alaphangon tudok sorolni három tévedést. Götze lefeküdt magától, sőt még ő lökdösődött. Pepe pirosa nevetséges. Éderbe belerúg valamelyik szőkegay(talán hövedec) azt tovább. Nyilván ez egy Portugál szurkolónak volt inkább fájó, de hát valakinek mindig fáj..

Itt eddig csak az van. Meg csóri csapatok akik futnak az eredmény után. A VB jó, foci szempontjából. De a játékvezetés... Most ma is csak alaphangon tudok sorolni három tévedést. Götze lefeküdt magától, sőt még ő lökdösődött. Pepe pirosa nevetséges. Éderbe belerúg valamelyik szőkegay(talán hövedec) azt tovább. Nyilván ez egy Portugál szurkolónak volt inkább fájó, de hát valakinek mindig fáj..
- h3x0r
Hat ha nekem valaki igy akarna megmondani a velemenyet, hogy majdnem lefejel, reflexbol pofan vernem. (persze nem foci kozben)poronty írta:Miért ne mehetne oda és mondhatná meg Müllernek a véleményét amíg nincsen tettlegesség? Miért kell Müllernek először feldobnia magát majd mikor Pepe fél méterről ráordít még úgy tenni mintha szétfejelték volna? Továbbá hány meg hány ilyen van egy meccsen, hogy a védő ráordít a támadóra, hogy keljen fel...spanyol-hollandon is De Jong ugyanezt csinálta Torresel, csak ott Torres felállt és továbbment nem kezdett el színészkedni meg rájátszani.
Jo, Pepe egy igazi uriember, aki teljesen kulturalt formaban elmondta a velemenyet.poronty írta:Az nem fejelés, ha odateszed a fejedet az övéhez aztán ő hátra kapja mintha konkrétan lefejelted volna. De ha ez fejes nálad akkor gondolom Toto Müllert is kiszórtad volna miután felállt és ugyanazt megcsinálta.komoly? nem láttad, hogy megfejeli, müllernek meg is mozdul a feje, tehát volt benne erő
szerk.: Na de en itt befejeztem, ugyse foglak meggyozni rola, a felvetelek mindent elarulnak.