A Juve összes csatára nem ér annyit, mint Higu.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 27., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 11:56
Én meg 40 millió € körüli összegre emlékszem, bár a különböző opicókat nem ismerjük.Géci írta:ha jól emlékszem 45 millió font volt
Vucinicnél nem a technikával vannak gondok. Elég szeleburdi játékos, aki képtelen jó formát hozni foylamatosan, el-el tűnik, stb. De a labdával bizony jó viszonyt ápol.hehe írta:miiiiicsoda?????
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 27., hétfő 11:53
Beszarok rajtadhehe írta:pcccsszszssssssszszzzzzzzzz, virtuális sörfelpöccintés, round 1!
Bárcsak úgy lenneRealista24 írta:Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért
Ja valószínű, hogy Neymar volt 54 meg kitudja mennyi. Akkor Bale aki a PL-ben elnyerte ugyan azokat a díjakat mint anó CR azt elhozod 50 ért... tippem szerint olyan 60-65 millió fontot fogunk érte fizetni. Tavaly Modricot is annyiba vettük meg amennyiről folyamat irtak, ha jól emlékszem 45 millió font voltLos Blancos írta:nehogy már 80M fizessünk érte. max 50, ha nem akkor nem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 11:51
miiiiicsoda?????És miatta akarják eladni Vucinicet, aki kb 3x technikásabb az argentinnál
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 11:46
TK ezt tették, mikor 90 millióban adták meg az árát. Tottenham ragaszkodik Bale-hez, de talán van az a pénz, amiért elengednék. Ez az összeg inkább a 100 millióhoz közelít, mint az 50-hez szerintem.pheco írta:Ha meg nem akarják eladni, akkor jelentsék ki, hogy nem eladó.
És miatta akarják eladni Vucinicet, aki kb 3x technikásabb az argentinnálRealista24 írta:Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért
nyilván. én csak azt modntam, hogy az USA-ban könnyebben kialakulhatott az ilyen igazolási kultúra az általam említett okoknak is köszönhetően.hát nem éppen, mert texasban pl nincs adó, vhol meg nincs néző, megint máshol nincs jó tulaj sok pénzzel, és még sorolhatnám. ennek ellenére kap egy hívást kobe-n kívül akármelyik játékos és már csomagolhat is. egyedül kobe-nak van no trade vétójog a szerződésében.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 11:41
hát nem éppen, mert texasban pl nincs adó, vhol meg nincs néző, megint máshol nincs jó tulaj sok pénzzel, és még sorolhatnám. ennek ellenére kap egy hívást kobe-n kívül akármelyik játékos és már csomagolhat is. egyedül kobe-nak van no trade vétójog a szerződésében.Az országon belüli átiogazolás sosem olyan vészes egy játékos szempontjíából, mint a földrészen belül egy másik országba, ahol teljesen más a kultúra, nyelv, stb. Nekik tk mindegy, hogy pár évre átköltözik LA-ből mondjuk Miamiba.
pcccsszszssssssszszzzzzzzzz, virtuális sörfelpöccintés, round 1!Kit érdekel Bale, amikor lehet, hogy harmincat kapunk Pipitáért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 27., hétfő 11:36
Persze, csak azért érezzék már a határt. 60 milliót ajánlanánk akkor is többet kérnének. Ha meg nem akarják eladni, akkor jelentsék ki, hogy nem eladó.ericco írta:Szerintem pedig jól csinálják. Saját érdekeiket nézik, ez miatt lehet rájuk haragudni, csak felesleges.pheco írta:Elegem van a Spursből.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 11:33
Az országon belüli átiogazolás sosem olyan vészes egy játékos szempontjíából, mint a földrészen belül egy másik országba, ahol teljesen más a kultúra, nyelv, stb. Nekik tk mindegy, hogy pár évre átköltözik LA-ből mondjuk Miamiba.hehe írta:na ezért szeretem én az nba-t.ott árukereskedelem folyik keményen
Szerintem pedig jól csinálják. Saját érdekeiket nézik, ez miatt lehet rájuk haragudni, csak felesleges.pheco írta:Elegem van a Spursből.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 11:28
na ezért szeretem én az nba-t.Fel kéne már fogni, hogy ez nem emberkereskedelem. Nem egy autót adsz el, hanem emberek munkavállalását, amihez minden oldalnak bele kell egyeznie!
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 27., hétfő 11:24
nehogy már 80M fizessünk érte. max 50, ha nem akkor nem.Megtettük valószínűleg sokadik komoly ajánlatunkat Bale-ért 65 millió font tehát kb. 80 millió euro de így se fogják könnyen adni magukat még sokáig elhúzódhat ez is...
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ?ico=sport^headlines
ha kell a Monaconak (akik 70et adtak kb 2 tucat ért) fizessenek 20-25t.Fabio Coentrao nagyon közel áll ahhoz, hogy a Monaco újabb szerzeménye legyen. A játékos ügynöke, Jorge Mendes, a vasárnapi nap folyamán tárgyalt a francia csapattal, és a játékos vételára 18 millió körül lehet majd. Az ügynök 3 játékosát már leigazolta a francia csapat, névlegesen Moutinhót, James Rodriguezt és Falcaót.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 27., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 27., hétfő 11:18
Fel kéne már fogni, hogy ez nem emberkereskedelem. Nem egy autót adsz el, hanem emberek munkavállalását, amihez minden oldalnak bele kell egyeznie! Sahinnak, DMnek, Gündogannak, Reusnak, Balenek a Dortmundnak, a Madridnak és a Tottenhamnek. Bármelyik válasza a sok változóból lehet elutasító és akkor kapufa. Akarhatsz Te játékost cserélni, ha csak pénzt kérnek érte.Gündogan+Reus párosért 25+Sahin+Di María, hátha. Valamiért bízom még abban, hogy látnak valamit Angelben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 11:11
Di María meg bele is megy35+Di María ajánlatot eléjük tolnék, akár bele is mehetnek.
Dehogy tettük.Megtettük valószínűleg sokadik komoly ajánlatunkat Bale-ért 65 millió font tehát kb
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 27., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 27., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 27., hétfő 10:47
25 reálisabb lenne, de hát ezzel hogy rátettük az eladó cédulát a csapat felére ne várjunk komoly ajánlatokat a játékosainkért. 5-8 milliókat fogunk bukni ezzel mindenkinél pl Higuain, Di Maria vagy Coentrao.Fabio Coentrao nagyon közel áll ahhoz, hogy a Monaco újabb szerzeménye legyen. A játékos ügynöke, Jorge Mendes, a vasárnapi nap folyamán tárgyalt a francia csapattal, és a játékos vételára 18 millió körül lehet majd. Az ügynök 3 játékosát már leigazolta a francia csapat, névlegesen Moutinhót, James Rodriguezt és Falcaót.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 10:45
Szerintem meg Nacho nem volt olyan rossz. Ok, a BL-ben lehet még kevés lesz, de nem lehet mindenhol azt lesni, hogy mi van ha az elsőszámú játékos lesérül, stb, mert akkor csupa jó képességű játékosnak kéne melegítenie a padot teljesen feleslegesen.Erti írta:megint nézhetjük a kezdőben Arbeloat a jobb oldal helyett a balon
Számomra egyértelmű, hogy Lucast és Hazardot is Mourinho vétózta meg, mivel neki elég volt Di Maria (Özil).Erti írta:Zidane már akkor ajánlgatta ide Hazardot mikor még Pellegrini volt az edző. Akkor hallottam először Hazardról
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 27., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 10:38
Attól, hogy milliárdos van a klub élén, még nem hülye. :-)A Monaco-t le lehet húzni rendesen.
Nacho majd megoldja.Ha esetleg megint megsérül vagy nem tudja visszanyerni a formáját megint nézhetjük a kezdőben Arbeloat a jobb oldal helyett a balon
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem