VB - 2014
Re: VB - 2014
Perez elmondta, hogy nincs kizárva, hogy a VB nagy felfedezettjét leigazolja a Real, Besic lehoz még pár ilyen meccset, aztán WELCOME TO REAL MADRID

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Coentrao nem játszik ma? Kár érte mert olyan nagyon el sem fáradhatott a szezonban és a válogatottban jó teljesitménnyel szokott előrukkolni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ma 18:10-kor fogok leszállni a vonatról, onnan még 20-30 perc mire nethez érek (lassú tempóban)...szerintem olyan sebességgel fogok gyalogolni hogy az már az olimpián is megállná a helyét
az a Honduras egy szégyentelen favágó társaság...semmi keresnivalójuk nincs a vb-n, így sajnos nem tudjuk megmondani milyen formában vannak a Franciák, de azért bíztató a kezdés, főleg h Karim 3 gólban is benne volt.
A későbbi meccset nem láttam, pedig megnéztem volna ki mit tol

az a Honduras egy szégyentelen favágó társaság...semmi keresnivalójuk nincs a vb-n, így sajnos nem tudjuk megmondani milyen formában vannak a Franciák, de azért bíztató a kezdés, főleg h Karim 3 gólban is benne volt.
A későbbi meccset nem láttam, pedig megnéztem volna ki mit tol
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Na jó ez volt az utolsó Momo szopkodás...Ami Besic teljesítményét illeti, a számok is alátámasztják, hogy klubunk játékosa csapata egyik legjobbja volt a mérkőzésen. Összesen 12,271 kilométert tett meg a pályán, mellyel nem csupán a bosnyák együttes, hanem a teljes mezőny legtöbbet mozgó labdarúgójának bizonyult. Emellett Besic nevéhez fűződik a legtöbb sprint (52), de maximális futósebességben (31,21) is csupán alig hattizeddel maradt le a leggyorsabb Marcos Rojo mögött.
A passzok tekintetében Besic 59 átadásából 54 csapattársat talált, ez 92%-os pontosságot jelent, ami egészen kimagaslónak számít. Ha a passzok távolságát vizsgáljuk, megállapítható, hogy játékosunk a közepes átadások közül - a mezőnyjátékosok között egyedüliként - egyet sem hibázott el (32/32), de a hosszú (10/9) és a rövid (17/13) passzokban is jeleskedett. Mindemellett Besic kétszer próbálkozott lövéssel, hat megindulása volt a támadóharmadban, két alkalommal pedig az ellenfél szerelési kísérlete közben is megtartotta a labdát.

Ma hatkor pedig pályára lép az idei világbajnok!

Fasza kis meccs lesz szerintem!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na King Leo végre visszatért
Idén már 59edszer
Egyébként gyenge volt Argentína és Messi is, de a gólja szép volt...legjobb 8ig sima az útjuk,majd onnantól meglátjuk mire lesz ez elég... Eddig az Olasz-Angol-Holland Trió volt meggyőző, de a Hollando-k csak Copizták a Mourinho taktikát, tetszik ez a vb nagyon, ma remélem Cé is odateszi.

Egyébként gyenge volt Argentína és Messi is, de a gólja szép volt...legjobb 8ig sima az útjuk,majd onnantól meglátjuk mire lesz ez elég... Eddig az Olasz-Angol-Holland Trió volt meggyőző, de a Hollando-k csak Copizták a Mourinho taktikát, tetszik ez a vb nagyon, ma remélem Cé is odateszi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Novo videoclip oficial "Vai Portugal!"Becksy23 írta:Valaki be tudja linkelni azt a zenés portugál videót, amit néhány napja valaki betett? Hangolódás az esti meccsre
Tessék.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Legkozelebb 8 rohogos smiley-t rakok, talan az eleg lesz mindenkinek! :ĐGalacticos írta: hát reméltem én is hogy csak irónia.![]()
jó ebben az esetbe nem szóltam.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Valaki be tudja linkelni azt a zenés portugál videót, amit néhány napja valaki betett? Hangolódás az esti meccsre

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Galacticos
hát reméltem én is hogy csak irónia.hehe írta:én érzem az iróniát.te miről beszélsz?![]()

jó ebben az esetbe nem szóltam.

- Galacticos
te miről beszélsz?Bencze írta:Pedig a technologia is mutatta, hogy nem gol.

az első nem volt bent benzema lövése, de a kipattanó a kapusra bepattant, és a technologia mutatta hogy goal.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pedig a technologia is mutatta, hogy nem gol.
Tetszik ez a vb, remelem tartjak ezt szinvonalat a fiuk.

Tetszik ez a vb, remelem tartjak ezt szinvonalat a fiuk.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
magyarul ramos gecilassúnmate írta:Megnéztem volna Robbennek mennyire lesz vörös a feje a meccs hátralévő részére, ha Ramos helyett Varane van ottRealista24 írta: Varane meg sétálva érte el ezt a sebességet. Kemeny. Amikor irtam a cikket, azt hittem rosszul látok.

amúgy még mindig gundin röhögök, istenem mekkora szerencsétlen az ember

hát bammeg, ezért az 1 bekezdésért járna neked az év fórumozója cím, szépen összeszedted, egyazegyben adom, a mai gyerekeknek lövésük nincs mi a fociAmúgy jó darab eddig ez a vb. Van egy megérzésem, hogy Ramos Fejese pontot tett a foci sötét évtizedének végére, ami Mourinho 2004-es összemákolt BL-jével kezdődött, és I. Otto és a görög falanx adta meg neki az alaphangot, jelölte ki az irányt. Azóta csak két idény Ronaldinho meg egy vb-nyi Zidane jutott a világnak fociból. Mármint abból a részéből, amiért leülök a TV/stream elé.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Na, ez odabasz*ttAzóta csak két idény Ronaldinho meg egy vb-nyi Zidane jutott a világnak fociból. Mármint abból a részéből, amiért leülök a TV/stream elé.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megnéztem volna Robbennek mennyire lesz vörös a feje a meccs hátralévő részére, ha Ramos helyett Varane van ottRealista24 írta: Varane meg sétálva érte el ezt a sebességet. Kemeny. Amikor irtam a cikket, azt hittem rosszul látok.

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A két barcelonai űrlényzseni kétemberes külön csatájuk újabb játszóterévé tette az idei Aranylabdaszavazást!
Ilyenek ellen jövőre esélyünk sincs, zárjuk be a boltot, térítsünk vissza minden pénzt minden eddig eladott jövő évi mezből, hogy minimalizáljuk az elvesztett fanok számát. Talán 10 év múlva, ha Xavi néha padra kerül az akkor talán már csak elkezdődő hanyatlása miatt, akkor talán lerabolhatunk egy szaros Király-kupát - mondjuk a Katalán Kupát még így sem lesz esélyunk
Ma pedig Khedira-Özil show indul
Amúgy jó darab eddig ez a vb. Van egy megérzésem, hogy Ramos Fejese pontot tett a foci sötét évtizedének végére, ami Mourinho 2004-es összemákolt BL-jével kezdődött, és I. Otto és a görög falanx adta meg neki az alaphangot, jelölte ki az irányt. Azóta csak két idény Ronaldinho meg egy vb-nyi Zidane jutott a világnak fociból. Mármint abból a részéből, amiért leülök a TV/stream elé.

Ma pedig Khedira-Özil show indul

Amúgy jó darab eddig ez a vb. Van egy megérzésem, hogy Ramos Fejese pontot tett a foci sötét évtizedének végére, ami Mourinho 2004-es összemákolt BL-jével kezdődött, és I. Otto és a görög falanx adta meg neki az alaphangot, jelölte ki az irányt. Azóta csak két idény Ronaldinho meg egy vb-nyi Zidane jutott a világnak fociból. Mármint abból a részéből, amiért leülök a TV/stream elé.
Sportfilozófia: Roger Federer
Jester írta:Ne aggódj. Este Ronaldo következik...Hype a maximumon..
Ettől nem nagyon tartok, ha csak nem rúg 3 gólt. Amire vajmi kevés esély van.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Ne aggódj. Este Ronaldo következik...Hype a maximumon..